úterý 19. srpna 2014

Tyrkysová a kostičky


 photo kostkovane-sako_01_zpsc4a612db.jpg

 photo kostkovane-sako_02_zps0c7b9351.jpg

 photo kostkovane-sako_03_zps1d91df22.jpg

 photo kostkovane-sako_04_zpsd5f1aede.jpg

O víkendu jsem se vrátil z dovolené na francouzském venkově. Než se zase aklimatizuji a přidám nějaký příspěvek, tady máte pár fotek outfitu z pátečního večera. Zvolil jsem svoje oblíbené letní sako. Haters budou hejtovat, že je zmačkané, ale k podle mě k létu patří lehké látky a když sako nemá podšívku, není v něm takové horko. Stejně jako kalhoty je z H&M, košile je Seidensticker. Rád nosím barevné ponožky, ale ještě raději nosím vzorované Happy Socks, se kterými vždycky sklidím úspěch a obdiv. Tyto jsou z letní kolekce, mají na sobě srdíčka a na Urbanluxu je stále ještě seženete.

Kytičku v klopě mi uháčkovala jedna kamarádky mojí babičky - viděla na mém blogu háčkovanou květinu z Le Premier a tak mi chtěla udělat radost a vyrobila mi podobné v několika barvách k narozeninám :) Polobotky jsou Allen Edmonds a lesknou se jako psí kulky díky tomu, že jsem četl skvělý tip na leštění polobotek: stačí je přejet dámskými punčochami o gramáži nejméně 40 denier. Jedna kolegyně mi je věnovala, když jsem jí o tom říkal. A výsledek posuďte sami :)

15 komentářů:

  1. Celý outfit je pěkný, ale nejhezčí jsou právě ty ponožky. Myslím že snad jen díky tobě si jednou nějaké Happy Socks pořídím.

    OdpovědětVymazat
  2. kam chodis takto obleceny? :-)))))) ale velmi pekne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl jsem takto s kamarádkou na večeři.

      Vymazat
    2. Nic ve zlém, nejsou krátké kalhoty? U nás se takovým říká povodňovky. Hlavně si nemyslím, že ti sluší pastelové barvy. Spíš naopak. Ale když se v tom cítíš dobře, pro mě za mě :)

      Vymazat
  3. To kárované sako je prostě úchvatné Víťo, tahle kombinace ti opravdu skvěle padne, bílá košile, která je v současné době velikým trendem v kombinaci s tím károvaným sakem a pastelovými kalhoty, to působí velice trendově a příjemně.
    Účes jsi k tomu vymyslel též vhodný, skvěle podtrhuje tento uhlazený look :-)
    Sám prahnu po takovém sáčku :-)

    OdpovědětVymazat
  4. super, jsi štramák, vypadá to skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  5. sako mozna zmackane, ale i tak vypada lepe nez 99% toho, co nosi lidi na ulici ( a rozhodne lepe nez vsechny sportovni bundy, mikiny, hoodies etc.)

    OdpovědětVymazat
  6. nemuzu se zbavit dojmu ze ty rukavy i nohavice jsou kratke, boty jsou pekne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty nohavice mají být kratší, ale u nás je stále ještě těžké prosazovat nějaké trendy, i když zkrácené kalhoty nejsou žádnou novinkou. Rukávy saka jsou v pořádku ;)

      Vymazat
  7. Happy Socks mám doma dávno (ne kvůli Víťovi, sorry, Vítku), ale ven bych se je nevzala, možná tak do kozaček. Nosím je na spaní a domácí pobyt :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzdyt si je brat ven nemusis. Happy socks je vylucne panska oblekova zalezitost a nemela by se z toho stat masovka.

      Vymazat
  8. Víťo, až se Vám boty okopnou, přijďte do Pánské pasáže a budete u mě mít vyčištění/vyleštění zdarma.
    Úterý až sobota 15:00 - 18:30 (do konce srpna)
    PS: Skvělý outfit :)
    Zdravím, Tomáš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za nabídku, přemýšlel jsem, jestli taková služba vůbec ještě existuje. Občas vídám toho pána na Můstku, ale to je tak vše :) Někdy se zastavím ;)

      Vymazat
  9. Kdybych měl řešit to, co o mě řekne nebo napíše kdejaká kráva, nemohl bych snad ani vycházet z domu.

    OdpovědětVymazat
  10. Ty ponožky! Krásně sladěný outfit, škoda, že tak nechodí víc mužů!

    OdpovědětVymazat