pondělí 23. června 2014

Letní večery


 photo boty-toms_01_zpsfa13d242.jpg

I když nemám rád letní horka a zpocené smradlavé lidi, tak miluji ty dlouhé letní večery, kdy je ještě v devět večer světlo a teplo a vy můžete sedět venku s kamarády a se sklenkou (nebo lahví... lahvemi, ehm) něčeho dobrého. Včera jsme tak seděli u kamarádky na terase a popíjeli víno. Vzal jsem láhev růžového, co mi posledně přišlo z Dvě Deci a zároveň jsem se dověděl něco nového. Nemohl jsem si vzpomenout, jak se řekne porte-bonheur česky, pak mi to nedalo, googlil jsem a teď už dokonce vím, co je to Gris-Gris.

Mikinu a džíny už jste viděli, ale mám nové boty. Sháněl jsem nějaké lehké, pohodlné nazouvací boty na léto a zaradoval jsem se, když jsem zjistil, že TOMS už jsou k mání i v Česku, protože je tu začal prodávat Urbanlux. Ještě větší radost jsem měl při zjištění, že mají až do velikosti 46 a největší, když mi přišly poštou a seděly mi. Takže je teď budu nosit asi až do rozpadnutí se a určitě si je vezmu na dovolenou, protože jsou lehké, skladné, pohodlné :)

Mikina Gant, džíny Levi's Commuter, hodinky Swatch, boty TOMS z Urbanluxu.

 photo boty-toms_02_zps4bc9ed9a.jpg

 photo boty-toms_03_zpse191c5c2.jpg

 photo boty-toms_04_zps02e2cf01.jpg

 photo boty-toms_05_zps7d5381db.jpg

 photo boty-toms_06_zps0abee899.jpg

 photo boty-toms_07_zpsd0081de3.jpg

5 komentářů:

  1. U nás až doteď nebyly k mání Toms? To jsem netušila! Tak to teda nejvyšší čas, že je Urbanlux začal dovážet! Čím dýl jsem pryč z ČR, tím pozitivněji tu naši malou kotlinu vnímám, ale občas to vidím až přehnaně optimisticky..:D (mimochodem jsem zrovna založila blog z mého Londýnského života, tak mrkněte, příspěvky budou přibývat! A omlouvám se za reklamu).

    OdpovědětVymazat
  2. Jaká je prosím cena těch kalhot a kde jsi je koupil (vím, že jsou Levi's) ? Jsou naprosto skvělé!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koupil jsem je v Palladiu, kde mají celou kolekci Commuter a džíny v několika barvách, a stály asi 2.200,- už přesně nevím... Ale měly by je mít i na rohu Václaváku a Vodičkovy ;) Tak snad ti to pomůže! :)

      Vymazat
  3. Této až dětsky působící módě jsem nikdy nepřišla na chuť, je to na mě moc náctileté. Sorry, Víťo, dneska Tě nepochválím. Vinné večery lepší nechat jen pro soukromé kratochvíle. V tomto odění si umím představit k pití pouze krabičák, fakt sorry :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si nedokážu představit pití krabičáku za žádných okolností...

      Vymazat