středa 7. srpna 2013

Hadí tričko


 photo hadi-triko_01_zps3a58e277.jpg

 photo hadi-triko_02_zpsb9647edd.jpg

 photo hadi-triko_03_zps6d59ae11.jpg

Po tomto tričku Jil Sander z kolekce jaro/léto 2012 jsem toužil od té doby, co jsem je poprvé viděl na přehlídkovém molu, kde je na sobě měl sám Raf Simons. A jakou jsem měl radost, když jsem je objevil i v newsletteru ze Zary. Když se vám líbí něco ve Vogue a nemůžete si to dovolit, vždycky je tu Zara, kde najdete skoro to stejné, (alespoň co se vzhledu týče). A když jdete k věšáku s tričkem "Jil Sander", najdete cestou sako od Dolceho a Gabbany a ty boty Prada, co je teď tak všichni chtějí.

Velikosti se sice blíží asijským, kvalita také, Zara miluje polyester anebo tenounké hadry. Ale na druhou stranu tam najdete vždycky trendy věci, které vypadají jako z přehlídek a letos tam měli super potisky (některé tak trochu Givenchy). No jo, super byly na fotkách. Když jsem ale zvedl první tričko z věšáku (s květinovým potiskem), říkal jsem si "to jsem sakra v dětském oddělení nebo v Topmanu?" Bylo to XL, já obvykle nosím M nebo L a toto odpovídalo velikosti S. A když jsem si sáhl na materiál, vzpomněl jsem si na ty příšerné úbory, které nosí cyklisté, a které bývají obvykle nevkusně potištěné obrovskými logy pivovarů. Tady byl sice vkusný potisk, ale při představě, že bych je měl v létě nosit, se mi vybavila úprava pokrmů en papillote.

Toto hadí tričko naštěstí obsahuje kromě polyesteru i bavlnu a kupodivu mi sedí. Nemohl jsem sehnat černé kraťasy, prostě je snad nikde nemají, tak jsem ustřihl kalhoty Joop, které už jsem nenosil. Kožené páskové sandály jsou z Asosu a stále je tam mají.

24 komentářů:

  1. Možná je to jen můj dojem, ale vypadáte hrozně placatě. Zkuste trochu potrénovat a posílit v oblasti hrudi a ramen

    OdpovědětVymazat
  2. tie ramena a vlastne cela horna cast-to je to najviac sexi na tebe.

    OdpovědětVymazat
  3. Víťo, chápu, že na vaše cyklistické projížďky stačí oblečení, které není na sportovní účely, ale pokud se někdo věnuju ať už cyklistice nebo jakémukoliv jinému sportu na vyšší úrovni, je to "nevkusné" oblečení nezbytností. Jako byste kritizoval, že boty, ve kterých běhají maratonci, nejsou dost elegantní. Vaše poznámka mi tudíž připadá naprosto neopodstatněná a hloupá.
    Jinak se mi moc líbí vaše sandály.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodnotil jsem vzhled, ne funkci. Takže to Vaše reakce je neopodstatněná ;)

      Vymazat
    2. Podle mého hodnotil funkci..." A když jsem si sáhl na materiál, vzpomněl jsem si na ty příšerné úbory, které nosí cyklisté...", ale jak jsem všichni zvyklí Víťa jede jinou ligu než my. Ať už myšlenkově tak i svým vkusem/nevkusem

      Vymazat
    3. Z větší části ale ty trikoty jak na Tour De France nosí obtloustlí lidé, co jedou v neděli odpoledne pár km na pivo :-)

      Vymazat
    4. Přesně o tom jsem mluvil, Spazik :)

      Vymazat
  4. tricka vlastnim dve z tej kolecie a som spokojny..predsudky z materialu sa ani v tychto horucich dnoch nenaplnili..vzdusne,lahke,nekrcive,ine a stale drzia svoj tvar.J.

    OdpovědětVymazat
  5. Víťo, tady ti to zase moc sluší, dokonce i boty! A to je co říct, tvůj výběr botiček mě většinou pěkně irituje :) Mimochodem pomlouvají tě, ne všichni, na pekelném bahně. Ale spíš je to možná reklama.

    OdpovědětVymazat
  6. Kolik cm máte přes lýtka?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nevím a nevím ani, proč by to mělo někoho zajímat.

      Vymazat
    2. Nemyslel jsem tím nic špatného. Čistá zvědavost. Vypadáte 'udělaně', tak mne to zajímalo.

      Vymazat
    3. A chodíte někam cvičit?

      Vymazat
    4. Ani ne, ale nohy mám hodně svalnaté, to je pravda :)

      Vymazat
    5. No od kolen dolu vypadáte jako nějaký urostlý centurion!!!

      Vymazat
  7. Víťane, jste velice pohledný a jemný hošan. Líbíte se mi. Jan P.

    OdpovědětVymazat
  8. škoda, že ostatní hošani nemají v čr takový vkus jako vy.Souhlasíte se mnou, že např. hošani v Německu jsou lépe oblečeni? Opravdu zde jste velmi líbezny. Jan P.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Vitku, ty sandaly vypadaji paradne, jak se v tom chodi, kdyz jsou uplne ploche?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jako v teniskách - prostě mají rovnou podrážku a co si budeme povídat, v botách s podpatkem se chodí lépe :)

      Vymazat
  10. Sorry, ale vybral jsi brutalni kombinaci. Kratasy, sirsi, sportovniho razu, triko upnute, elegantnejsi, sandali tez. Nauc se kombinovat, takhle vypadas jako kkt. K triku by se hodily skinny dziny, spolecenske s puky nebo kratasy , tez na telo. Sandale ke kalhotum urcite, ke kratasum jak je mas, vypada tvoje noha opravdu divne. Vzor trika mi na tob pusobi hodne gaysky.
    Cili zaver - prehodnot cely outfit a nevybirej si obleceni, ve kterem budes vypadat teple. Pokud jsi teplej, tak se omlouvam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nebudes vypadat teple, ne budes :))))

      Vymazat