pondělí 18. března 2013

Zubní pasta Marvis... je skvělá!


 photo marvis_01_zps6a6ed6ab.jpg

 photo marvis_02_zps31e2d88a.jpg

Možná už znáte zubní pastu Marvis. Podle tradičních postupů ji vyrábí firma Ludovico Martelli sídlící v italské Florencii a vyznačuje se příjemnou, výraznou chutí, na rozdíl od některých past, které chutnají po chemii. A také má krásný obal, který mi připomíná staré lékárny. Vyrábí se v sedmi různých příchutích: zázvor, jasmín, lékořice, klasická máta, vodní máta, bělicí máta a skořice. Nejraději mám tu bělící s příchutí máty v krásné stříbrné krabičce. Nebělí tak dobře jako pasty Swissdent, ale pořád je výsledek vidět. A v ústech ještě dlouho cítíte svěžest máty.

A teď ta nejlepší zpráva na konec. Vždycky jsem si pastu Marvis musel objednávat na Ebay nebo jsem si ji kupoval v zahraničí - tyto jsem si přivezl z Paříže. Ale tento měsíc ji konečně začali prodávat i u nás. Čtyři různé příchuti teď seženete v e-shopu Profimed.

22 komentářů:

  1. Balení je krásné, to ano, ale cena je trochu nadsazená (a to kupuji ekopasty netestované na zvířatech atd).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena je přibližně stejná jako všude jinde. Ve Francii stála asi 9 Euro a na Ebay jsem ji objednával za 8 Liber.

      Vymazat
    2. Já myslel vůbec. Ale ten zázvor mě láká.

      Vymazat
    3. Mne naopak cana prijde celkem rozumna - zvlast, kdyz ji prodava Profimed. Nedavno jsem koupil jednu z tech 'obycejnych' v DM za 120,- Pastu clovek nekupuje kazdy tyden, tak proc si trochu nepriplatit...

      Vymazat
  2. Ty fajcis, vsak? Takze bieli aj zubiska sfarbene od hnusnych cigariet? (Som fajciar.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Problémy s zažloutlými zuby od tabáku, kávy ani červeného vína nemám, takže by měla fungovat :)

      Vymazat
  3. Vypada krasne uz jen to baleni a sve zuby mam rada :-) vyzkousim..me treba swisdent pasta zklamala.nebelila a nepenila a byla divna.tuhle chci si objednat. Opravdu je beleni videt? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Swissdent je zvláštní. Nepění, nemá svěží chuť, ale bělí. A to je u bělicí pasty podstatné, ne?

      Vymazat
    2. A jaká přesně Swissdent je na bělení nejlepší? :)

      Vymazat
    3. Měl jsem tu červenobílou:
      http://www.profimed.cz/cs/obchod/beleni-zubu-zubni-pasty-pro-kuraky/swissdent-pasta-extreme-intenzivni-belici-100-ml/

      Vymazat
    4. jedného času som mala takú Swissdent éru a vyskúšala som snáď všetko od nich od kefiek po bieliace pero ale vadila mi chuť a to, že nepenila. Teraz skúšam Rembrandt a stavím sa do Profimedu pozrieť aj na túto.

      Vymazat
    5. já jsem třeba vyzkoušela na bělení ledasco, ale swissdent mi opravdu nezabral - "bělil" stejně jako "bělící" pasta z DM za 20 Kč.. Krom ordinačního bělení (které sice pomáhá, ale na moje přecitlivělé zuby neuvěřitelný horor) mi nejvíce pomáhá český white smile - na čistění třeba ten pudr, stojí cca 100 kč a úplně super - narozdíl od takových těch obyčejných pudrů se při styku s vodou rozpustí a nemá žádné abrazivní částečky. Takže vždycky když potřebuju trochu zuby zesvětlit, koupím pudr, jinak na udržování si vystačím s klasickou elmexkou na citlivé zuby..

      Vymazat
    6. nojo..na mě fakt swisdent nezabral... třeba jsem ho používala málo, ale ani náznak k lepšímu, a to jsem potřebovala jen tak o odstín..dva..svoje je mám pěkné, ale ten efekt :-) Neměla jsem ji ráda. Dneska jsem byla v profimedu a marvisku si koupím, je to docela aji velké balení se mi zdá..a než dát 80 za nějakou drogerku, koupím si tuhle :-)

      Vymazat
    7. Swissdet je taky český, český patent a zakladatelem je Čech.

      P.S. "Vyrábí se v sedmi příchutích: " utekla ti skořice.

      Vymazat
  4. Marvisky jsou úžasné, skvěle chutnají :) U mě vede vodní máta, chutná mi jako vodní meloun :) Zázvor,lékořice a skořice dorazí do Profimedu prý na začátku prázdnin :)

    Co se týče Swissdentu- většině lidí, co znám, opravdu pomáhá. Nejsilnější je červená. Sice nepění, ale na dlouhodobé používání je v bělení jednička :)

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za tip. Vypadá to pěkně (obal na nich bude asi nejdražší :) Mmch. můj zubař si z nich trhá vlasy, podle něj by se měly běl.pasty zakázat :) Nelíbí se mu, co dělají se zubama, zvlášť když náhodou fakt bělí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. záleží jaké, já jsem si koupila jako pubertačka ten white smile, nebo hallywood smile za stovku z drogerky a zničila jsem si na chvíli dásna..už nikdy... colgate one bělící je zase super... záleží jaké..

      Vymazat
  6. poprosim,potrebujem (dojem,kritiku...) na blog pre mužov.VĎAKA.
    http://stylovygantleman.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gantleman je gentleman, co nakupuje v GANTu?

      Vymazat
  7. Měla jsem lehce zažloutlé zuby a používám ji cca druhým týdnem a jde to vidět celkem dost u mě, i lidé z okolí si toho všimli a ptali se mě, zda jsem si nějak zuby bělila, že je mám krásně bílé, takže za sebe mohu vřele doporučit!

    OdpovědětVymazat
  8. Procitala jsem Vase kometare ,a tak pripojim i ja svuj nazor :) Dnes jsem si koupila belici pastu od Mervisu,tak jsem na ni velmi zvedava,cena mi prijde velmi prijatelna ,tak uvidime! Jinak mam zkusenost s extreme belici pastou od Swissdentu (cerveno-bila) musim rict,ze jsem ji uzivala zhruba 4 mesice, a zabira tak na pul. Vam,kterym tato pasta nezabrala,nebylo to nahodou tim,ze nevite/jako spousta jinych lidi co tyhle pasty pouziva,ze po pouziti zubni pasty se nemaji vyplachovat vubec usta a pasta by v puse mela jeste ucinkovat dalsich doporucenych aspon 30 minut ? mozna to bude tim :) dam vedet jaku je Marvis ! N.

    OdpovědětVymazat
  9. PŘÍCHUTĚ - ZAJÍMAVÉ, obal krásný, zázraky -bělení- zpochybňuji, jako každá jiná standartní pasta, cena tradičně u nás vysoká. Do 3 € je k mání v drogerii v zahraničí, whitening do 4 €
    Vypadá moc pěkně ve vaší vydyzajnovaný koupelně....

    OdpovědětVymazat