středa 13. března 2013

Gillette Fusion ProGlide Power


 photo gillette-fusion-proglide-power_01_zpsae499fef.jpg

 photo gillette-fusion-proglide-power_02_zps51cde6c1.jpg


Zkoušeli jste už někdy holicí strojek s elektromotorkem/vibracemi? Já teď používám Gillette Fusion ProGlide Power, který mi věnovala společnost Procter & Gamble. Je zlatý stejně jako jeho kolega bez motorku a stejně tak má tenčí a ostřejší břity, které umožňují méně tahání za vousy a tudíž hladší oholení a menší podráždění a zarudnutí, i když se holíte proti růstu vousů. A když to srovnám s předchozím modelem Fusion, tak ten rozdíl opravdu poznat jde. Strojek po pleti klouže jako po másle.

Moc se mi líbí robustní rukojeť, která dobře padne do ruky a mnohem lépe se mi drží, na druhou stranu strojek není nijak těžší než ten bez motorku. Po zapnutí jemně vibruje, což snižuje tlak na pleť. Je to trochu nezvyk a zvláštní pocit, ale i tak je podle mě Gillette Fusion ProGlide Power opět o kousek lepší než předchozí model.

V balení je jedna náhradní hlavice (ale můžete používat kterékoli hlavice Gillette Fusion) a AAA baterie, takže stojek je ihned připraven k použití. Máte s podobnými strojky zkušenost? Jaké byly Vaše dojmy? A používáte někdo elektrický holicí strojek na suché holení? 

17 komentářů:

  1. kupovala jsem ho taťkovi k vánocům a také si ho chválil ;).

    OdpovědětVymazat
  2. Ty vibrační strojky bych chtěl někdy zkusit, ale nechce se mi na zkoušku dávat za to tolik peněz. Zatím používám tu nejjednodušší plochou žiletku a celkem to stačí. :)

    OdpovědětVymazat
  3. prachsprosta reklama:/

    OdpovědětVymazat
  4. Používám úplně jiné vibrační věci, takže nemohu posoudit. jinak používám veet.

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle hlavní modely Gillette mají jednu nevýhodu. A sice šílená cena hlavic, ve které si platíte reklamy v prime time a přední světové sportovce, kteří nosí logo Gillette :-)
    (Přitom obdobné starší nebo jednorázové modely odvedou téměř stejnou práci za zlomek ceny, navíc každá žiletka se otupí, takže podle mě lepší měsíc dva používat žiletku za 20,- než půl roku žiletku za 100,-)

    OdpovědětVymazat
  6. A nepřemýšlel si nechat je růst?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušel jsem to, ale i po několika týdnech mám jen tristní strniště ;)

      Vymazat
    2. Je to depresivní že? :D Koukat smutně na knír Nicka Woostera :D

      Vymazat
    3. Knír bych chtěl, to ano. A docela mě štve, že i o pět let mladší mají třeba plnovous nebo alespoň pořádný knír a já pořád nic :D Ale jeden můj kamarád, který je ještě starší, má dva chlupy na bradě a trochu chmýří pod nosem, takže na tom nejsem zase tak špatně...

      Vymazat
  7. Tak ten strojek vibruje kvůli tomu běžícímu motorku, který má vydávat jemné elektrošoky sloužící k napřímení vousů a snažší oholení. Vibrování nesnižuje tlak na pokožku.
    Ano, používal jsem už asi před šesti lety, zjistil jsem, že je úplně k ničemu (respektive nenabízí žádné výhody oproti běžnému strojku) a také chodím pravidelně do TBS.
    MarekP

    OdpovědětVymazat
  8. V sobotu jsem si ho koupil, ale ještě nevyzkoušel. Předchozí Fusion jsem měl motorový i ruční, ale žádný rozdíl v oholení jsem nepozoroval. Že je motorový strojek dražší kvůli motorku chápu, ale že výrobce rozlišuje i hlavice? Pro motorovou verzi jsou pochopitelně dražší, přitom úchyt je stejný. Víte o nějakém rozdílu (kromě ceny)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny hlavice řady Fusion se dají vzájemně kombinovat, ale tyto jsou vylepšené tím, že mají tenčí břity.

      Vymazat
  9. Můžu se zeptat zda Vám společnosti dávají své výrobky(zubní pasty, oblečení, holící strojky) zadarmo abyste je tu propagoval?

    Michael

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Občas něco dostanu, třeba tento holicí strojek, občas nějaké oblečení a tak, ale třeba ty zubní pasty jsem si koupil sám, jak píšu v tom příspěvku. A není to tak, že "jé, holicí strojek zadarmo, tak napíšu, že je skvělý", ale snažím se vždycky popsat všechny klady a zápory a to, jak jsem s věcí spokojený. A také píšu positivně jen o věcech, které se mi opravdu líbily a ne proto, že jsem je dostal zadarmo a mám pocit, že bych o nich měl napsat jen samé dobré věci. Vždycky mám ale radost, když mě osloví nějaká značka, kterou už dlouho a rád používám, třeba právě Gillette či Clinique :) A třeba nabídka od Ryoru mě zaujala, protože mě zajímalo, jaké jsou jejich výrobky, ale nejvíc mě zaujal jejich balsám po holení, který se mi opravdu hodně líbil, tak jsem o něm napsal a od té doby si jej kupuji, protože jsem s ním byl velmi spokojený.

      Vymazat
  10. Wilkinson double edge holicí strojek, štětka z bělených kančích štětin, glycerinový holicí krém Barbus...

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý den Víťo pokud můžu takto oslovovat, mam malinký e-shop a pokud budete chtít vyzkoušet a něco napsat třeba o proglide power styler http://www.holitka.cz/gillette-styler-proglide-power-styler (novinka) nebo venus oley http://www.holitka.cz/gillette-venus-olay-strojek pro přítelkyni není problém pošlu .... a dohodneme se a recenze nemusí být ani pozitivní jde mě o subjektivní pocit :-) já sice píšu recenze ale jsem prodejce tak lidi to ode mě tak neberou klidně piště ... info@holitka.cz

    OdpovědětVymazat