středa 12. března 2014

Vínový kabát, New Balance a hodinky Michael Kors


 photo vinovy-kabat-new-balance_01_zpse9e50730.jpg

 photo vinovy-kabat-new-balance_02_zpsaeb2bece.jpg

 photo vinovy-kabat-new-balance_03_zps0f923aa4.jpg

 photo vinovy-kabat-new-balance_06_zpse9eab61e.jpg

 photo vinovy-kabat-new-balance_05_zpsb21c7d5c.jpg

Že mám boty New Balance už možná víte, a pokud sledujete stránky A Czech Fashionisto's Diary na Facebooku, tak už víte, že mám i hodinky Michael Kors. Už dlouho jsem chtěl zlaté hodinky a zrovna ty Michael Kors se mi líbily nejvíce. Myslím, že se u nás koupit dají, ale tak trochu mě odrazovalo to, že kousek za hranicemi je mají poněkud levnější - a to mě vždycky štve. Jednou večer jsem si říkal, že už je musím mít, tak jsem se podíval na blog Pavlíny Jágrové, která má podobné, abych zjistil, odkud je má ona. No a pak jsem se podíval na Slevomat... a měli je tam! :)

Také mám nové džíny. Našel jsem je ve svém oblíbeném sekáči na Moravě - visely hned mezi džíny od Versaceho a Galliana. A měl jsem z nich samozřejmě ohromnou radost, protože nenošené džíny své oblíbené značky ještě s visačkami za 150,- jen tak nenajdete. Ještě když je to značka, která se u nás snad ani neprodává... 

Kabát H&M, polo triko Gant, džíny Cheap Monday, boty New Balance, hodinky Michael Kors a brýle Ray-Ban ze Slevomatu. A jak jsem si teď všiml, hodinky opět mají ;)

41 komentářů:

  1. Výborné. Nevedela som si ťa predstaviť v teniskách, a aha, ono to ide a je to dobré!
    Ty máš neuveriteľné šťastie v sekáčoch, rifle majú dobrú farbu, páči sa mi, ako švy ladia s teniskami a zlatými hodinkami. Pre farby máš cit.
    A vlasy sú najlepšie. Dúfam, že si zas necháš dlhšie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Ano, vracím se k delším vlasům...

      Vymazat
    2. a uvažoval si o umelom predlženie?

      Vymazat
  2. Až na to polo triko je to slušivé! A kde že je ten sekáč Vítku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Břeclavi a v Hodoníně. Ale stejné je to v každém menším městě. Místní burani vykoupí zlevněné věci Adidas a Nike, protože nic jiného neznají, ti o něco "znalejší" H&M a Zaru a ty luxusní věci tam nechají, protože saka a kabáty přece nosí jen důchodci, konzervy a páprdové, že? :D

      Vymazat
    2. Vítku, promiň, ale tady bych ze zase mohla urazit já nebo jakýkoli jiný obyvatel Břeclavi nebo Hodonína. Do sekáče tam také občas nakouknu a jako buran si opravdu nepřipadám. Na jednu stranu kolem sebe prskáš, když si někdo dovolí kritizovat tebe, na stranu druhou házíš všechny do jednoho pytle a urážíš lidi na základě bydliště?

      Vymazat
    3. Je mi líto, že to bereš tak doslova a také to, že sis to špatně vyložila, ale myslel jsem, že takto z textu vyplývá, že myslím burany, kteří bydlí v Břeclavi a ne, že všichni obyvatelé Břeclavi (či Hodonína nebo Kotěhůlek) jsou burani. Na svoji obranu musím říct, že často vzbuzuje udivení, že nenosím mikinu, ale svetr, sako či kabát a ne bundu a že v sekáči se první prodají právě tyto věci a luxusní značkové kabáty z kvalitních materiálů tam zůstávají a stojí ještě méně než třeba košile H&M.

      Vymazat
    4. V tom, že v sekáčích na menších městech nebo vesnicích zůstavají lepší věci (narozdíl od Prahy, kde narazit na něco kloudného je spíš zázrak) máš pravdu! Buďme za to rádi, peace! ;-)

      Vymazat
  3. Pořád mi k tomu outfitu nejdou ty tenisky .... Připadalo by mi to, jako bych si nesundal boty na běhání.

    OdpovědětVymazat
  4. to je ale nahoda, s tema hodinkama a s tim slevomatem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, a ještě větší je to, že Pavlína zrovna dnes píše o hodinkách Michael Kors, které tam znovu mají - ale tentokrát jen dámské...

      Vymazat
    2. Ty nepotřebuješ podlézat zrovna Pavlíně. Ani Nika Šik není tvoje liga.

      Vymazat
    3. Niku i Pavlínu znám a potřebu podlézat jim opravdu nemám.

      Vymazat
    4. a máš potřebu je vylizovat?

      Vymazat
    5. Pokud vím, tak na to mají někoho jiného.

