středa 31. července 2013

Zásilka od chlapů pro chlapy


 photo panska-zasilka_1_zpsb97bc849.jpg

Chlapi z Chlapská zásilka.cz přišli se zajímavým nápadem. Otevřeli e-shop, ve kterém se zaměřují na sortiment pro chlapy, který je třeba často obměňovat - trenýrky, ponožky, deodoranty, potřeby na holení nebo třeba kondomy. Je to obdoba Senzaboxů, jejichž obsahy nám neustále ukazují bloggerky, ale jak název napovídá - tyto jsou pro muže.

Líbí se mi ta myšlenka - sestavíte si obsah svého balíčku a můžete si jej předplatit jako noviny - v intervalu jaký si vyberete vám bude chodit znovu, takže se nemusíte zabývat tím, že vám dochází deodorant nebo vám pračka sežrala ponožky (samozřejmě vždycky jen jednu z páru). Takže nemusíte chodit po obchodech a shánět tyto věci, které nikoho nebaví kupovat, ale potřebuje je. Já jsem si na zkušenou vybral plátěné trenýrky Uncover, boxerky Pierre Cardin, ponožky s barevnou patou a špicí, kondomy a jako dárek jsem dostal krém Nivea.

E-shop je velice přehledný, což se mi líbí, nemusíte každé zboží rozklikávat, abyste se dozvěděli více informací a vpravo vidíte obsah svého košíku, kde se vám zároveň ukazuje, kolik ještě musíte utratit, abyste měli poštovné zadarmo.

Tři měsíce po první objednávce se vám ozvou s tím, jestli chcete balíček poslat znovu. Můžete, ale nemusíte, obsah balíčku si můžete obměňovat podle toho, co zrovna potřebujete a zasílají jej do 24 hodin, takže druhý den po objednání je u vás. Příště musím zkusit ty bambusové ponožky! Kromě toho dávají třeba tipy na zbavení se starého prádla :D

To je dobrý nápad, ne? Vždycky mám radost, když se objeví něco nového pro muže. A plus za to, že umí správně napsat Vítězslav ;)

 photo panska-zasilka_2_zpsbe0e84ba.jpg

 photo panska-zasilka_3_zps2b1fbecb.jpg

 photo panska-zasilka_4_zps10f1b261.jpg
Vždycky mě zajímalo, jestli mají dívky a ženy podobné problémy nebo jsou "po" vždycky suché...

16 komentářů:

  1. Nápad se mi zdá naprosto geniální, ten nápis s klepáním už je na mě přes čáru

    OdpovědětVymazat
  2. hehe, holky se utřou

    OdpovědětVymazat
  3. Chlapská zásilka pro chlapy... zbožňuji servery pro "muže". Nápisy rádoby pro "muže". Články pro "opravdové chlapy". Na ženu se musí tak a tak. Skoro všechny dělají to a to. "Správný chlap" dělá to a to... a je spousta dámských obdob. Bohužel. Přijde mi to spíš jako vymývání mozků a rovnou vlastní indoktrinace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak se to týká Chlapské zásilky?

      Vymazat
    2. Jde přece o ten samý princip. Namlouvání, že nějaký muž jako muž potřebuje zrovna tyto produkty. Manipulace kvůli prodeji. Stačí být vnímavější...

      Vymazat
  4. Divím se, že zrovna tobě nevadí na ponožkách ten ohavný, pokud-správně-vidím našitý nápis..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vadí mi to stejně jako štítky s velikostí nebo značkou přišité uvnitř oblečení. Nejdou vidět a tak mi nevadí. Pářeš snad štítky z oblečení?

      Vymazat
  5. K tomu dotazu pod obrazkem - hodne zalezi na tom, zda je cim se utrit...

    OdpovědětVymazat
  6. Nápad zajímavý, škoda docela malého výběru trenýrek.

    OdpovědětVymazat
  7. Naprostá a neuvěřitelná zhůvěřilost. Smutný případ lidské lenosti a pohodlnosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla bych, že lenosti i přemýšlet. (ta anonymní, co otravuje s tím názorem, že tu jde o brainwashing a manipulaci=).

      Vymazat
  8. Holky se jednak utírají, a hlavně máme močovou trubici kratší než pánové, takže obvykle se už žádné zbloudilé kapky z vyšších pater posléze nevyskytují...

    OdpovědětVymazat
  9. :)
    http://styl-in-my-live.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Zajímavý článek. Musím o tom pořád přemýšlet. Řekněte mi prosím víc.
    Děkuji
    S pozdravem a přáním hezkého dne David Krejčí

    OdpovědětVymazat