pondělí 22. dubna 2013

Tři jarní "poprvé"


 photo tricko-polanka_01_zpsdd72a7ca.jpg

 photo tricko-polanka_02_zps1b0aa838.jpg

 photo tricko-polanka_03_zps6f521b98.jpg

 photo tricko-polanka_04_zps24075ebc.jpg

 photo tricko-polanka_05_zpsc99a0fa1.jpg

V sobotu v noci jsem se poprvé v životě náhodou teleportoval do postele, kde jsem zůstal až do odpoledne - i tak může vypadat víkend na Moravě. Po obědě jsem odpočíval a k večeru jsme šli na pivo. Poprvé tento rok jsme seděli venku na zahrádce, jak bylo krásně a teplo.

A poprvé jsem si vzal tričko od Jakuba Polanky pro Pietr Filipi (o kterém už jsem psal). Je z úžasného materiálu, jen by nemuselo mít tak obtažené. Má nezakončené lemy a u výstřihu chytře jen vepředu. Bundu mám z Levi's, džíny Wrangler, brýle Emporio Armani jsem ulovil na Slevomatu, řetízek s lebkou je Marc by Marc Jacobs, leopardí batoh z kolekce Joyrich x Le Spotsac koupený na Urbanluxu (teď je ve slevě!) a na nohou mám Kedsky.

Jak první jarní dny trávíte vy? A jak se vám líbí moje vlasy? Přemýšlím, jestli je zkrátit nebo nechat růst... Myslím, že to nevypadá tak špatně, ale už mě nebaví je po každém umytí foukat. Co říkáte? :)

21 komentářů:

  1. Tak po dlouhé době ti něco komentuji. Já se nastěhoval do Londýna a trávil volný čas hledáním opuštěných míst na uměleckou seberealizaci. Před chvílí jsem se vrátil, našel jsem perfektní "kuřáckej" flek kousek od London eye.

    Ty vlasy vypadají dobře. Jsou takové přirozenější. Já bych byl pro nechání narůst, myslím, že by to mohla být zajímavá změna a ostříhat se to koneckonců dá vždy.

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle ti sluší, jen bágl nemusím.Škoda, že jsi se nevyfotil, abychom viděli, jak moc je tričko obtažené, ale nezdá se mi, že by bylo nějak příliš. Takto se zdá dobré. Vlasy zkrať, zvlášť pokud tě "zmáhají".

    OdpovědětVymazat
  3. Vlasy jsou super, bunda krátká.

    OdpovědětVymazat
  4. Vlasy bych zkrátila, vypadalo by to lépe. A do toho tepla co venku začíná, jsou kratší vlasy určitě pohodlenější. Jinak tričko a brýle super.

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi fešák! Nic bych neubírala ani nepřídávala. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. clovece super, pekny. vlasy dobry. pred casem jsem proklikavala nejaky Tvy starsi posty, nebo to byly nejaky rozhovory nekde s Tebou, ja uz nevim a mival jsi delsi vlasy a to fakt nee. to Ti nesvedcilo. ale samozrejme je to jenom cizi nazor.
    tricko je pekny, nevypada moc obtazene, ale je dulezity, jak se v tom citis. bez batohu by to byl na prvni pohled prumernej (mozna trochu nudnej,ale mozna ne) outfit. no proste dobry no :)
    super pocasi, co?
    M.

    OdpovědětVymazat
  7. Vítku tenhle styl ti děsně sedí, stejně jako v postu První jarní den, drž se toho! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neposlouchej takové rady, Vítku, zůstaň u svého jedinečného stylu jako doposud. Snad máš na něj ještě nervy (s průměrem budeš obdivován samozřejmě víc, neboť průměrná je většina populace) Děkuji. M.

      Vymazat
  8. Strašně, strašně ti to sluší! Vlasy nestřihat a tohle oblečení už nikdy nesundat! :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Ta bundička je ti malá, vsadím se, že bys ji ani nedopl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. výjimečně souhlasím, bunda se mi tu tady také nelíbí, je vážně malá

      Vymazat
  10. Super outfit! A na vlasy už nikdy nesáhnout :D :)

    OdpovědětVymazat
  11. hele nejsi náhodou z Kostic ? že tě zmohl víkend na Moravě :D :D :D jinak ten baťůžek je super <3

    OdpovědětVymazat
  12. Vlasy nestříhat! ;-)

    OdpovědětVymazat
  13. Tvé elegantní outfity jsou to, proč navštěvuji Tvůj blog, triček a riflovek je všude dost. Samozřejmě neříkám, že bys je neměl nosit, ale není to nic hodno obdivu na módním blogu. Promiň, jindy bych chválil, tentokrát ne, drž se "old fashioned" elegance, tím jsi originální. Batoh se mi hrubě nelíbí, nemám rád maskáčová zavazadla. Přeji hodně zdaru a pevné nervy ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc in, na mě tentokrát příliš stádní oděv. V předchozím postu se mi líbíš víc. Výjimečně i mně přijde oblečení pomenší, konkrétně bundička (bez ní je to o moc lepší). Ale globálně bude jistě chváleno, stádnost je v kurzu (Vítku, na tobě je nejlepší, když právě stádní nejsi, ale jsi trochu do oldschool). Chválím aspoň přívěšek s lebkou, ten jediný se mi tentokrát líbí. Účes, prosím, nekrátit! (jen udržovat v podobě z příspěvku 19.4.) Chlapi vlasy dnes už moc nemají, vlasy nechat!

    OdpovědětVymazat
  15. Krasny ako vzdy, mnam, mnam, vlasy parada, super bunda, vsetko! Si uzasny.

    OdpovědětVymazat