čtvrtek 8. ledna 2015

Clinique Sonic System


 photo clinique-sonic-system_01_zpsb1e75888.jpg

 photo clinique-sonic-system_02_zps3befe73d.jpg

 photo clinique-sonic-system_03_zps9241ec75.jpg

Konečně k nám dorazila dlouho očekávaná novinka - Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush - sonický, neboli vibrující kartáček na čištění pleti. Mám jej už nějakou dobu a hned po několika dnech jsem si všiml, že pleť je svěžejší a na dotyk hladká. Teď, po třech týdnech používání vidím a cítím, že pleť je čistější, hladší a černé tečky - ucpané póry - kolem nosu jsou také pryč!

 photo clinique-sonic-system_04_zps1f90580b.jpg

 photo clinique-sonic-system_05_zps5ce0adb0.jpg

Sonický kartáček Clinique se má používat půl minuty ráno a večer. Já jej večer používám minutu, abych se opravdu důkladně zbavil všech nečistot. Ráno, kdy pleť není tak špinavá, pak půl minuty. A jak to tak přesně vím? Po zapnutí kartáček jede třicet vteřin a pak se sám vypne.

Bílé štětiny kartáčku jsou jemnější, zelené jsou zkosené a hrubší, abyste se s nimi lépe dostali k problémovým místům, tzv. t-zóně - po stranách nosu a na čele. Celý kartáček je vodotěsný, takže se snadno omývá a na jedno nabití vydrží opravdu dlouho. 

 photo clinique-sonic-system_06_zps290109da.jpg

 photo clinique-sonic-system_07_zpse900b6f5.jpg

Praktický kryt na štětiny pro lehký převoz na cestách.

 photo clinique-sonic-system_08_zps7c9a42ec.jpg

Kartáček navlhčíte pod tekoucí vodou, nanesete trochu mýdla a krouživými pohyby čistíte obličej. Dá se použít tuhé i tekuté mýdlo z klasické třífázové řady Clinique nebo tento pěnivý krém určený speciálně pro Cliniqeu Sonic System. 

Jak jsem na začátku nastínil, jsem z kartáčku nadšený. Z pleti odstraní veškeré nečistoty, takže když pak používám exfoliační vodu, tampon je úplně čistý. Pleť je viditelně čistější a hladká, a začnete si toho všímat po několika dnech používání. Ucpané póry kolem nosu jsou také minulostí, a  to se mi je doteď nepodařilo ničím jiným vyčistit, možná tak Glam Glow, ale její používání je poněkud nákladnější. Po pár dnech po používání mi sice vyrašilo pár pupínků, ale to je přirozený proces čištění pleti, a po pár dnech zase zmizely a od té doby má pleť září!

10 komentářů:

  1. Kde ho lze pořídit a za jakou cenu? Díky za odpověď!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stojí 3.200,- a prodávají jej zatím jen v prodejnách Clinique nebo je možné jej objednat na dobírku přes kontakty na jejich webu. Ve vybraných parfumeriích bude až později...

      Vymazat
  2. Můžeš prosím zveřejnit fotku svého nosu? Jak je to s těmi póry? Pokud ti je opravdu vyčistil, kupuji ho hned teď!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, pokud mě bude ochotný někdo vyfotit, tak ano :D Po stranách nosu mám póry vyčištěné, na špičce mizí pomaleji, ale mizí :)

      Vymazat
  3. V USA 89,50 USD, v Británii 79 GBP, v Německu 119 Ojro. I když chápu, že něco stojí doprava, clo a DPH, přesto je dolar za 35,70 trošku mimo mísu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím asi nic nenaděláme. Je to americká značka a v Evropě je dražší asi jako všechny.

      Vymazat
  4. waw, tak to vypadá hodně dobře, to si musím pořídit co nejdřív!
    Jakub Janata fashion blog

    OdpovědětVymazat
  5. Hledám kartáč na obličej a stále nemůžu najít ten ideální. Tak se na tenhle více zaměřím :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jak se liší od Clarisonicu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To přesně nevím. Clarisonic jsem nezkoušel, takže se podívej na internetu na nějaké srovnání ;)

      Vymazat