      Vymazat
  5. ty vlasy jsou fakt super, a celej outfit se mi líbí až na ty boty, sorry, ale asi se mi fakt nikdy líbit nebudou, nějak si na ně nemůžu zvyknout, mně to trochu přijde jak pěst na voko, ale tak každý má rád něco jiného ,že :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale oceňuju tvoji snahu, abys je získal, taky sním o žlutých botech, ale ještě jsem nenarazila na ty pravé :)

      Vymazat
  6. Tak hodinky mám právě taky objednané:D, akorát si nejsem jistá, jestli na mě nebudou moc zlaté:). No uvidím:). Chtěla jsem nějaké oversized....

    OdpovědětVymazat
  7. čus borec Vítec, hodinky libovky a škrpály taky! si nějak vyhubnu ne ty voe? Si tady vyjídáš těřich jak protženej a furt voe takovej maják. Měj sa peace Pejst

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blbeček pejst, trapný jak hovado v komatu.

      Vymazat
  8. sluší ti to, dear! kabát je fakt skvělý :)

    p.s. taky mám jedny Cheap monday džíny a právě ze second handu, tam většinou najdu ty nejlepší značky :))

    OdpovědětVymazat
  9. Jiné boty prosím :)

    OdpovědětVymazat
  10. Kup si radši jedny kvalitní švýcarský nebo ruský hodinky, než sadu laciný pouťový šmírý, kterou socníš na slevomatu.

    OdpovědětVymazat
  11. Mohl byste mi veřejně poděkovat za to, že jsem Vás upozornil na to, že máte gramatickou chybu ve vašem odkazu na FB, kde bylo FAHIONISTO místo FASHIONISTO? Pavel

    OdpovědětVymazat
  12. Nemůžu přijít na chuť hořčicové barvě a už vůbec ne botám od New Balance. Ale sto lidí, sto chutí.

    Zbytek je ale parádní. Délka kabátu je božská vzhledem k tvé postavě a klasické džíny srazí hřebínek jeho eleganci, čemuž já tleskám, protože to nevypadá až tak upjatě. A co musím nejvíc pochválit jsou tvé vlasy v tomto postu. Nevím, jestli sis je nějak jinak učesal ale moc se mi teda líbí. Hlavně ta akorátní délka je bomba. Takhle by si to měl nosit častěji! ☺

    OdpovědětVymazat
  13. Víťo, tenhle kabát vám moc sluší, ráda bych vás vídala v takových věcech častějc. To se týče barvy (tmavá a sytá - ty vám sluší) i střihu. Myslím, že vzhledem k vaším proporcím a tvaru těla si často vybíráte střihy, ve kterých vypadáte "vyrostle" či poněkud disproporčně. Tohle ale má švih a šťávu.

    OdpovědětVymazat
  14. Uces je DOKONALY! Kalhoty a kabat skvely, zlata na hodinkach mi na chlapech prijde takova a la pasak a nelibi se mi barva bot v tyhle kombinaci, jinak samy o sobe jsou super:) J.

    OdpovědětVymazat
  15. Asi jsem hrozná konzerva, vim, že se to teď taky nosí, ale ty boty se mi k tomu vůbec nelíbí, jinak špatné nejsou. A teď budeme chválit, střih kabátu sedne perfektně, krásná barva, hezké džíny a ten účes nemá chybu, super! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Takže mazání komentářů, paráda. Dělat si image neposkvrněného módního guru zveřejňováním komentářů patnáctiletých pochlebovaček a vtíravých gayů a mazáním konstruktivní kritiky, to je tedy úctyhodný cíl fashion blogu. Pokusím se naposledy o trochu kritiky, která bude teď už bohužel ovlivněná zážitkem z tvého cenzurování a možná nebude tak slušná, jak jsem se snažil prve. Vypadáš jako trapný snob, který na to nemá, ale to soudný člověk pozná sám. Snahou o vybočení z řady a odvážnými kombinacemi se pravidelně stáváš směšnou karikaturou. Tvoje nesoudnost a honba za falešným luxusem ti do ruky často přihraje pěkné oblečení a doplňky, které jsou pro tebe ale naprosto nevhodné. Všechna čest, určitě tím narušuješ tu věčnou "českou šeď" (nebo jak tomu říkáte), proti čemuž tak vehementně bojuješ, ale bohužel nemáš styl, kterým by sis mohl osobovat morální nárok proti ní tak arogantně vystupovat. Radši uvidím ve městě člověka v rejoickách, než tebe ve vtipně vyhlížejícím kožichu, doplněném obří buzértaškou, holínkama a zlatou napodobeninou hodinek. Je to nepřirozené a extravagantní v negativním smyslu slova. Můžeš to teď smáznout a nebo nechat reagovat svojí armádu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto má být konstruktivní kritika? Vždyť Vítka jen odsuzuješ.

