pondělí 9. prosince 2013

Víno, Céline a čokoláda


 photo celine_01_zpse5b9cd8e.jpg

Konečně mám tričko "Céline". Sice je má snad každý, koho baví móda, ale vždycky jsem je chtěl a kromě toho, blogger bez trička Céline je něco jako student FF UK bez rejoicek a batohu na hory :D K tomu mám náramek Cerruti 1881 (ze Slevomatu), který jste mohli vidět už v tomto příspěvku.

 photo celine_06_zps0e93ace5.jpg

 photo celine_02_zps02485e18.jpg

Také jsem si předplatil víno na Dvě deci. Jedná se o českou podobu vinného portálu Le petit ballon a v podstatě jde o to, že vám každý měsíc přijdou dvě lahve vína, která vybírá Jean-Michel Deluc a s nimi popis a video tohoto slavného sommeliéra, abyste věděli, co vlastně pijete a co byste měli ve víně cítit, takže se o víně také něco naučíte ;) Víno, které se vám líbilo, si pak můžete objednat za zvýhodněnou cenu. Dvě deci také spolupořádají různé gastronomické akce, na kterých zajišťují víno, pořádají řízené degustce a podobně, tak pokud máte rádi dobré víno (a jídlo) a chcete se o něm také něco dovědět a nejen jej pít, sledujte co se děje.

 photo celine_03_zpsbff6c873.jpg

 photo celine_07_zpsbe932d87.jpg

 photo celine_04_zps28a6ad32.jpg

A také jsem ochutnal několik čokolád z Choco loco - stránky, kde si můžete namíchat čokoládu podle vlastní chuti. Vyberete si, zda chcete mléčnou, hořkou nebo bílou čokoládu, co do ní chcete namíchat a také si můžete vytvořit vlastní obal. Já jsem ochutnal bílou s plátky růží a květy levandule. První dojem byl zvláštní, říkal jsem si, že je to jako kousnout do levandulového mýdla. Ale ne, byla výborná!

 photo celine_05_zpsc17403da.jpg

38 komentářů:

  1. Ach ty předsudky!

    OdpovědětVymazat
  2. A řekneš nám odkud to tričko máš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dá se koupit všude možně po internetu, já je mám z Ebay ;)

      Vymazat
  3. i ten student s rejoickama a batohem na hory je pořád stylovější než Vy ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to by mě zajímalo co je na rejoickách stylového :p

      Vymazat
  4. Proč si ohrnuješ rukávy u trička? Aby vynikly tvé tvarohové ručky?

    OdpovědětVymazat
  5. A zkus příště čokoládu s kousky lejna psa z britské aristokratické rodiny. Trochu hořká pachuť ale budeš si připadat jako pán! Ale bacha ať ti neupadne na to tričko Céline Dion! To by byla věčná škoda!

    OdpovědětVymazat
  6. Tady je to samé negativum... No, domnívám se, že student s batohem stylovější přec jen nebude... Triko asi na trhu nekoupil a rukávy má ohrnuté, aby byl třeba stylový:-)
    Děkuji za tip na dobré víno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stylovější rozhodně ten student bude.... akorát nebude mít vkus....tady pan nóblblogger styl nemá žádnej :)

      Vymazat
  7. Vy sám doma pijete víno, jíte čokoládu a na to se oblíkáte? Neni to žádné invektivum. Jen otázka. Dík Roman P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To, že jsem na fotografiích jen já přece neznamená, že jsem byl sám ;)

      Vymazat
  8. Co je na triku s nápisem ,,Céline,, tak úžasnýho? Jakej je rozdíl mezi trikem ,,Céline,, a trikem ,,Adidas,, ? čus R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, neznám nikoho, kdo by říkal, že je úžasné. Mně se prostě líbí a už dlouho jsem je chtěl...

      Vymazat
    2. Ale co se ti na něm líbí? Ten styl toho písma? Nebo to slovo? Nebo ten sociální statut toho, že si ho můžeš koupit? Promin já to fakt nechápu a přijde mi to, jak když jse v 90s nosil triko Adidas, abych se vytáhnul. R.

      Vymazat
    3. Proč máš potřebu to řešit? :D Prostě se mně líbí. Ty si také nos to, co se líbí tobě.

