středa 12. června 2013

Wolfgang Store - konečně nějaký cool obchod v Brně


 photo wolfgang_01_zps10585e30.jpg

 photo wolfgang_02_zps7ae39577.jpg

 photo wolfgang_03_zps69a45f4a.jpg

 photo wolfgang_04_zpsed5fa992.jpg

 photo wolfgang_06_zps9c6844e5.jpg

 photo wolfgang_08_zps67a97215.jpg

 photo wolfgang_05_zpse4813e3a.jpg

 photo wolfgang_07_zps899dedcf.jpg

 photo wolfgang_09_zpsd430a1b4.jpg

 photo wolfgang_10_zpse9164e63.jpg

 photo wolfgang_11_zps87b067e5.jpg

 photo wolfgang_12_zps037b5d36.jpg

Blog brněnského Wolfgang Store sleduji už od začátku, ale teprve nedávno se mi podařilo jej při cestě do Brna navštívit. Baví mě, že i v Brně je konečně nějaký cool obchod a ne jen řetězce jako Zara, která tam je jen aby se neřeklo, protože v ní mají ještě větší prd než v té pražské. A když už tam něco najdete, tak stejně zjistíte, že je to šunt a navíc z polyesteru, takže se nehodí ani jako značkový hadr na mytí záchodové mísy. Ale zpátky k Wolfgang Store.

Myslím, že asi před rokem jsem na facebooku viděl fotky z jeho otevření a hned mě zaujal: zajímavé kousky věci mladých návrhářů, alternativní značky... Ve Wolfgang store najdete třeba tašky Playbag, oblečení WeSC (třeba tu květovanou košili, kterou jsem sdílel na Facebooku), holínky Novesta, značky Komono, Leeda, ale také vintage věci, někdy upravené, třeba jako saka s ustřiženými rukávy, které jsou tuto sezónu tolik in. Znáte Wolfgang store? Najdete jej ve Vachově 8, kousek od Svoboďáku.

13 komentářů:

  1. Vítku a jak se to tam pohybuje zhruba cenově? Např. ty košile a trika?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že to tričko na první fotce stojí asi 450,- Korun a jinak bych řekl, že ceny jsou normální, není to nijak předražené...

      Vymazat
  2. Dnes se chystám do Wolfgangu na shopping night, po těch fotkách se těším ještě víc.

    OdpovědětVymazat
  3. neznam, ale vyzera to moc dobre :)

    OdpovědětVymazat
  4. Při další cestě do Brna doporučuji navštívit i Pokojík. Dá se tam pořídit móda mladých českých návrhářů, originální a kvalitní doplňky a občas i věci do interiérů. http://www.pokojikbrno.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Já na tomhle krámu považuju za nejpovedenější jejich logo, to je fakt super, stejně jako se jim povedlo být cool. Ale když něco koupit, tak jenom to, co se jinde sehnat nedá. Wesc, Komono, nebo věci z Asosu, který prodávaj, nejsou alternativní značky a s tak nadsazenou cenou je možná fajn, si je u nich vyzkoušet, ale to je asi všechno. Třeba Komono hodinky měli o skoro pětistovku dražší než na freshlabels. O věcech z Asosu ani nemluvím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, čemu se divíš. Ano, v obchodech to bývá dražší, protože platíš za službu, takže mi to nadsazené nepřipadá.

      Vymazat
    2. Já se nedivím, jenom píšu, že já tam klidně něco vyzkouším, ale budu hledat levnější alternativu. Pokud ti na ceně nezáleží, nebo se nechceš otravovat s objednávkou, proč ne, je to tvoje volba. Jinak pětistovka navrch u hodinek za tři litry, to je nadsazené... :)

      Vymazat
    3. Koukal jsem tam na věci od wesc a ceny byly téměř stejný jako na freshlabels, tak teda nevím... nehledě na příjemnou atmosféru a osobní přístup. Ale každej dle gusta svýho..

      Vymazat
  6. no ja mam teda radsi Zaru, hypster style mi nic nerika a elegantni to taky neni

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den, dnes jsme poprvé,já a moje dcera, zabloudily na Váš blog. Obě jsme vykřikovaly obdivem, já osobně(je mi 45) především u článku"cestování vlakem". Doporučila bych Váš blog jako výukový materiál pro občanskou nauku ve školách. A všem českým mužům over 35 jako povinnou četbu! Kristina a Adéla

    OdpovědětVymazat
  8. No nevim, ty rychly soudy o Zare, to nezni moc profi...Je to stejna uroven jako HM, Kappahl ap. a ve vsech se da sehnat neco extra a stejne tak neco, co se samovolne rozpadne po par vyprani.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to moje subjektvní zkušenost. Neříkám, že se tam hned vše rozpadne, ale většina těch triček s krásnými potisky je z polyesteru, nepříjemná na nošení a ty jejich střihy jsou zvláštní. Ale většinu věcí v Zaře reklamuji, protože se prostě rozpadne.

      Vymazat