středa 27. února 2013

Detaily


 photo modre-detaily_01_zps7f889cf9.jpg

 photo modre-detaily_02_zps2c583cf7.jpg

 photo modre-detaily_03_zpsf8d85164.jpg

 photo modre-detaily_04_zps3ea60109.jpg

I formálnější oblečení můžete zpestřit drobnými detaily, pokud si myslíte, že v saku nebo v obleku vypadáte jako v uniformě. Tmavě modré sako a béžové kalhoty je moje oblíbená kombinace. K tomu košile s proužkem nebo kostkou, kravata s nenápadným vzorem (tentokrát dinosaurus táhnoucí golfový vak - ale málokdo si toho všimne :) a květina v klopě a/nebo kapesník, k tomu hnědý opasek, hnědé polobotky, barevné ponožky a je to.

Sako D&G, kalhoty H&M, košile Gant, kravata Burberry, opasek Massimo Dutti, háčkovaná květina Le Premier, ponožky Uniqlo, polobotky Sansibar z broušené kůže, která má vypadat obnošeně.

34 komentářů:

  1. Celkově pěkné, ale právě ty detaily: převázal bych kravatu (o nenápadném vzoru se nedá hovořit), zdá se mi, že boty mají dost za sebou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta kůže má vypadat obnošeně, dopsal jsem to do příspěvku ;)

      Vymazat
    2. Do pasu až na kravatu dobré, ale kalhoty a jejich délka?! A boty nevypadají obnošeně, ale zanedbaně.

      Vymazat
    3. Akurat 2 foto dobre, kalhoty zleeee

      Vymazat
    4. Co je špatně na délce kalhot? Prosil bych vysvětlení. :-)

      Vymazat
  2. Hmm, to je ale divné. K tomu převázání: myslel jsem uzel, kravata se divně ohybá.

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj, prosím tě, dají se tady někde v Česku koupit ty ponožky Uniqlo? já je mám z Parisu, ale tady nikde jsme na ně zatím nenarazil... díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je mám také z Paříže u nás sehnat nejdou, pokud vím...

      Vymazat
  4. Sice se oháníš značkovým oblečením a doplňky, ale nepřijde mi, že bys je uměl kombinovat. Člověk jako ty by neměl kritizovat všechny okolo sebe.
    A jako vždy působíš jako hromotluk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak nepůsobit jako hromotluk s dvěma metry a sedmačtyřicítkama. Jinak myslím že tohle je taková preppy klasika, až na košili, ta je moc násilná.

      Vymazat
    2. Co Vám na té kombinaci nesedí?

      Vymazat
  5. Ahoj:) můžu se zeptat, kolik tě ta háčkovaná květinka stála? díky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi 200 nebo něco málo přes... Už přesně nevím. Vzadu je našitý knoflík, kterým se připne do dírky v klopě :)

      Vymazat
  6. Víc outfitů s těma botkama! :)

    OdpovědětVymazat
  7. "Nenápadný" vzor? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud se na kravatu nepodíváš zblízka, nikdo si nevšimne, co na ní je. Tomu se říká nenápadný ;)

      Vymazat
  8. Veľmi zaujímavá kombinácia :) a milujem takéto cool kravaty :)

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkné, kytku musím sehnat taky :D Akorát se mi něco nezdá na těch kalhotech, občas taky nosím chinos k saku, ale tyhle kratší mi zrovna tady moc nesedí (je to jen můj názor), možná kdyby byly plandavější, jako třeba tady http://www.trashness.com/wp-content/uploads/2012/06/chino-jeans-suit-men-style-menswear-blog.jpg :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavé je, že stejný outfit na tebou publikovaném odkazu vypadá velmi dobře, ale to vše pramení z toho, že na tomto blogu prezentuje módní trendy člověk s velmi nekonfekční postavou, na které i ten nejzajímavější kousek vypadá jako na nacpané jitrnici.

      Vymazat
    2. Ani bych neřekl. Podívej se, jak je mu sako úzké. Nemyslím příliš vypasované, ale všimni si, jak se mu ta látka kolem knoflíku řasí, jak to táhne, a jak má cípy saka kolem boků od sebe. Jistě by spodní knoflík nedopnul. A také podle klop poznáš, že mu sako nesedí přes prsa.

