sobota 8. listopadu 2014

Chanel Précision Purifying Cream Mask


 photo chanel-precision-maska_01_zpsf9e854ce.jpg

 photo chanel-precision-maska_04_zps5bba790a.jpg

Pomalu mi dochází úžasná exfoliační maska Glam Glow, tak jsem si řekl, že zkusím něco od Chanel - čistící krémovou masku Chanel Précision Purifying Cream Mask. Kosmetika Chanel není primárně určená mužům, ale říkal jsem si, proč ne :)

 photo chanel-precision-maska_02_zps474fe873.jpg

 photo chanel-precision-maska_05_zpsb20b1ada.jpg

 photo chanel-precision-maska_03_zps0888b09a.jpg

Maska je v bílé tubě /75 ml) s černým víčkem, které zdobí ikonická překřížená C a podle návodu k použití ji máte nanést na čistou pleť, nechat působit pět až deset minut a poté důkladně opláchnout.

 photo chanel-precision-maska_07_zpse1438259.jpg

Maska je skoro bílá, trochu nazelenalá a má jemnou, nevtíravou vůni a příjemnou krémovou konzistenci. Díky tomu se dobře nanáší v tenké vrstvě, která úplně stačí k tomu, aby maska splnila účel. Podívejte se, jak maska na obličeji vypadá :) Po deseti minutách zaschne, ale nepraská jako jiné jílovité masky (třeba již zmíněná Glam Glow). Obvykle ji používám na t-zónu - čelo, nos a tváře. Na bradu ne, tu mám teď zarostlou :)

 photo chanel-precision-maska_06_zpscd0b1f1a.jpg

Po deseti minutách působení masku opláchnu vlažnou vodou. Pleť je po použití jemnější, vypadá svěže, póry jsou viditelně čistější a pleť je zbavena mazu a je hezky zmatněná, aniž by byla nepříjemně vysušena.

 photo chanel-precision-maska_08_zps008b804b.jpg

Abych to shrnul, Chanel Précision Purifying Cream Mask je skvělá, vyčistí pleť i póry a pleť zanechá hladkou a svěží. Hodí pro smíšenou až mastnější pleť, ale pokud se vám pleť hodně mastí nebo máte problémy s akné, asi byste si měli vybrat něco jiného. Také je velice jemná a nedráždí, takže se hodí i pro citlivější pleť. A koupíte ji třeba na Elnino.cz za 994,- Kč.

1 komentář:

  1. Ach, Chanel! Rozbuší se mi srdce hned jak vidím ta dvě C :)

    OdpovědětVymazat