pondělí 9. září 2013

Procházka u rybníka


 photo babi-leto_01_zpscea0652a.jpg

 photo babi-leto_02_zps7793cdd7.jpg

 photo babi-leto_03_zps846eb15b.jpg

 photo babi-leto_04_zps06149838.jpg

Užívám si toto počasí. Přes den je příjemně teplo, ale ne příliš horko. Léto už končí a já teprve pojedu na dovolenou. Konečně jsem koupil letenky do Amsterdamu a už se s kamarádkou těšíme a hledáme na internetu, co všechno bychom měli vidět, zkusit a ochutnat. Máte nějaké tipy? Také se těším na Prague Fashion Weekend. Loni mi to nevyšlo a tak se letos nemůžu dočkat. 

Na sobě mám košili Sasch, kalhoty ze sekáče, hedvábný šátek Benetton a Kedsky z Urbanluxu a hodinky Morellato a brýle Michael Kors ze Slevomatu.

43 komentářů:

  1. Zvolil bych jinou barvu bot, ale jinak se mi to líbí. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jako pozadí si to zaslouží Saint Tropez :) Nevím, kvůli čemu všemu, ale strašně se mi to líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. To pozadí bych také vyměnila. K rybníku více Safari st

    OdpovědětVymazat
  4. určitě se projeďtě lodí po kanálech :) Míša

    OdpovědětVymazat
  5. Jestli se chystáte i do kofíků, doporučuji určitě Katzu ve čvtrti Oude Pjip. Skvělá atmosféra, ceny, štamgasti a mají tam i programy do Paradisa a tak a dobré kafe. A co nedoporučuji jsou veliké komerční coffee shopy jako Green House Seeds, Smokey apod. - nepříjemná obsluha, hlasití teenageři, nic moc.
    A určitě si musíte vypůjčit kola (jestli budete blízko Pjipu tak tady: Ceintuurbaan 354 - kluk co tam pracoval nám dal slevu když zjistil že jsem češi, vyšlo nás to asi na 7€/den za kolo, byl tuším ze srbska). A nejlepší zážitek mám z krátké cesty minitrajektem, který nás zadarmo i s kolem odvezl na druhý břeh.
    No a "vyhlášený" Albercuypmarkt je spíš z 80% takový výtažek z Holešovic, stejně tak i jiné trhy co jsem zahlédla.
    A bacha na cesty pro cyklisty!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. vypadas jak pazdrat

    OdpovědětVymazat
  7. jeeee Sasch, kde tomu je konec...v Praze byl jeden v prvni fazi rekonstrukce Hlavniho nadrazi jenze bohuzel na cesky vkus to asi moc nebylo, a tak ho nahradil (jak priznacne) nejaky Gigasport nebo Drapasport...ale v italskych mest pred par lety taky zmizel...zkrachoval, bohuzel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a jeste diky tomu, ze to na cesky vkus moc nebylo, tak ve slevach meli vzdycky nadherny veci, elegantni saka i kalhoty doslova za par korun, neco bylo dokonce i Made in Italy...

      Vymazat
    2. Jo, Sasch byl skvělý, a hlavně mi dobře seděly jejich střihy. Škoda, že je pryč...

      Vymazat
  8. Krásný outfit Víte, je hezké na pohled potkávat chlapce s takovým krásným outfitem a šátkem kolem krku. Děkuji za tento pohled. Jan P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také si myslím, že mu to sekne. Charlene

      Vymazat
  9. Kupodivu tady ani ostříhané vlasy, v předchozím příspěvku působící dost hrozně, už tak děsně nevypadají. Nevím, cos s nima provedl, ale tady ti to sekne. Možná zásadní kouzlo spočívá v tvém úsměvu :)

    OdpovědětVymazat
  10. Proč jste smazal můj komentář se slušně položenou otázkou, zda-li jste prodělal operaci roštěpu (jelikož máte zvláštně tvarovaný horní ret)? Láďa PS:pokud nesnesete jiné než servilní a licoměrné komentáře, neměl jste si zakládat blog.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože ta otázka je stejně dementní jako spousta jiných anonymních komentářů, že to ani nemůžu brát vážně.
      P.S. Blog jsem si nezaložil proto, aby mi sem chodili trollové. Nebo spíše trotlové, když jste ani po několikáté nepochopil, že o tak hloupé komentáře tady nestojím.

