sobota 23. února 2013

Únor bílý


 photo svetr-jeleni_01_zps910684df.jpg


 photo svetr-jeleni_02_zps71325dfc.jpg

 photo svetr-jeleni_03_zps78f69556.jpg

 photo svetr-jeleni_04_zps71719c0b.jpg

Čekal jsem, jestli bude ještě taková zima, abych vytáhl tento teplý vlněný svetr s jeleny - a dnes pořádně chumelilo. Na duffle coatu H&M, který už tu párkrát byl, jsem vyměnil kapuci za límec z králičí kožešiny. Jinak mám na sobě džíny Wrangler, boty Crocs z Urbanluxu a brýle Dolce & Gabbana.

Také u vás sněží? A jak se zahříváte vy? :)

32 komentářů:

  1. Skvělý svetr. Sedím doma v teple a popíjím čas je slivovicí, abych odpověděla na otázku.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty brýle jsou super, nos je častěji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já brýle nosím často! V Paříži jsem ti říkal, že jsem je zapomněl ;) I když.. prý v nich vypadám jako Clark Kent :)

      Vymazat
    2. tak to vůbec :D

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Přesně kvůli tomuto mě hipsteři tak serou. Člověk si jen vezme brýle se silnou obroučkou a svetr se jeleny a hned je jeden z nich.

      Vymazat
    2. Souhlasím s anonymem :D Mimochodem, kdybych byl hipster, fotil bych se snad něčím überkchůl, co má na sobě nakousnuté jablko a fotku bych zvintydžoval v instagramu, ne?

      Vymazat
    3. Asi jsem zaostalý, ale může mi někdo říct stručnou charakteristiku slova "hipster" :D Dík slýchám to všude.

      Vymazat
    4. Myslím, že výstižná definice je tady:
      http://veverkova.blog.idnes.cz/c/166423/Hipsteri-miluji-alternativu-a-svuj-iphone.html

      Ale myslím, že dnes hipsteři vypadají i takto:
      http://1url.cz/9W4c
      http://1url.cz/zW4Y

      Vymazat
    5. Mít rád svůj iphone a vlastnit instagram je hipstersky? Oh my...

      Vymazat
  4. Já myslel, že Crocs jsou fujfuj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslel, že předsudky jsou fujfuj. Všichni Crocs nenávidí, protože ty děrované nazouváky nosí spousta lidí tam, kde nemají co dělat. Není lepší posuzovat přímo konkrétní věci? Tyto boty jsou pro mě do takového sněhu nejlepší boty, protože jsou vodotěsné a je v nich teplo.

      Vymazat
    2. Podle mnoha lidi jsou ty nazouvaky to nejlepsi na leto, protoze jsou lehke a vetraji

      Vymazat
  5. Musím se ti omluvit, nejsem žádný hejter, ale jen bych se chtěl zeptat a nemyslím to nijak ve zlém. Čím je tento outfit inovativní? Nejsem z čech, ale v Praze pobývám dost často a takto oblečených chlapců tu vídám ne přímo mraky, ale určitě dost. Módní blogy jsou ve většině zemí spíš o experimentování a toho se mi tu hrubě nedostává. Tak jaký je potom smysl tohoto blogu, nebo to děláš jen protože tě to baví a dostáváš za to věci zdarma? Zase, nemyslím to nijak ve zlém i já rád dostávám věci zdarma:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blogeři dostávají něco zdarma?

      Vymazat
    2. Vždycky jen kroutím hlavou nad komentáři, ve kterých mě někdo poučuje o tom, o čem by blogy měly být...
      Na druhou stranu jsme v České republice a příliš invenční jsou i ohrnuté nohavice, tassel loafers nebo tričko s leopardím potiskem jako tady: http://www.czechfashionisto.com/2013/02/musee-du-louvre.html
      Od českých mužů nemůžeš očekávat, že budou přijímat invence, když se neumí ani "normálně" obléct a do města chodí ve stejném oblečení jako "ve většině zemí" nosí na hory nebo na sport.
      Co je invence podle tebe? Vzít si k mikině Nike dámský náhrdelník s velkými kameny jako Pelayo Daz? Nebo nosit jen dámské oblečení jako Bryan Boy?

