sobota 10. května 2014

Clinique for Men v novém kabátu


 photo DSC_2620_zpsab26fed0.jpg

Když jsem si před několika lety poprvé koupil třífázovou řadu Clinique, říkal jsem si, že je to spousta starání se o obličej, ale když to děláte dvakrát denně, brzy si na to zvyknete jako na čištění zubů. Péče o pleť podle Clinique spočívá ve třech jednoduchých krocích - čištění, exfoliace (odstraňování vrchní vrstvy odumřelých buněk z pleti) a hydratace. Zvláště exfoliace je důležitá - i po umytí obličeje na pleti zůstává spousta špíny. 

V březnu značka Clinique nejen oblékla pánskou řadu Clinique for Men do nových obalů (které se mi více líbí :), ale také přišla s novými produkty v této řadě. Tekuté mýdlo a exfoliační tonikum zůstávají stále stejné, ale nové jsou hydratační krémy, kterých je hned několik. Moisturizing Lotion pro hydrataci běžné pleti, Oil-Control Mattifying Lotion napomáhající ke standardní produkci mazu a zajišťující tu správnou hydrataci pro mastnější pleť, Broad Spectrum SPF 21 Mosturizer, který hydratuje a chrání před slunečními paprsky a nakonec Anti-Age Mosturizer, který poskytuje celodenní hydrataci, bojuje s jemnými vráskami a díky obsahu zpevňujících složek chrání pleť před poškozením v budoucnu. Aneb jak poznáte, že jste starý - z Cliniqe Vám namísto krému na akné pošlou krém proti vráskám! :D


 photo DSC_2624_zps31bd5de4.jpg

Clinique Anti-Age Moisturizer má jinou konzistenci než M-Gel Lotion, který jsem dosud používal; je hutnější, ale také se rychle vsákne a nezanechává mastný povlak.

Kromě toho jsem zkusil pleťový peeling Face scrub v novém obalu, který odstraňuje částečky odumřelé kůže, nadbytečný maz a povrchové nečistoty a pleť je pak lépe připravena na holení. Vlastně už jej mám po několikáté a je to jeden z mých nejoblíbenějších produktů Clinique a nejlepší peeling, jaký jsem kdy měl. Od Clinique jsem zkoušel ještě 7 Day Scrub Cream, který je jemnější a určený ke každodennímu používání. Pokud chcete důkladnou očistu, zkuste ten pánský. Pleť je po použití čistá a svěží, jemná a hebká a hlavně - je opravdu účinný a stačí jej nanášet jednou nebo dvakrát týdně, takže balení vám vydrží dlouho.

Čím si pleť čistíte vy? 

11 komentářů:

  1. Je moznost sledovat te na twitteru?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není, Twitter nepoužívám. Na počítači mám raději Facebook a na telefonu moc internet nepoužívám. A vadí mi, to omezení znaky. Dokonce tam ani nemůžu mít profil "czechfashionisto", protože je to příliš dlouhé.

      Vymazat
  2. Většinou z DM produkty řady Alverde :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já si pleť čistím výhradně vodou :-)

    Mac

    OdpovědětVymazat
  4. Na kolik tato sada vyšla? :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Nedám dopustit na značky L'Occitane a Biotherm Homme. Nedávno jsem vyzkoušel oční gel Eisenberg Homme a to je fakt bomba.

    OdpovědětVymazat
  6. Máte nějaký tip na prostředek proti kruhům pod očima?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Clinique Even Better Eyes - tady: http://www.czechfashionisto.com/2013/01/tipy-na-kosmetiku.html

      Vymazat
  7. Víťo, napadlo mě...znáš tuhle stránku http://www.upravse.cz/ ? Nedávno jsem na ni natrefila a mají tam plno zajímavých věcí, napadlo mě že by se Ti to mohlo také líbit :o) Já tam asi budu něco objednávat mému muži, tak jsem zvědavá. Win

    OdpovědětVymazat