pondělí 17. června 2013

Vypadá to, že moje "oblíbené" roční období je tady



 photo DSC_4997_zpsc5355a94.jpg

 photo DSC_4969_zps0bda23d2.jpg

 photo DSC_4974_zpscbf474a8.jpg

 photo DSC_4983a_zpse575d995.jpg

 photo DSC_5021_zps1628de99.jpg


Léto už jsou tady a já se tedy opět začínám těšit na podzim. Toto bylo asi na nějakou dobu naposledy, co na sobě můžu mít během celého dne sako a není mi horko. Léto je fajn, když je Vám deset a celé léto si hrajete venku u babičky, chodíte se koupat a nemusíte nic dělat. Ale chodit v tomto horku do práce? Jezdit tramvají? Lidi, kteří chodí spíš odhalení než oblečení a upocenými těly se na vás lepí v tramvaji? Hnus! Co vy? Jste rádi, že je vedro?

Kalhoty Levi's Commuter, košile KappAhl (všimněte si toho přehnutého rohu na manžetě :), sako H&M, hodinky Festina ze (Slevomatu) hedvábný kapesníček Le Premier, Happy Socks z Urbanluxu, boty Reserved.

15 komentářů:

  1. Tleskám, výborné :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja teda reaguji na počasi a nemužu nic jineho než souhlasit. Není na 20 stupnu, kdy pres sebe clovek hodi neco lehkeho a pritom neni spocený aniž by se vubec pohnul a o ostatnich a hlavne smradlavich spolucestujicich v MHD ani nemluvim..

    OdpovědětVymazat
  3. hezký outfit, ale zdá se mi....možná se mýlím, že máš nějaké zmačkané sako a trochu přes hruď špatně sedící....Jinak hezký šátek a botky! Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem tu to sako jednou měl - je z bavlněné látky a tak se přirozeně mačká...

      Vymazat
    2. Na konfekční sako sedí slušně, rukávy jsou ok - mají končit u kořene palce, nikoli nesprávně o 5cm níže, jako u většiny českých šmudlů.

      Vymazat
    3. Tam nějak, jen s drobným poupravením, že po kořen palce má sahat košile a sako po ohyb zápěstí, což je cca o 1,5 cm výše... A s tzv. Czech-fit saky máte pravdu ;)

      Vymazat
  4. Ježiš...doufám, že jste všichni tak kritičtí a perfekcionalisté i vůči sobě :-D. Pod text bych se mohla podepsat a oblečení podle mě super! :) Barvy mi sice evokují Bavorsko, ale já nevim proč, stejně se na to dobře kouká. Pěkný, pěkný. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sako moc nesedí, to okamžitě kazí můj celkový dojem z outfitu. Jinak barevně docela dobré
    Denis

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný, Víťo, kapesníček je můj favorit kousek ! ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkná kombinace, i to sako je dobrý, nezdá se mi, že by ti přes hrudník nesedělo:) A kapesníček je vážně skvělý!

    OdpovědětVymazat
  8. Sako je v pohodě, sedí to. Moc pěkný sako! Celej ohoz je moc fajn, kdo umí, umí.

    OdpovědětVymazat
  9. Podle mě máš takovou neštastnou krabicoidní postavu, takže mi přijde, že ti nic pořádně nesedí. Jinak je tu konečně léto, tak nech takovouhle zelenou na podzim! :)
    Jinak no hate!

    OdpovědětVymazat
  10. Mně se líbí jen boty a ponožky, které bych zvolila k šortkám. Úmyslně, na jeden knoflík zapnuté sako budí spíš dojem, že ten druhý už nedopneš. Kapesníček se vůbec k celkovému outfitu nehodí. Místo saka a špatně vyžehlené košile bych zvolila tričko. Tahle zelená barva se mi už vůbec nelíbí, isnpiruj se barvami od Larph Lauren.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pardon, ale Vaše reakce je úplně mimo. Hlavně ta pasáž o chybně zaplém saku mluví za vše. Příště prosím komentujte věci, o kterých máte alespoň minimální ponětí.

      Vymazat
  11. hezke ! zkus taky prosim nejaky outfit s rozepnutym sakem ! Zajima me, jak bys to zkombinoval

    OdpovědětVymazat