pondělí 29. dubna 2013

Modrá je dobrá


 photo kotva_01_zps227de821.jpg

 photo kotva_02_zps9730ffc5.jpg

 photo kotva_03_zpsa2064cc3.jpg

 photo kotva_04_zpsc0f7411e.jpg

Loni jsem v Gantu obdivoval kraťasy s vyšívanými tenisovými raketami, letošní se signálními vlajkami se mi tolik nelíbí a pak jsem našel tyto s kotvami v H&M. Sako ze směsi lnu a bavlny je ze starší kolekce, opasek Massimo Dutti, hodinky Festina a brýle Calvin Klein jsem koupil na Slevomatu a mokasíny mám z Gantu. Líbí se mi, že každý rok nabízí semišové mokasíny v jiných barvách až do velikosti 47. Předloni jsem  propásl červené, loni jsem si pořídil tyto modré a šedé a letos mají zářivě zelené. Že by?

31 komentářů:

  1. mě se moc nelíbí kombinace kraťasů, dlouhého rukávu u košile a ještě saka.. kraťasy mi přijdou jako letní kus, proto mi tam dlouhé rukávy a holé nohy k sobě nesedí :/ jinak každý kus sám o sobě moc hezký

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a líbí se mi barevně sladěný opasek s hodinkami :)) co třeba příště vyzkoušet i výrazněji hnědé brýle?

      Vymazat
    2. Jen bych ti chtěl připomenout, že sako se na celém světě nosí přes košili bez ohledu na roční období, není to otázka tepla nebo zimy. Kdyby bylo z tvídu, tak nic neřeknu, ale jsou i letní saka, většinou se dělají ze lnu nebo bavlny a také proto se mačkají.

      Vymazat
    3. Ano, já tuším, že se to tak nosí :) jen mě to tam prostě ruší, když už krátké nohavice, tak i krátký rukáv. Neříkám, že to je špatně, jen to, že mě osobně se ta kombinace "nahoře moc a dole nic" nelíbí :)) to je ale jen můj názor..

      Vymazat
    4. Já myslím, že ty brýle jsou hnědé až dost, i když možná na fotce vypadají jako černé...

      Vymazat
  2. Krásné kousky. Opravdu bych si přála potkávat víc takto oblečených mužů v ulicích českých měst! Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Kdepak takoví muži jsou? Na ulici tedy minimálně! Za mě jednoznačně nej za poslední dobu!

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle "driving shoes" se mi hrozně líbí, bohužel autem moc nejezdím a chodit v nich delší trasy jinde než v centru města se asi moc nedá :-(

    OdpovědětVymazat
  5. Velmi podareny panko :) A kratase s hodinkami su super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prepac, prvykrat som na blogu a to si asi ty na foto:) prepaaac, ale super to je!

      Vymazat
  6. Ta tmavá barva tě nad kolenama úplně odřízne. Ve světlých barvách by to možná šlo. Ale jinak chlap v kraťasech patří na pláž nebo na piknik za město.

    OdpovědětVymazat
  7. Jako vcelku dobre...ale neco mi tam vadi, ...uz vim! ty boty, podle me ke kratasum to chce sandalky, tohle te tak neja urizne....
    Kazdopadne hezci je outfitr http://lookbook.nu/look/3726263-H&M-Shorts-Vintage-Jacket-Bracelets-Gant-Loafers

    PS: Sorry za diakritiku;)

    OdpovědětVymazat
  8. Z první fotky jsem se radoval (že by Vítek konečně zabodoval?), druhá mi to pokazila a vrátila mne zpátky do reality..Škoda že to jsou kraťase, být to kalhoty, bylo by to úplně o něčem jiném..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš do skutečné reality v Pardubicích nebo do "reality" tvého milánského bytu zařízeného doplňky Versace Home a Armani Casa?

      Vymazat
    2. Odkial je prosim vas pekne ten hnusny vyraz KRATASE? To E na konci je naschval? A Vitek, Blondyn myslel realitu v Milane, musel si ist do Starbucks po kavu na svoju kavovu chvilku, aby rozdychal tvoju drzost obliect si kratasE (mozno aj salocku prosecca bolo treba, mozno flasticku dve, vychlemtane priamo vo vinoteke) a potom si realne obliekol nieco znackove a brcalovo zelene, aby sa chudacik spamatal. Skoda, ze si zverejnil viac fotiek, mozno by sa radoval az tak, ze by si si vysluzil na jeho Twitteri pochvalu. (Inak nechapem, preco ma potrebu strkat ten Twitter na blog, inde som to este nevidela.)

