středa 3. září 2014

Outfit z přehlídky Gant F/W 2014


 photo gant-outfit_01_zps2d224274.jpg

 photo gant-outfit_02_zpsfac82221.jpg

 photo gant-outfit_03_zps0a7fc1e9.jpg

 photo gant-outfit_04_zps72b7bfc0.jpg

 photo gant-outfit_06_zps220e6dc6.jpg

 photo gant-outfit_05_zpsc99f9a76.jpg

Možná už jste na některých blozích nebo stránkách o módě zaregistrovali velkolepou přehlídku značky Gant, která se minulý čtvrtek konala v pražské galerii Mánes. Většina hostů přišla v letním oblečení, zatímco jsme vítali kolekci na nadcházející podzim a zimu. A ten večer byl jako nějaké znamení, jako by to také byl poslední den letošního léta, protože od toho dne je zima a prší. Protože jsem se ještě nedostal k tomu, abych vybral a upravil všechny fotky (a máte se na co těšit!), tady je zatím pár fotek toho, co jsem měl ten večer na sobě.

Zvolil jsem kombinaci béžové a zelené - chino kalhoty Gant, sako Hugo Boss, košili na míru a hedvábný kapesníček Le Premier, kravatu Salvatore Ferragamo, polobotky Allen Edmonds, starožitné manžetové knoflíčky a ponožky Happy Socks z Urbanlux.cz. Sice nebyly vidět, ale kdyby náhodou vykoukly... tak ať to stojí za to. A abych nezapomněl, preclíkové brýle od cateringu hotelu Intercontinental :D

9 komentářů:

  1. Vic bych sladil kravatu a kapesnicek /ta modra barva kapesnicku to cele narusuje, vubec nepasuje k ponozkam, zatimco kravata a ponozky super/, jinak jako celek asi ok, pekne to je (:

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kapesnicek ladi preci ke koberci a pozadi!!!! :-) vychytane! :-) tesim se na ty slibene dalsi fotky :-)

      Vymazat
  2. Zrovna jsem chtěla pochválit kravatu, aniž bych nejprve četla článek. A teď koukám, že je od Ferragama (má lovebrand). Odvážná a vtipná, přesto vkusná a elegantní. Moc ti (Vám) to sluší.

    OdpovědětVymazat
  3. A ty manžetové knoflíčky, to je nádhera!

    OdpovědětVymazat
  4. Pozorné oko si všimne, že kravata božsky ladí s ponožkami. Kapesníček je tudíž decentním solitérem, proč ne. Btw, zdejší čtenáři by si už mohli zvyknout, že tvé outfity až na výjimky popírají úporné ladění.
    A nemohu se vynadívat na ten "club collar" u košile, je to stylové, vážení!
    Byla jsem zvědavá, jak to kilo nakoupených kravat budeš postupně zkoušet k různým outfitům. Tento mne baví!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si naopak myslím, že dnešní trend je outfit něčím "rozbít" - třeba výrazné ponožky, neladící kapesníček, tenisky k obleku... Za mě super :)

      Vymazat
    2. Přesně tak. Mám na to stejný názor. Jen málo mužů v českém rybníčku si to však uvědomuje. Není se čemu divit, pakliže se třeba denně dívají na zpravodajství (čt24 nevyjímaje), kde je permanentně servírován obludný set kravaty s kapesníčkem (ideálně předskládaný plast typu Bandi Vamos). Tedy pokud se vůbec nějaký kapesníček v klopě objeví...

      Vymazat
    3. V klopě jsem kapesník ještě neviděl, to je nějaký nový trend? :-)
      Osobně nejsem velký zastánce happy socks a barevných ponožek vůbec, protože většinou to dopadá katastrofálně (neříkám, že v tomto případě!). Jinak je na outfit celkem příjemný pohled, škoda jen toho poněkud prkenného postoje :-) A účes docela natahuje hlavu. Jinak pěkné.

      PS Hlavně první fotka mi hned připomněla Herr Rambold z Big Bena :-D

      Vymazat
  5. Nádhera. A kravata je skvělá, moc se mi líbí.

    OdpovědětVymazat