středa 23. července 2014

Puntíkovaná kravata YSL


 photo puntikovana-kravata-ysl_01_zps22d94085.jpg

 photo puntikovana-kravata-ysl_02_zpsc9b27c27.jpg

 photo puntikovana-kravata-ysl_03_zpsd6904d48.jpg

 photo puntikovana-kravata-ysl_04_zps86340f77.jpg

Poslední dobou pořád někde poletuju a blogu se moc nevěnuju, ale tady je nový outfit. Haters mi určitě zhejtují pomačkané sako. Co jiného by měla látka dělat, když je z bavlny a sako není podšité. Je přece léto a chce to lehké a prodyšné materiály. Na fotce vypadá jako kdyby je požvýkala kráva, ale ve skutečnosti to vůbec hrozné není. Je z C&A a měli k němu u kraťasy. Košili a kalhoty mám z H&M, háčkovanou kytku z Le Premier v Pánské pasáži, boty Alfred Sargent a kravatu Yves Saint-Laurent jsem si objednal z jedné skvělé stránky, kterou jsem nedávno objevil. RENN for Men, tak se tam mrkněte ;)

P.S. S tímto outfitem se také účastním soutěže na facebookové stránce T.M.Lewin. Zapojil jsem se na poslední chvíli, ale budu rád, když mi dáte lajk. a třeba to vyhraju! Děkuji :)

10 komentářů:

  1. Bez té háčkované zrůdnosti by to bylo fajn. Pokud člověku není pět, infantilních kvítek je dobré se vystříhat ;) Aspoň muži by mohli. A neměly by být v botkách ponožky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V botách mám ponožky, které nejsou vidět. Bylo docela horko a je příjemné, když ti kolem kotníků pofukuje ;)

      Vymazat
  2. Mně k tomu vůbec nesedí ty černé boty. Zkoušel jste to s nějakými světlými?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám jedny světlé mokasíny z broušené kůže, ale chtěl jsem něco elegantnějšího. A ta světlá barva mi k tomu ani neladila...

      Vymazat
  3. Celý Outfit se mi velice libí. Dobrý vkus!

    OdpovědětVymazat
  4. Tu hackovanu vec z kruzku sikovnych ruk by som dala prec a tiez by som zvolila topanky inej farby, inak velmi prijemne.

    OdpovědětVymazat
  5. Mohu se zeptat jakou velikost saka nosíš? Jinak tohle je super outfit. Palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Mám docela široká ramena, tak 52 nebo 54. Třeba toto sako mi bylo ve velikosti 52 trochu úzké, tak jsem si vzal raději o číslo větší, i když by zase mohlo být trochu užší v pase, ale nevadí :)

      Vymazat
  6. Ahoj Víťo,

    děkuji v prvé řadě za reklamu, která mne upřímně potěšila. Ale největší radost mám vždy z toho, že si úlovek najde svého nového nositele.

    Mnoho lidí tvůj vkus, resp. některé kombinace nesdílí. Což je dobře. Kdyby tomu tak bylo, chodily by po ulicích stovku Víťů a byla by to nuda:-). Naopak jsem ráda, že si troufáš bořit určitá klišé a české předsudky o tom, co by muž (ne)měl nosit, barevně, materiálově či stylově kombinovat, a vůbec publikovat.
    Za sebe třeba na tvém stylu oceňuji, že i když máš v šatníku mnoho elegantních věcí (saka, obleky, kravaty, motýlky, formální boty...), nikdy nevypadáš toporně, upjatě, či odtažitě. Působíš uvolněně, přirozeně a tvůj styl mi evokuje hravost a chuť do života.

    To, že si dvacet z dvaceti Čechů neuváže four in hand uzel k široké klopě nebo spread collar košili, nemá koule na to vzít si na krk jiný šperk než pancer řetízek z oceli, nebo si nepřipne háčkovanou brož do saka, je pro tebe výzvou. A takových mužů a blogerů je u nás v české kotlině jako šafránu.

    OdpovědětVymazat
  7. Podle mého je takový outfit velmi osobitý a jedinečný... rozhodně nemám nic proti háčkované ozdobě, puntíkované kravatě nebo barevně odlišným botám.. právě ty detaily často utváří celek. Velmi pěkné.

    OdpovědětVymazat