      Vymazat
    3. Aby nedošlo k mýlce, řeč v příspěvcích v tomto vláknu byla směřována ke kalhotům. U saka s tebou samozřejmě souhlasím.

      Vymazat
    4. Když už jste nakousli problematiku saka, pak je tady ten "TRENDY" problém, že se jedná o kousek bez vycpávky a doposud jsem neviděl jediného člověka, kterému by padlo??!!!! Nebo snad ano? Sám jsem ho zkoušel v Pradě a děs běs... Mám konfekční 50 a tuto velikost zásadně kupuji bez zkoušení... V případě tohoto shitosaka jsem rád, že jsem zkoušel. Všude to táhne a potřeboval bych 54, abych se v tom pohnul... Toť celý problém tohoto saka :-P P.S.
      Slim kalhoty jsou sexy do velikosti 30, pak je to tragédie...

      Vymazat
    5. Problém je u většiny nevycpaných sak. Mám dvě tvídová saka z Anglie a ta jsou pořádně vyztužená a vůbec se nekrčí, takže jsem prý "tlustý". Podle mě však vypadají skvěle. U sak z tenké látky, která se skvěle hodí na léto, zase sklízím komentáře o tom, jak se všude krčí, "protože je mi malé"...

      Vymazat
    6. Možná by se člověk hlavně měl smířit s typem své postavy a přizpůsobit tomu šatník- tzn. buď něco vypustit, omezit to, nebo šít na míru. Mně třeba nesedí prakticky žádné dámské sako, které bych si mohla finančně dovolit, tak je prostě nenosím. Chápu, že muž nějaké sako mít musí, ale stavět na tom celý svůj šatník je pak problém.. Na tomhle outfitu se mi také moc nelíbí kalhoty, nechovají se úplně vhodně v oblasti rozkroku, nicméně při běžném provozu to asi nebude tak zjevné jako na fotografiích. J.

      Vymazat
    7. "Sako z tenké látky, která se skvěle hodí na léto" by snad bylo lepší nechat na léto, ne?

      Vymazat
    8. Nevím, kde se pohybuješ ty, ale v dnešní době je přece trend vytápět místnosti na asi 23 a více stupňů. A to je na mě příliš.

      Vymazat
    9. Vypadá to spíš jako focené na balkoně než v nejáke místnosti kde je více jak 23 stupnů

      Vymazat
    10. Skvělý postřeh. Podle mě totiž balkon vypadá lépe než strohá chodba.

      Vymazat
    11. Chtěla bych vidět ty místnosti 23 stupňů a více :)) (Na mě je to taky už moc) Pokud pominu přetopená obchodní centra, běžně se nikde s takovou teplotou nesetkávám, ať už jde o nejrůznější pracoviště nebo lidská obydlí. Spíš naopak. Všude je spíš chladno a šetří se.

      Vymazat
  10. Od pol pasa fajn, do pol pasa vyzeras ako keby si si zabudol prezliect pyzamove nohavice.

    OdpovědětVymazat
  11. Moc pěkné, ale kravatu bych příště převázal na Half Windsor u těhle širších to vypadá líp, jinak chic:)

    OdpovědětVymazat
  12. I like this tie, it's so funny and make me laugh :))
    Best wishes,
    Tommy

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, českým holkám se stejně nejvíce líbí elegantně oblečení muži (i když to občas nepřiznají:-)) Asi by to chtělo trochu zapracovat na ladění barev a možná by to chtělo obzvláštnit nějakou modernou... Ale tvou lásku k eleganci, oblékání podle příležitosti a kvalitní kosmetice rozhodně sdílíme:-)

    OdpovědětVymazat
  14. Outfit celkem pěkný, Vítku. Ale asi už jsem nakažená místní chorobou, připadáš mi v těchto kalhotách jaksi mohutný. Jenom na prostřední fotce, možná foceno z blbého úhlu. Veselá kravata pěkná, škoda, že detail není ostřejší. Hádala jsem místo dinosaurů krysy, potkany nebo nějaké jiné myšky :) Boty jsou trochu špinavé nebo takový ochozený styl? Je to špatně vidět. Háčkovaný kvítek v klopě bych asi dala pryč, veselá kravata stačí. I tak příjemná změna oproti lyžařům a sportovcům v ulicích. Teda doufám, že takto chodíš i ven, ne jen na blog ;)

    OdpovědětVymazat