      Vymazat
    3. Vítku a to je všechno? Já myslel, že o tomhle jsme si psali již minule..

      Vymazat
    4. @anonymni...coze, v Milane do Starbucks? Misto excellentniho espressa za 1 euro v obycejnem italskym baru jit do Starbucks na divny "espresso di merda" za 2.50 E nebo kybl kafe s mlikem a javorovym syrupem? No, na druhou stranu chapu ze kapitalismus dava kazdemu moznost si vybrat co chce...

      Vymazat
  9. Ahoj Vitku,
    mohu-li říci názor, jednotlivé kusy jsou bezvadný, ty kraťasy jsou samy o sobě fakt super! Ale..ty kraťasy - dlouhý odhalený nohy - mokasíny. Z nějakýho důvodu to nevypadá dobře. Tak to může vypadat očima druhýho, zase ale cítíš-li se v tom dobře a líbí se ti to na sobě, žádná diskuse. Chceš-li vedle hrátek s módou ještě precizovat formu, některý komenty maj pravdu. Je to nevyvážený, nahoře moc, dole nic. Neodpovídající tak úplně zřejmě situaci a prostředí, ale to nemusí, já vím. Jenže to prostě člověka hned praští do očí. A ještě typ postavy, proporce.. no prostě to moc nesedí no.
    Na druhou stranu to není zakázaný a když to unese osobnost, tak je to nakonec skvělej outfit, protože vlastně docela drzej. Vzorek na kraťasech může působit trenkoidně..
    Snad se moc nezlobíš, že rejpu, ale ty za to stojíš. Jsi velká inspirace i pro mě (pro ženskou).
    PS. Účes, brejle, boží chlap!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě jsem chtěla podotknout, že to vypadá jakoby si oblékl košili a sako a zapomněl na kalhoty, nehledě na to, že typu postavy to taky moc nelichotí.

      Vymazat
    2. No ono se to tak venku nosi,je jasne ze se Vitek inspiroval. Jednotlive kusy hezky, nositelny. Ale jako celem mi to prijde takovy nuceny moc. Ale to se vychyta! Ja bych k tomu videl nejaky pekny hnedy kalhoty.

      Vymazat
    3. Viz komentář níže, vysvětlila to za mě. A víš, co by mi napsali, kdybych si k tomu vzal hnědé kalhoty? Že je to nuda a že jako blogger bych měl být inovativní a zkoušet nové věci, jako v některých z předchozích příspěvků :D

      Vymazat
    4. Jo to mas asi pravdu :-) Jeste se zeptam, nosis pod kosili triko? Pokud ano, kde je nakupujes?

      Vymazat
    5. Tričko pod košili nosím většinou jen k obleku, do společnosti:
      http://www.lepremier.cz/neviditelne-triko-457.html

      Vymazat
  10. no to jo, clovek si rika presne tohle, nejake pekne kalhoty a nejakou broz nebo neco do klopy, cloveka hned napada veci.
    uz vim, kde treba jsem neco podobneho videla.. tady!
    http://www.muzivcesku.cz/wp-content/uploads/2012/06/Pitti_033.jpg
    ..to je prave ono, podobny kombinace: sako, kravata a dole kratasy..
    http://www.muzivcesku.cz/wp-content/uploads/2012/06/Pitti_029.jpg
    tohle jsem myslela, kdyz jsem vejs psala o sile osobnosti, ale ja myslim, ze Vitek na to ma, ja bych mu stridmost nenutila. navic jsme jeste mladi!!

    OdpovědětVymazat
  11. Model sám o sobě se mi moc líbí, kraťasy super. Ale krátké kraťasy tvé postavě zrovna nelichotí - na druhé fotce ty nohy vypadají fakt zvláštně. Myslím že kraťasy po kolena + jiné boty by vypadaly mnohem lépe. Nemyslím to zle, pokud se v tom cítíš dobře ty tak proč ne..

    OdpovědětVymazat
  12. Hmmmm, tak konecne máme leto! Uz nech je horuco a zhodis aj sako. Neber to v zlom, nie som vulgarna osoba, fakt nie, ale moooc dobre sa na teba pozera, mnam mnam.

    OdpovědětVymazat
  13. Promin, ale ty kratasy mi vazne pripadaji, ze sis zapomel vzit kalhoty :) ale jinak pekny outfit

    OdpovědětVymazat
  14. Kdyby byly jiné boty, tak je to super. Boty tento outfit kazí.

    OdpovědětVymazat