středa 27. srpna 2014

Džínový Víťa


 photo cely-v-denimu_01_zps33328d15.jpg

Když jsem byl nedávno ve Francii, nemohl jsem vynechat návštěvu Galeries Lafayette, kde zrovna vrcholily výprodeje. A koupil jsem si nové džíny. Původně jsem sháněl černé, ale žádné jsem nenašel a nakonec mi padly do oka tyto. Od té doby je nosím skoro pořád, jak jsou pohodlné.

Na léto jsem si velice oblíbil tenisky. Rád nosím třeba mokasíny z broušené kůže, které jsou sice pohodlné, ale neposkytují nohám tolik opory, takže když v nich celý den pobíhám po městě, mám večer hrozně oteklé nohy. A také se vám v nich nohy tolik nepotí (a asi proto Češi tolik milují sportovní obuv). Po dlouhé době jsem zase vytáhl džínovou košili, kterou už jste viděli a pohodlný víkendový outfit na venkově byl hotový.

Košile Levi's, džíny Avant première, náramky H&M (s lebkami) a Stefanel a boty New Balance z Answear.cz, nového čerské e-shopu, který vypadá skoro jako Asos a mají tam zajímavé značky, které u nás jinde moc nekoupíte, třeba Cheap Monday, Scotch and Soda nebo Super Dry.

 photo cely-v-denimu_02_zpse227797f.jpg

 photo cely-v-denimu_03_zps329e998d.jpg

 photo cely-v-denimu_04_zps85cd5cbd.jpg

 photo cely-v-denimu_05_zpsd13e0d40.jpg

12 komentářů:

  1. Košile parádní fit! Džíny trochu moc skinny no, ale jako celek (y)

    OdpovědětVymazat
  2. A nejsou z tenisek na boso moc oddělaný nohy? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nosím "neviditelné ponožky" z Calzedonie, ale do v těchto nejsou vidět ani kotníkové ponožky. Tedy alespoň ne ty, které mám...

      Vymazat
  3. Košile je pěkná, kaťata už méně. Od pasu nahoru výborné a zbytek opak. Takové obtáhlé džíny sluší málokomu a Tobě s Tvou konstitucí fakt ne (to není nadávání, ale konstruktivní kritika, nejsem hater, naopak :) Jsi pěkný chlap, jenom bys toho mohl lépe využívat. Normální ženské se radši podívají na dobře rostlého chlapa než na ty heroinové manekýny ;) A tyhle skinny příšery jsou právě na ty odporně vychrtlé ;) Někde jsem viděla tvé prastaré foto, kde jsi byl ještě podvyživené mládě. Moc Ti to tam neslušelo, teď vypadáš líp.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano souhlasím, jeho blog sleduji ráda, protože je to hezký kluk a tohle mu fakt nesedí. Je to zkráta typ 007, ne hipsterpíča.

      Vymazat
    2. Díky, to budu brát jako lichotku :D

      Vymazat
  4. Asi na tobě něco bude. Koukám v módním pekle už tě propírají několik dní a hrozně je mrzí, že mezi ně nechceš zavítat, Víťo, a vyjádřit se, nevím teda k čemu. Asi by tě pekelnice rády zaškolily :D Dokonce jsi v celebritách. Takže úspěch. Jenom mě zajímá, nosíš na obličeji kompletní make-up? Nebo to je pomluva? Jo a mindráky z toho, že nejsi zarostlý jako opice neměj, ne každému se líbí chlupatí lidi. Mně je z nich zle. Na pekle už se řešilo i tvoje ochlupení :) Já tam teda nechodím přispívat, akorát číst, tam mají patent na všechno :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Část té diskuse jsem si četl a nemám potřebu jim tam na něco odpovídat, když si ty drbny dokáží všechno vyložit samy. Ať kritizují moje oblečení; chápu, že každému se líbí něco jiného. Ale ty jejich poznámky o tom, že mám příliš hladkou kůži, že nemám dost chlupů, že prý jsem tlustý, že vypadám jako plastový Ken nebo jejich překvapení z toho, že na blogu o módě píšu o nových módních trendech nebo o kosmetice pro muže, mi přijde ubohé. Ještě ubožejší je to, jak mě na základě mého blogu odsuzují - prý jsem snob, považuji se za nejlepšího bloggera a podobně. Na to přišly kde?
      Mimochodem, na Okounovi mají alespoň smysl pro humor a při čtení jejich příspěvků se zasměji. Ale na Módním pekle jsou to jen jedovaté poznámky a urážky značně nízké úrovně.

