středa 1. května 2013

Delší vlasy, nová vlasová kosmetika.


 photo oright_01_zps75c03a5e.jpg

 photo oright_02_zpsc6ae5544.jpg

Často mi chodí dotazy jaký používám šampón, jaké produkty používám na styling... Tak pokud vás to také zajímá, čtěte.

Vlasy si myju každý druhý den. Ne, že by se mi tolik mastily, spíše z nich potřebuju dostat všechny ty gely, vosky a laky. A také se mi pak tolik nevysušuje pokožka hlavy; jinak to vypadá, že mám lupy. Můj nejoblíbenější šampón je teď šampon s výtažky ze zeleného čaje značky O'Right. Když jsem jej začal používat, hned jsem si všiml, jak je příjemně osvěžující a měl jsem pocit, jako když mi myjí vlasy v kadeřnictví. Mají k němu i kondicionér a dají se koupit na na luxusnivlasy.cz. Úplně jsem jej ale docenil až teď, když mám delší vlasy. Předtím jsem používal různé šampóny, naposledy Syoss. Ale tak jemné, hebké a lesklé jsem je už dlouho neměl.

 photo oright_03_zps1eff620a.jpg

 photo oright_04_zps2ca4acd5.jpg

Jak už jsem řekl, mám teď po dlouhé době zase delší vlasy a rád si češu patku. Sháněl jsem nějaký přípravek, kterým bych ji udržel na svém místě. Nejlépe se mi osvědčil Free Mind Mud od O'Right, který mám také z luxusnivlasy.cz. Přesně toto jsem už roky hledal! Krém rozetřete ve dlaních, vetřete do vlasů a rukou vytvarujete. Vlasy jsou po použití matné, pevně drží a dá se s ním skvěle udělat rozcuchaný účes. Stačí pak trochu přestříkat lakem pro větší fixaci a patka vám vydrží celý den.



 photo oright_05_zpsb8c88fbb.jpg

Tuto gumu na vlasy používám, když si chci vlasy učesat pryč z obličeje, ale nechci je tolik tuhé jako když používám Got2b, o kterém jsem už psal. Vlasy natuží tak, že vypadají, jako kdybyste v nich nic neměli, ale jsou zpevněné a během dne s nimi "můžete pracovat".



 photo oright_06_zps11366d2e.jpg

 photo oright_07_zpse04e32aa.jpg

O Tangle Teezeru jsem poprvé četl v tomto článku u Sandry a jen jsem zakroutil očima a myslel si, že to zase bude nějaká hračička pro holky, kterou najednou musí úplně každá mít. Pak jsem jej náhodou dostal. Byla zrovna zima a období plesů a když jsem si tak česal pěšinku, tak jsem si řekl, že jej tedy vyzkouším. Hned jsem začal chápat, že holky asi budou mít důvod k tomu, mít deset kartáčů a pět hřebenů na - nejsou stejné.


Tangle Teezer opravdu je samý superlativ. Česání s ním je příjemné, ale hlavně vlasy krásně uhladí. Což jistě oceníte, pokud máte vlasy tak vlnité a husté jako já. Trochu si je žehlím, protože se mi pořád kroutí a nevydrží  mi hladké ani celý večer. A takto uhlazený účes bych bez Tangle Teezeru nevytvořil :)

3 komentáře:

  1. Cítím se trošku zahanbeně, protože vlasům věnuju mnohem menší pozornost než ty, a to je mám do pasu :D. Ale o Tangle Teezeru taky přemýšlím, nikde jsem na něj nikdy nečetla nic negativního, což mi přijde celkem zajímavý.

    OdpovědětVymazat
  2. Tangle Teezer doporučuji :o) mám taky vlasy do pasu a je fakt že rozčesávání s ním je o dost kratší než s obyčejným hřebenem. Winnie

    OdpovědětVymazat
  3. Tangle Teezer používám víc jak pět let, stále týž kus, jsou nezničitelné. Nejlepší hřeben, který existuje. Novější verze do vody je ale možná krapet lepší, hlavně pro chlapy, je podstatně větší :) Jinak péči o vlasy věnujeme asi podobnou pozornost, i s častým mytím, jen tedy s rozdílem, že mám vlasy trochu do pasu :) Stejně vlasy jsou prvotně o genetice, zbytek jen lehce napomáhá nebo napravuje škody z různých vlasových experimentů :) Ovšem Taft nesnáším, cokoli s nápisem Taft příšernost nade vše. To se divím, že někomu vyhovuje :o

    OdpovědětVymazat