čtvrtek 7. listopadu 2013

Jak se vám líbí pánská kolekce Isabel Marant for H&M?


 photo isabel-marant-h-and-m-mens-collection-02_zpsdff90873.jpg

Už se pomalu blíží den, kdy kolekce, kterou Isabel Marant vytvořila pro H&M, přijde do obchodů. Jako každý rok vyvolává rozdílné emoce - jedni mají radost, že si mohou konečně dovolit módní kousky své oblíbené návrhářky, další kritizují, že se slavní návrháři snižují k tomu, aby své jméno zaprodali řetězcům, ve kterých nakupují masy, a ještě u těch věcí není jistá kvalita. Ve mně letos návrhářská kolekce H&M nevyvolává vůbec žádné emoce. Ta kolekce mě nijak nenadchla.

Mými nejoblíbenějšími kolekcemi, jaké pro H&M vytvořil slavný návrhář zůstávají ty od Versace a Lanvin, které tak krásně vystihují tvorbu těchto módních domů. Z kolekce Lanvin loves H&M mám oba smokingy, košili, dvouřadý kabát, nějaké to sako, trench coattepláky z merino vlny, motýlky tolik typické pro tvorbu Albera Elbaze a hlavně se mi podařilo ukořistit poslední sluneční brýle - věc, která byla hned pryč. Z kolekce Versace jsem si odnesl třpytivé šortky se stejným tričkem, leopardí triko bez rukávů, náramekkožené kalhoty a všechny tyto kousky stále rád nosím. Maison Martin Margiela není zrovna můj styl, ale stejně jsme si u několika věcí řekl, jak jsou skvělé a "margielovské" a nakonec jsem si odnesl ten kožich.

Ale kolekce Isabel Marant mi přijde taková... nudná. Možná je to i tím, že Isabel Marant doteď navrhovala jen pro ženy, takže když vidíte třeba ten svetr, neřeknete si "jo, ten mi připomíná Isabel Marant", protože jste pánský svetr od Isabel Marant předtím ani vidět nemohli. Ten dvouřadý kabát se mi docela líbí, u "chunky" svetru a u kožených kalhot jsem si říkal "jo, docela dobrý". Ale nic mě nenadchlo tak, že bych si řekl, "wow, to musím mít, ve čtvrtek musím brzy vstát, aby to nebylo vyprodané!" Takže se budu těšit na další návrhářskou kolekci a čekat, co přinese.

Co vy a kolekce Isabel Marant po H&M? Jak se vám líbí? Vybrali byste si? Celou pánskou kolekci si můžete prohlédnout tady.

 photo isabel-marant-h-and-m-mens-collection-09_zpse53fd2a3.jpg

 photo isabel-marant-h-and-m-mens-collection-07_zpse9b0c0f1.jpg

 photo isabel-marant-h-and-m-mens-collection-18_zpsf8b9e900.jpg

 photo isabel-marant-h-and-m-mens-collection-13_zpsc9d6623f.jpg

 photo isabel-marant-h-and-m-mens-collection-06_zps1927eecd.jpg

 photo isabel-marant-h-and-m-mens-collection-10_zpsfdb38740.jpg

 photo isabel-marant-h-and-m-mens-collection-19_zpsf911f07e.jpg

5 komentářů:

  1. Ještě než jsem si přečetl celý tvůj komentář, tak jsem si řekl přesně to samý, jen kabát vypadá k světu.
    Rolfík

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý je opravdu snad jen ten kabát, zbytek je takový.. zvláštní:)

    OdpovědětVymazat
  3. Priznám sa, že pánska kolekcia ma moc neočarila,,zato dámska, to už je o niečom inom :) Každopádne, súhlasím s komentármi hore, kabát je super!

    www.bluechicberry.com/oversize/

    OdpovědětVymazat
  4. ty kožený kalhoty by na tebe sedli. Ti slušánkovali i ty jak máš ty. Myslim, že by ti to krásně obepínalo tělo. Zejména stehna.Jára

    OdpovědětVymazat
  5. Ty kožené kalhoty mě nadchly, uvidím jestli se tu dostanou do slev :-D, prozatím si vezmu ten samý střih jen v látkovém provedení, černobíly svetr, černobílé tričko a dámský kovovo-kožený pásek. Žádné velké nákupy letos u mně nehrozí, jak to tak vidím...

    Marek z czechstreetglamour.cz

    OdpovědětVymazat