úterý 5. listopadu 2013

Krém na holení Korres Absinthe


 photo korres-absinthe-shave-cream_01_zps6b4ba160.jpg

Nejraději mám klasické mýdlo na holení, které je potřeba napěnit štětkou (samozřejmě ze skutečných štětin, ne z uměliny) a žiletku, jak už jsem kdysi psal. Na to ale nemám pokaždé tolik času, tak jsem nějakou dobu používal gel na holení Gillette. Je dobrý, což o to, účel to splní. Ale chtěj jsem něco lepšího. A jak jsem jednou procházel Myslbekem, napadlo mě zastavit se v Korres.

 photo korres-absinthe-shave-cream_03_zps151f5c44.jpg

Říkal jsem si, že dát za krém na holení více než pět stovek je docela hodně, ale přece jen jsem to zkusil. Koneckonců, Korres používá pouze přírodní přísady. Vzal jsem si Absinthe Shave Cream a hned při sejmutí víčka jsem měl radost - otvor, ze kterého se krém dávkuje, má kryt, takže krém neuniká jako u Gillette. Také to tak nenávidíte? I když po použití nádobku otřete, stejně je druhé den upatlaná od unikající pěny.

Před prvním použití jsem byl poněkud nedůvěřivý. Krém vůbec nepění. Ani při dávkování, ani při roztírání po obličeji. Tak jsem malé množství rozetřel po navlhčených tvářích a jal se žiletky. A byl jsem příjemně překvapený. Břity krásně klouzaly, nikde žádné krvácení ani následné podráždění či zarůstání vousů. Krému stačí opravdu jen tenká vrstva a jde to jako po másle. Příjemně a přitom nevtíravě voní a pleť je po použití tak hydratovaná, že díky výtažkům z Pelyňku a přidanému glycerinu snad ani není třeba krému po holení. I když momentálně používám hydratační krém z denní péče Clinique (anti-age hydrator).

I přes vyšší cenu to stojí za to. Pleť máte jen jednu a je jednodušší ji udržovat než pak po letech napravovat škody. No ne?

 photo korres-absinthe-shave-cream_02_zps87300e5d.jpg

10 komentářů:

  1. Dá se to použít i na oholení genitálu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, i takový kokot jako ty se s tím může oholit.

      Vymazat
    2. Ten se ti povedl, pobavilo.

      Mám trochu offtopic prosbu. Pomáhám organisovat jednu z restaurací na akci http://www.restaurantday.org/en, myslím, že by tě to mohlo zaujmout a kdybys akci v čechách trochu propagoval, bylo by to skvělé. Já bohužel nemám takový známý blogísek...

      Vymazat
    3. Proč seš vulgární? Tohle na tomhle blogu nechci! Honza

      Vymazat
    4. Když lůze odpovídám slušně, zjevně nerozumí. Musím použít její řeč.

      Vymazat
    5. a z čeho usuzuješ, že je to lůza? jo třeba to neni vtipný ten dotaz, ale nechápu proč se vždycky musíš uchylovat k takovejm reakcím až přehnanejm. Je patrný, že rád provokuješ vegany, ochránce zvířat a ted vidim, že se i rád pasuješ do role ,,vrchnosti,, , aby ses pak zase rozčiloval nad reakcemi :) Nebo se mýlim?

      Vymazat
    6. Ze způsobu vyjadřování se. Ne, to není vtipné a ano, mýlíš se. Ty jsi neviděl těch dalších dvacet vulgárních komentářů, které jsem smazal a hned se tu objevily znovu ty stejné, takže předpokládám, že to píše pořád těch stejných pár osob, které sem chodí jen vysírat a psát vulgarismy, takže ne, moje odpověď není přehnaná. Tobě připadá vtipné nebo normální napsat sem deset variací na téma "hodí se tento krém na můj anál/koule/chlupaté koule/řiť která nejde oholit ničím jiným"? Mně ne.

      Vymazat
    7. :D tak tohle jsem nečetl. No jo znáš lidi. Třeba kdyby si na to odpověděl např. ,,nemůžu sloužit, anál si nevyholuji, koule zastřihuju, řit také ne,, nebo nějak takto, tak by je to přesatlo bavit. Ale je to smutný, že tohle jsou asociace, co všechny napadaj,když si přečtou o krému po holení na fashion blogu.

      Vymazat
  2. Vskutku ostrovtip! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Dobre som sa zasmial, Vitek odpovedal trefne, aj ked mohol vynechat par slov a veta "Ano, i kokot se s tím může oholit." by bola tiez fajn. :DDD

    OdpovědětVymazat