      Vymazat
    2. Nevím, co je na té otázce ,,dementní,, nebo proč bych měl být trotl? Chápu, že je toto blog o módě, ale také je o Vás a já se Vás slušně zeptal, zda-li jste měl operaci roštěpu, jelikož studuji na LF UK a můj bratr ji měl a jeho ret vypadal podobně. Možná byste byl spokojen, kdybych napsal jen ,,sluší, krásné Vítku,,. Nemějte mi to za zlé, ale nechápu proč se chováte tak podrážděně. Pokud jste si zakládal blog, tak jste asi tušil, že zde nebudete mít jen armádu přitakávačů a kritiků, kteří volí jen taková slova, aby Vás to nerozhodilo a nemusel jste je mazat. Láďa

      Vymazat
    3. Jen tak mimochodem, nepřipadá mi ani trochu slušné veřejně se někoho ptát, jestli prodělal nějakou operaci, zvláště když dotyčný žádnou neprodělal a nikomu do toho nic není. A nesouvisí to s příspěvkem.
      Pokud jste na mě nedokázal najít nic jiného, co byste urážel, mohl jste se alespoň podívat na moje ostatní fotky, když už Vás tak strašně zajímají rozštěpy.
      Pokud máte nějaké jiné otázky, tak mim napište zprávu a komentáře pište jen k věci - tedy co se týče příspěvku. Ostatní budu mazat.

      Vymazat
    4. Promiňte tedy, studuji medicínu a už zřejmě neberu tyto otázky jako neslušné. Rozhodně jsem Vás nechtěl urazit nebo nějak zesměšnit. Jinak rád Vám napíšu osobní mail a klidně Vám i něco povím ohledně výše zmiňovaného rozštěpu. Jinak jsem se chtěl zeptat, kam chodíte do secondhandu, resp. kdybyste mi mohl poradit nějaké v Praze. Děkuji a ještě jednou se omlouvám. Láďa

      Vymazat
    5. Podívejte se sem:

      http://www.protisedi.cz/article/vite-kde-jsou-nejlepsi-prazske-sekace-protisedi-ano

      Vymazat
    6. Lado, pokud skutecne studujete LF, o cemz ovsem pochybuji, a pokud skutecne svou otázku shledavate jako vhodnou a slušnou, pak jste příkladem selhani vzdelavani lekaru u nas a toho, proč mnoho lidí povazuje ceske lekare za hulvaty. jiste neni nic spatnehona tom mit zájem o svou praci a neni nic spatneho podstoupit operaci rozstepu. Ale jako (budouci) lekar s minimem vzdelani v lekarske etice mate svou zvědavost prekonat a dane osoby se neptat, pokud to nesouvisi s vami provadenym ukonem - a vy neprovadite zadny. Pokud uz byste se ptal, jr naprosto nevhodne a neprijatelne ptat se verejne. stejne jako vysetrovat pacienta vedle jineho, jak se i nas stale zhusta deje, nechávat otevrene dvere do ordinace nebo i resit zdravotni stav s pacientem ve dverich, v cekarne. Myslite, ze by bylo slusne se napr.na navsteve u vas (co treba u obeda) zeptat vasi matky/sestry, jestli nepodstoupila masektomii, ze se mi její leve prso zda divne? Jako omluvu ns pripadne rozladeni bych uvedl, ze studují LF a ze moje teta po masektomii je, tak mne to zajima. PS

      Vymazat
    7. Dobrý den,
      pokud by se to stalo u nás v rodině, tak by z toho žádné faux pas nebylo. Minule se moje přítelkyně, která studuje též LF zeptala mého otce, jestli nemá problémy s prostatou. Stalo se tak proto, že otec neustále odbíhal u stolu, jelikož měl v dílně rozpracovaný model letadla a schnulo mu tam lepidlo. Bral to uplně v pohodě. Ale uznávám, že to nebylo z etického hlediska vhodné. Ovšem opravdu mi ten tvar evokoval bratra. Jsem rád, že jste na toto upozornil. Je vidět, že se opravdu vyznáte v českém lékařství, etice a morálce vůbec. Je vždy dobré, pokud se nějaký takový arbiter elegante připojí do diskuze. Děkuji Vám Láďa

      Vymazat
    8. Ještě co se týče té masektomie - pokud by k oné situaci (kterou jste popsal) došlo, byl bych jedině rád, že někdo podporuje zdravý zájem o medicínu. Děkuji Láda

      Vymazat
  11. Vítku, řekněte, že je to jen fotomontáž! Co to máte s těmi prsy a hlavou? http://nahraj.to/tt5 Ren.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://nahraj.to/tt5 tohle není reálné, že ne? Ren.

