pondělí 2. září 2013

Podzim se blíží


 photo DSC_7409_zps9f6ec201.jpg

 photo DSC_7392_zps6cc504ef.jpg

 photo DSC_7400_zps4a0463c7.jpg

 photo DSC_7397_zps3e7401e6.jpg

 photo DSC_7411_zps14b595c6.jpg

 photo DSC_7413_zps2220c99e.jpg

Dlouho jsem chtěl takový svetr - bílý s "copánkovým" vzorem, jaký se kdysi nosíval ke sportu. Pak jsem takový našel. Ale byl jen bavlněný, těžký a ani nehřál. A z Primarku. Bavlněné svetry, to prostě není ono. Pak jsem v Gantu našel tento svetr z nové podzimní kolekce, který jsem nedávno ukazoval na svojí facebookové stránce . Tak teď konečně mám jeden z kusů oblečení, které jsem vždycky chtěl ve svém šatníku.

Moje oblíbené roční období se pomalu blíží. Po ránu a večer je chladno, v noci už celkem zima a já se těším, protože ta nesnesitelná horka a propocená trika už mně stačila až až. A k čemu to je, když musíte být celý den v práci a ne se válet někde u vody nebo na zahradě grilovat? Teď začíná období ponožek (konec okopaným kotníkům!), svetrů a sak, šál a šátků, polobotek, ... Také se těšíte na podzim?

Na sobě mám polo tričko, svetr a boty Gant (už jste je viděli tady), džíny Levi's, sako klubu boxerů Landshut ze sekáče, hodinky Emporio Armani a tašku Tommy Hilfiger ze Slevomatu. Mimochodem, jak se vám líbí nový sestřih? :)

22 komentářů:

  1. super :-)...pekne zladene.

    OdpovědětVymazat
  2. Boxujete Vítku, děláte vůbec nějaký sport?

    OdpovědětVymazat
  3. A, vidim ze hitlerjugend frisur je zase v mode.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem si rikala uz pred dvouma rokama v Nemecku:-D Typische Hitlerjugendfrisur a ne kazdymu do sedi.

      Vymazat
  4. Mně se ten sestřih také moc nelíbí :-(

    OdpovědětVymazat
  5. Sako velmi slušivé, hezká batožina. Mimochodem ten střih je velmi velmi krásný. Jan P. PS: a hezké boty - kvituji, že používáte ty ,neviditelné ponožky,

    OdpovědětVymazat
  6. Střih parádní, úprava účesu taktéž! Není co vytknout. :) Jen se chci zeptat, jak dlouhé vlasy nahoře přibližně máš? Uvažuji o něčem podobném, ale nevím, jak moc si to mám nechat narůst, aby se to dobře upravovalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, nahoře je mám dlouhé asi 13 centimetrů. Kratší by byly možná ještě lepší, pokud je chceš nosit jen vyčesané nahoře. Ale předtím jsem měl vlasy ještě delší a bylo mi líto si je nechat hodně zkrátit ;)

      Vymazat
    2. No asi bys lépe udělal zkrátit úplně, nebo nechat být v původní podobě. Toto ti vůbec nesluší. Za dobu, co sem chodím, ještě nikdy tak hrozně nevypadals. Nemluvím o oblečení. Ale o vlasech.

      Vymazat
    3. P.S. S těmi vlasy vypadáš jako člen v ČR populární menšiny. Sorry. Bude to zvlášť hezké, až se zase vyzdobíš trikem připomínajícím většině lidí nacistické Německo :DDD Člověk by neřekl, jak strašně moc dělají vlasy. Snad ti rychle dorostou.

      Vymazat
    4. To, že někomu německý nápis připomíná nacismus je smutné a dotyční tím dávají najevo jen svoji hloupost a nevzdělanost.

      Vymazat
  7. Vlasy jsou moc pěkné ale předchozí styl se mi na tobě líbil víc. Jinak já miluju léto a moc mě mrzí že tak rychle uteklo a přichází upršený podzim a po něm hrozná zima, já a zima, to je přímo nenávistý vztah :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám také raději delší vlasy, ale mám příliš práce a činností na to, abych si ty vlasy ráno upravoval a aby mi přes den vydržely až do večera. Proto jsem si je také nechal zkrátit ;)

      Vymazat
  8. Za kolik byla, prosím tě, ta taška? Já už si to nepamatuju ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Našel jsem si to a stála 4.899,-

      Vymazat
    2. Díky ;) taky budu takovou potřebovat ..

      Vymazat
    3. Jak ,,našel jsem si to,,? To znamená, že jste tak bohatý, že nevíte kolik utrácíte a nebo Vám byla darována firmou, kterou zde propagujete? Jana

      Vymazat
    4. Tak, že jsem si v e-mail našel potvrzení objednávky této tašky, u kterého byla i cena. Už ji mám dlouho a tušil jsem, že stála asi 5.000, ale podíval jsem se na přesnou částku.

      Vymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. pro mě je tohle rozhodně nejkrásnější outfit, kterou jsem doposavad na tobě viděla! :)

    OdpovědětVymazat
  11. pro mě je tohle rozhodně nejkrásnější outfit, kterou jsem doposavad na tobě viděla! :)

    OdpovědětVymazat
  12. pro mě je tohle rozhodně nejkrásnější out, kterou jsem doposavad na tobě viděla! :)

    OdpovědětVymazat