      P.S. Pokud to čtete, tu "toilettu" jsem už opravil. A nebyl to snobismus, ale u některých cizích slov si nejsem jistý, jestli se opravdu používá ten zvrácený český pravopis. Od svých patnácti jsem pět let žil v Rakousku, kde nám do hlavy netlačili tu komunistickou reformu pravopisu, podle které se všechna cizí slova foneticky přepisují, aby si každá jezeďačka mohla pořídit róbu z dyšesu, pak si ji pokydat bujabézou a soviňónem a neměla mindrák z toho, že neví, jak to napsat.

      Vymazat
    2. Jo, díky za tu toilettu. Takhle už jsem se dlouho nezasmála. Co kdybys používal normální slova jako záchod, nebo teda toaleta, když už?

      Vymazat
  5. Já bych se tě tam klidně šla zastat, ale je patrné z příspěvků, že to nemá smysl. Vrhli by se na kohokoli. A na tebe taky, kdybys jim tam něco psal, asi proto tě tam chtějí. Mnohem míň atraktivní lidi mají blogy a nikdo nepíše, co si o sobě myslí a jak si dovolují mít blog, když nesplňují kdovíco. Ale furt lepší budit občas i záporné reakce než žádné. Nulové reakce značí průměrnost až podprůměrnost a toho má celá republika na rozdávání. Peklo není výkvět bůhví čeho, hraje se tam na vyšší dívčí, přitom narcisáctví tam sami mají na rozdávání a slepičárna k pobavení to je taky dobrá. Viděls někdy, jaké fotky tam různé Mařky zveřejňují? Je zajímavé, že to nevadí, i když je to kolikrát otřes. Jsi dobrý, že všechny ty pomluvy a závěry o tvojí osobě vařené z vody ustáls takové roky, plno lidí by to zabalilo. Jak málo stačí, když podle fotky někteří přesně ví, jaký jsi a co si myslíš. Pokud jde o módu, dokonalý není nikdo, občas tu máš taky nějaký úlet, ale pořád je to o moc lepší než běžná česká móda. A chlapi zajímající se o módu taky nemusí být hned gayové nebo vyšinutí. Na jedné straně baby u nás nadávají, jací jsou čeští chlapi prasata, nemyjí se, špatně se oblékají, sami si nic na oblečení nekoupí, neumí vařit a já nevím co a když někdo přijde s opakem, že se stará, tak je za prase nakonec i on, protože je to přeci nenormální, když ten zbytek to nedělá. Je těžké se zavděčit. A že se kdosi diví, žes byl v nějaké reklamní kampani, nepamatuju si přesně, o jakou šlo značku, to je zas jednostranný pohled. Každý má jiný vkus. Já bych radši vídala kluky tvého typu než věšáky, co jsou v módním světě dneska.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dost té kritiky na pekle je přehnané, ale tenhle komentář je na stejné úrovni. Mně se, Vítku, tvůj styl líbí. Občas něco ne, třeba ty mint kalhoty a sako (nejde mi to barevně k tvému typu), nebo právě úzké ohrnuté džíny, protože máš namakané nohy, ale jinak jsem nadšení z většiny nápadů, tvé chuti experimentovat a toho, že se nebojít vzít si něco u nás neobvyklého, že o sebe pečuješ. Také si myslím, že jsi kultivovaný člověk, třebas ti někdy dojde trpělivost. Kéž by bylo víc takových mužů.
      O pekle bych řekla, že se tam dá poučit, sem tam někým inspirovat, ale také je tam dost "slepic" a žen hlásajících asexualitu.

      Vymazat
    2. Inspirovat čím? To by mě vážně zajímalo. Tam hledat inspiraci, to je jako hledat jehlu v kupce sena. Módní peklo nabízí všechno jiné, jen ne inspiraci.

      Vymazat