      Vymazat
  17. Dobře, přiznávám, že jsem trochu přestřelil, ale teď jsem si na žádnou konstruktivní kritiku ani nehrál, což jsem sám přiznal. Ale není přece důvod pro to, aby se i takový komentář mazal. Mnohem lepší je, když na něj někdo jako ty negativně zareaguje. A to ten můj původní, smazaný koment nebyl vůbec zlý. Asi bych měl přihodit, že semtam se Vítkovi povede skvělá, nenucená kombinace a někdy má dobré politicky nekorektní postřehy, takže všechno nevidím pouze černě. Potřeboval jsem se prostě trochu vybít po tom, co jsem zjistil, že Vítek zcela nesmyslně promazává konverzaci, která cíleně nechválí jeho fotky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Některé komentáře mažu, protože mi připadá, že mají jen účel urážet mě a není v nich žádné podstatné sdělení. Třeba "honba za falešným luxusem" nebo "vtipně vyhlížející kožich, doplněný obří buzértaškou, holínkama (sic) a zlatou napodobeninou hodinek". Jaká honba za falešným luxusem? To si myslíš, že když si koupím hodinky Michael Kors tak co? Tak by se z toho měli všichni posrat? A to, že se ti nelíbí kožich nebo "buzértaška" je věc tvého, potažmo českého vkusu.
      A vůbec mi připadá zvláštní psát někomu na př. "hele, vypadáš jako debil". Kdo si takový autor myslí, že je, když může dotyčného takto soudit? A řekl bys to dotyčnému veřejně do očí? Pokud ano, tak promiň, ale s někým takovým bych se přestal bavit.

      Vymazat
    2. Mně přijde, že ty soudíš každého a pořád, od slavných lidí, až po chudáky někde v metru. Vysmíváš se, kritizuješ, na co přijdeš, a to často dosti trapně. Ale když se pak objeví jen lehká kritika tvé osobnosti, začneš kolem sebe hystericky metat blesky, urážet se a nafukovat. A mazat a mazat a mazat. Zřejmě ti nedochází, že tvoje přehnané a mnohdy až dětské reakce jsou právě to, co lidi baví, a proč tě škádlí.

      Vymazat
    3. A ano, vím, jak funguje trollování nebo jak to nazvat. Někdo má potřebu vysírat a baví ho, když na to někdo rozhořčeně reaguje a tak to smažu. A ne, nesoudím lidi. Soudím jejich oblečení. A soudit někoho na základě toho jaký má blog, mi přijde ubohé.

      Vymazat
    4. Je to "potřeba vysírat" nebo je to "potřeba sdělit ti jejich názor"? Neustále se ohrazuješ tím, že ostatní mají respektovat tvé názory, ať už jsou jakékoliv, ba dokonce voláš po pochopení a toleranci, které se ti "mezi póvlem" nedostává. Ty kritizuješ vše a pořád, ale když někdo zkritizuje něco, za čím si ty stojíš, je hned úzkoprsý, nemoderní a nepokrokový a nebo naopak s nepochopením pro staromódní věci. Takový názor jiného člověka nepřijmeš - buď napíšeš jízlivý, až útočný komentář a nebo příspěvek smažeš. A to nejen tady, ale i na Facebooku, což je o to horší.
      Dobře, tím pádem nikdo nesoudí tebe, ale soudí tvůj internetový projev. Což dává asi stejně dobrý smysl, jako nesoudit lidi a soudit jejich oblečení...

      Vymazat
  18. Vítku, momentálně mám pocit, že si poněkud protiřečíte. Aby bylo jasno, jsem jiný Anonymní než ten, co píše výše (můj komentář chválil 18. 3. 2014 14:51 váš kabát). Myslím, že ten člověk se snaží o docela regulérní solidní dialog, z jeho vyjadřování jde cítit, že se opravdu snaží být konstruktivní. Myslím, že má v lecčem pravdu (a nemyslím to nijak zle), a hlavně myslím, že takové výměny názorů by vám mohly jedině pomoct. V tom nejlepším slova smyslu - pokud lidi, kteří vás čtou, vidí, že jste schopen věci ustát, neurážet se, přemýšlet a diskutovat, ptát se, kde máte "slepá místa" (už jenom proto, že je má každý), že jste otevřený, můžete v jejich očích jedině stoupnout v ceně (ono, mám dojem, že v Čechách obecně klesá už několik let schopnost diskuse a výměny názorů - jsme jen kapka v moři, týká se nás to všech). Podle mě reagujete zbytečně přehnaně. Respect, SK

    OdpovědětVymazat
  19. NB su uplne krute! Hodinky tiez, hned som zacala prehladavat slevomat. ALE otazka znie ako sa vola ten sekáč ?! Bellitex alebo Textile house alebo inak? Ci ho najdem aj v Brne..

    OdpovědětVymazat