      Vymazat
    4. Protože máš módní blog - třeba proto víš, je to překvapivý? Jako u designovýho trika to chápu, ačkoliv se mi třeba nějakej leopard nelíbí, ale jsem ochotnej to pochopit, ale proč by si tam třeba nemoh mít Pepe Jeans nebo Umbro nebo Globus? Má ten nápis ,,Celine,, něco, co nosej fashionisti nebo nějací módemani? Já fakt nevim. R, PS:Já nemam módní blog a myslím, že by si měl být připravený na odpovědi tohohle typu. Dík

      Vymazat
    5. Přečti si ostatní komentáře a pochopíš, proč mě to tak překvapuje. Nikdy nevím, jestli odpovídám na dotaz někomu příčetnému, nebo jestli je to někdo, někomu kdo sem chodí jen vysírat.
      Ber to tak, že určité věci jsou určitou dobou v módě a nosí je určití lidé. "Sportovec" by si vzal spíše tričko s nápisem Umbro než Céline. Jednu dobu se nosí široké, pak zase úzké kalhoty. Jednou proužkovaná, pak zase pastelová trička. Na tom nic nevyřešíš ;)

      Vymazat
    6. Ale tomu já rozumim. Mě jenom zaráží, že zrovna ty si na sebe vezmeš něco s ,,nápisem,, . Znamená to pro tebe, že bílý tričko s nápise ,,Celine,, je jako trend?Já fakt nevim. Nosíš oldschoolový saka atd a potom si na sebe vezmeš triko, kde je napsáno ,,Céline Paris,, a to je pro tebe jako symbol trendu nebo něčeho estetickýho? Tomu já fakt nerozumim . R.

      Vymazat
    7. Nebo spíš - z jakoýho důvodu by tam nemohlo bejt napsaný - ,,Paris,, nebo ,,Aurevoir Paris,, nebo ,,Clementine Paris,, - jenom jestli to ,,Céline Paris ,, je znak nějakýho sociálního statutu? Nebo tak. Dík. R.

      Vymazat
    8. Zřejmě na to nemáš, co říct, vid? R.

      Vymazat
    9. Myslím, že už jsem svoje řekl.

      Vymazat
    10. No právě, že neřekl......Poukázal jsi na to, že sportovec by nosil ono a dříve se nosil tohle a nyní tamto, ale já jse od tebe chtěl slyšet, co považuješ za pro tebe hezkého na tričku, kde je nápis ,,Céline Paris, - je to ten sociální statut nebo příslušenství ke skupině, která tohle triko nosí nebo co to je? Díky, R. PS:jednou máš blog o módě, tak tohle pro tebe musí bejt denní chleba a nesnaž se z toho vykroutit.

      Vymazat

    11. Nebo spíš - z jakoýho důvodu by tam nemohlo bejt napsaný - ,,Paris,, nebo ,,Aurevoir Paris,, nebo ,,Clementine Paris,, - jenom jestli to ,,Céline Paris ,, je znak nějakýho sociálního statutu? Nebo tak. Dík. R.

      Vymazat
  9. čokoláda i víno jsou skvělé tipy na dárky k Vánocům a už i vím, komu to dám. Díky :)

    OdpovědětVymazat
  10. A co do něj pořád tak rejete, je to módní blog a jemu to dělá radost, stejně jako mne udelal radost adventní kalendář Douglas, přitom je to ukrutná blbost. Já bych tu hledala inspiraci pro trampy, lyžaře a černokněžníky a to, jak člověk vypadá nebo jeho orientaci bych tu neřešila. Pro někoho jsou takovéhle akce na denním pořádku a nemusí se o to podělit na blogu, ale dyť vy si to tady rádi přečtete a pak jen buzerujete. Já si myslim, že spokojenej člověk s jistou mírou inteligence nemusí do jiných rejt a věčně buzerovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A máš ten adventní kalendář vyvěšenej na blogísku? Žaneta Fuchsová

      Vymazat
    2. Odpověď najdeš v poslední větě.

      Vymazat
  11. Ahoj, dík za zajímavý, pozitivní a inspirující článek.

    OdpovědětVymazat
  12. Tento blog sleduju poslední dobou celkem ráda. Líbí se mi, že do toho prostě jdeš bez kompromisů. Ne vždy se mi úplně líbí, co máš na sobě, ale oceňuji že máš svůj styl respektive že prostě víš, co se ti líbí a za tím si stojíš. Fandím ti.

    OdpovědětVymazat
  13. Člověče, byl jsi teď někdy na fildě? Se přes ty zástupy hipsterů nemůžu ani proboxovat do dveří, kolikrát...

    OdpovědětVymazat
  14. Máš pěkný talíř (ano, je to myšleno vážně).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne dělám si srandu - pěkně buzerantskej kousek. Uplně vidim, jak nad nim papinká Elton John (ano, myšleno vážně).

      Vymazat
    2. Eltona Johna bych šacovala na něco výrazně příšernějšího.
      Talíř náhodou dobrej. Něco novýho, nebo šťastnej úlovek z půdy?

      Vymazat
    3. Možná jste chtěl říct staromódní, ale nechápu, jak může být nádobí "buzerantské". Koupil jsem jej v jednom berlínském vetešnictví.

      Vymazat
  15. typico a kde presne? Chcu taky takovej. Vleze se na nej hemenex?

    OdpovědětVymazat
  16. to je damsky tricko!

    OdpovědětVymazat
  17. Zdarec, mám volaku otazku. Já som homosexuál aj gáy čiže som sa chtěl zptytat čiže si taky gáy. Nikedy som neviděl heteráckejho chalana jest levandulovou šokyladu:) Páčkes Mirko

    OdpovědětVymazat