      Vymazat
    2. Není to fotka, ale máte pravdu, ty fotky byly zvláštně nasvícené. Když se podíváte na ostatní fotky, všimnete si toho.

      Vymazat
    3. Není to fotka? Je to tedy fotomontáž nějakejch haterů? Máte tam zvláštní prsa a hlavu zvětšenou, ale přijde mi, že je to photoshop. Nebo ne? Honza

      Vymazat
  12. Dobrý večer Vítku,

    mám na Vás otázku, jak to máte třeba s kalbama? Resp. stalo se Vám taky že jste se probudil poblitý, ušpiněný nebo prostě jenom zničený, potrhaný v těch hezkých věcech ve kterých chodíte? Dík za odpověd Pavla Kurková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, to se mi ještě nestalo. Vždycky se zvládnu alespoň převléci, když ne osprchovat, a lehnout si do postele.

      Vymazat
    2. Vám se nikdy nestalo, že jste se poblil nebo usnul zvalchovanej jak dobytek někde? Pavla K.

      Vymazat
    3. Ne, nikdy jsem se nepozvracel a neusnul někde "zvalchovanej jak dobytek". A abych pravdu řekl, připadá mi poněkud zvláštní že Vás (navíc jako ženu) tak šokuje, že se neopíjím do takové míry, abych se probudil kdoví kde a od vlastních zvratků. Určitým způsobem to o Vás vypovídá, ale být Vámi, raději bych se takovými věcmi nechlubil.

      Vymazat
    4. Tak párkrát za život se mi to stalo, Vítku. Spíš je obdivuhodné, že se Vám za celý Váš život podobná věc nestala. Možná jste byl vždy tak uvědomělý a ve správnou chvíli jste šel do sprchy, pak jste se převlékl a šel spát. Což je samozřejmě chvályhodné, ale vězte a je Vám to ke chvále, že neznám mnoho lidí, kteří se alespon 1x za život nezřídili jako carští důstojnící a neusnuli zvalchovaní jako dobytci (ne nutně pozvracení). Pavla K.

      Vymazat
    5. Ale třeba tady na Vašem blogu je takových 10-15 fotek, kde jste silně pod obraz opilý. Pavla K.

      Vymazat
    6. Jako jsou tu Vítku fotografie, kde je patrný, že jste byl tak nakalenej, že jste nemoh ani mluvit. Takovejch 8 určitě. Luke

      Vymazat
    7. No a co, že je na nějakých fotkách Vítek vypitej, že nemůže ani mluvit? Je to snad blog o módě ne? tak by bylo vhodný se věnovat jenom věcem k tématu. M.K.

      Vymazat
    8. Pavla K., proč by se každému takové věci měly stávat? Že je někde opilý a poblitý. Sice Češi jsou celosvětově (WHO) národ opilců, ale to je tím, že někteří chlastaj i za nás, co se nikde nezkárujem a nemusíme být v podnapilém stavu nošeni domů. Mimochodem není horší pohled než na ožralou ženskou.

      Vymazat
  13. Dobrý večer,

    chtěl jsem se zeptat na pár otázek 1. jaký je Váš oblíbený parfém 2. Váš oblíbený film 3. Vaše oblíbená skladba 4. Váš oblíbený spisovatel 5. Jaké máte rád ženy? 6. Jestli používáte kondomy, tak jaké? Alexandra Fajksová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lado, když sem píšete další příspěvek, rozhodnete se, jestli budete za muže, studenta medicíny, Pavlu, co pije a vlije, nebo Alexandru. pokud napíšete "chtěl", měl byste mít mužskou identitu. Myslím, že jde o signifikantní překlep. Na okraj: Měňte trochu styl vyjadřování, je hrozně rozpoznatelný.

      Vymazat
    2. Vy jste se někdy nepřepsa, vy chytrá hlavo? A mimochodem nauč se psát, nevim co myslíš tim, pije a ,,vlije,, - Nazdar Alex

      Vymazat
    3. Čus Alex, jasně, že přepsal, ale když předstírám, tak víc kontroluju. Vlije mělo být blije, to ty automatické opravy.

      Vymazat
  14. Vítku, odpovíte na ty moje otázky? Alexandra

    OdpovědětVymazat
  15. nice blog you have here!



    http://kissthestarsblog.blogspot.ro/

    OdpovědětVymazat