neděle 3. srpna 2014

Celý v bílé


 photo bila-givenchy_01_zpsa4045ee8.jpg

 photo bila-givenchy_02_zpsfb084bbc.jpg

 photo bila-givenchy_03_zpsa7d74e80.jpg

 photo bila-givenchy_04_zps15c642cc.jpg

Asi před týdnem, když byla ta hrozná horka, jsem se oblékl celý do bílé. Bílá prý nepřitahuje tolik slunce a celé bílé outfity se mi vždycky líbily. A kdy jindy je nosit než v létě? Jednoduché, ale pohodlné. A v bílé budete v šecých ulicích Prahy svítit! :)

Na sobě mám tričko F&F, kterému jsem zvětšil výstřih (prodavačka v Marks & Spencer mi je pochválila, že prý to v tom horku musí být ideální - a bylo!) a ustřihl rukávy, kraťasy H&M, boty Nike, které jsem na Slevomatu koupil za hubičku, sluneční brýle Lanvin loves H&M a pouzdro Givenchy, do kterého se vejde vše potřebné.

10 komentářů:

  1. v kratkych kalhotech do mesta?!?

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné boty! Nedávno jsem na podobné s přítelem koukala.:))
    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  3. Jde to až na účes a to triko, u chlapů se mi takové výstřihy nikdy nelíbily, vypadá to extra teple, tím do tebe nerýpu, nelíbí se mi to prostě na žádném chlapovi a líbit se mi to nebude. A celoplošná ofina ti nesluší, sorry. Jinak dobré.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S vlasy se mi v tom příšerném horku nechtělo nic dělat, protože by se mi účes stejně hned zničil... A stojím si za svým, že v takovém horku je tričko s velkým výstřihem to nejpohodlnější ;)

      Vymazat
  4. Ovšem to Givenchy pouzdro je super, to bych ti hned zabavila :)

    OdpovědětVymazat
  5. Bílá je na léto super, rande nůžek s tričkem - proč ne. Akorát mi tahle přistřihnutá varianta, která mi evokuje super horké léto, nekoresponduje s teniskami. Volila bych espadrilky, nebo ještě lépe sandály z kožených pásků. Ale to by to zase nebylo bílé, chápu;-). Nejvíc se mi líbí brýle, velmi ti sluší! Nehledě na to, že "zlacení" na boku brýlí (pokud dobře vidím) ladí s nápisem Givenchy na pouzdru. Nebála bych se k tomuto outfitu použít náramek z přírodních materiálů (bavlna, kůže, exotické dřevo, kost..) doplněný zlatým zapínáním. Ale to už jsou mé šperkařské nuance... ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Uf :-) po nekolika dnech vse precteno :-) clanky vsechny a diskuze tak z 75% :-P Zaujalo. Vratim se.

    OdpovědětVymazat