      Vymazat
    3. Několikrát jsem ve svém komentáři naznačil, že to nemyslím zle, jen se ptám z čistě informativního hlediska, vím jak to funguje na zahraničních blozích (zvláštní to slovo), tak mě zajímá jak to funguje u těch českých, proto nechápu tu nabubřelost v tvém příspěvku. A ano přesně si to vystihl, to totiž není invence jen podle mě, ale i podle všech ostatních lidí kteří rozumí módě(tim samozřejmě netvrdím, že ty jí nerozumíš), ale u bryan boye je to přesně vidět, experimentuje a to je správně, jak už jsem naznačil tvůj outfit není v ničem inovativní a zase mě neber špatně, vypadáš v něm dobře, ale vidím toho po praze spoustu. Tvůj blog mi tedy spíše připomíná poradnu pro průměrného českého muže co si na sebe obléct, ale jako poradnu pro dobře se oblékajícího muže už ne, protože ve všem je tvůj blog dobrý jen ne v inovacích. A vážně si to neber špatně, protože i takovéto blogy jsou potřeba.
      A abych odpověděl na komentář pod tím mojim, ano v zahraničních blozích se kterými mám zkušenost dostávájí blogeři opravdu spoutu věcí zadarmo a sem si jist, že tady tomu není jinak. Pochybuji, že by si Vítek koupil kabát HM za 4000,- a naprosto to chápu, vždyt za tu cenu můžeš mít i kvalitnější kousky, když víš kde nakupovat

      Vymazat
    4. Já to také nabubřele nemyslím. Občas experimentuji, občas ukazuji, jak se dobře obléci, protože oba jistě víme, jak se u nás muži oblékají. Ale experimenty se většinou nesetkávají s pochopením.
      A ano, některé věci dostávám, jiné si kupuji.

      Vymazat
    5. Pochopení, nepochopení, každý kdo nějak vyčnívá se musí následně potýkat i nepochopením, Lady Gaga může mít miliony fanoušků, ale určitě existuje i spousta těch kteří jí bezmezně nenávidí jen za to, že nezapadá do řady a když to uvedu na obyčejném příkladu, co takový homosexuálové, vždycky se budou potýkat z předsudky. Takže myslím, že víc experimentů na tomto blogu by ničemu neuškodilo a myslím, že bys to měl zkusit častěji a když se ti komentáře nebudou líbit můžeš je přece smazat, těm co tě mají rádi to určitě vadit nebude a ty kterým jo ty se na to dřív nebo pozdějc vykašlou:)

      Vymazat
    6. Neměj strach, určitě zase bude něco extravagantního. V létě se chystám ustřihnout některému saku rukávy - to budou zase reakce! :D

      Vymazat
    7. No jo je taky fakt, že ta zima k těm experimentum moc nedopřává, to jde člověku spíš asi o funkčnost. No tak doufám, že to stříhání vyjde podle tvojich představ, to se tu lidi pomějou:) Každopádně se těším

      Vymazat
  6. Moc se mi líbí jak jsi vyřešil ten límec. Obyčejný duffle má teď takový punc luxusu. Mimochodem, nevíte kde v ČR sehnat boty typu wingtip/brogue? Nejlépe s kontrastními materiály. Vím o Classic shoes a Le Premieru, ale tam jsou ceny trošku mimo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, toho jsem také chtěl dosáhnout, duffle už teď nevypadá tak sportovně :)
      Kde sehnat ty boty nevím, ale pokud chcete kvalitní boty, jděte do Le Premier. Nemají "ceny trochu mimo", boty Loake prodávají za stejně ceny jako výrobce. Pokud chcete levnější boty a stačí vám, že budou vypadat tak, jak si představujete, podívejte se v řetězcích nebo na internetu (Asos, Ebay, ...)

      Vymazat
    2. Tvůj komentář jsem četl, ale hlásí mi to nějakou chybu a tady ten komentář není (možná se jen nezobrazuje?). S Asosem mám dobré zkušenosti, mají velký výběr, rychlé dodání, ...

      Vymazat
    3. Nevím proč se nezobrazuje, každopádně díky za tip. Určitě si něco objednám.

      Vymazat
  7. Brýle sluší! Hlavně na třetí fotce

    OdpovědětVymazat