pondělí 4. března 2013

Nedělní procházka


 photo prochazka_02_zps38b2ff41.jpg

 photo prochazka_05_zpsd82badbe.jpg

 photo prochazka_06_zps6b8d8cc6.jpg

 photo prochazka_07_zps3a649002.jpg

Včera jsme se byli projít, u rybníka a kolem lesa. Venku už je teď už skoro jako na jaře, ale i tak byla velká zima a foukalo, tak jsme se cestou stavili v hospodě na grogu :)

Opět jsem vytáhl vínový dvouřadý kabát H&M. Látka je z 50% vlněná, takže je v něm hezky teplo. Košile je také z H&M, vlněný svetr Banana Republic, džíny Levi's Commuter, polobotky Allen Edmonds.

34 komentářů:

  1. Velmi ti to tu slusi.

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzeras (konecne) super! Velmi pekny kabat. Na prvej fotke vyzeras velmi sympaticky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Docela dobré, ovšem třetí fotka přímo učebnicově ilustruje tzv. clown efekt, který vyvstává má-li někdo "prominentní" chodidlo a příškrtí si genitál a nohy kalhotama, které se zužují. Jsou-li pak boty samy rovněž úzké, ta celková disproporce vyvolává úsměv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud nosíš kalhoty, které tě škrtí, tak nosíš špatnou velikost nebo střih. Jinak nevím, kde se vzalo dogma, že úzké kalhoty škrtí (ať už kdekoli). Řekl bych, že spíše naopak, protože bývají trochu elastické.

      Vymazat
  4. Takže mi chceš tvrdit, že ty džíny, co jsi měl v Paříži tě neškrtí (přestože ti byly viditelně o několik čísel menší)? Zajímavé, opravdu zajímavé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, neškrtí, protože úzké není to stejné jako malé. Ale má smysl to někomu vysvětlovat? Myslím, že sám nejlépe posoudím, jestli se v tom cítím pohodlně nebo ne.

      Vymazat
  5. Hezké! Myslím, že k fámám typu 'ke barvě botů musí být úplně stejná barva kabelky' by se mělo připsat i 'úzké kalhoty škrtí'. Mám dost :D ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A také že když se má sladit žena s mužem sladit na společenskou akci, musí mít muž kravatu v barvě jejích šatů :D

      Vymazat
    2. Ó ano! Měli bychom napsat knihu.. :D

      Vymazat
  6. Super! :) A teda ten kabát, ten je prostě skvělej :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pařížský model jsem kritizoval, výhrady byly k minulému outfitu - ale tento se povedl, sluší ti. Jen výše zmíněný "clown efekt" by stál za úvahu - nejde ani tak o úzké kalhoty, ale že k délce chodidla pak působí... divně?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím asi nic neudělám, protože široké kalhoty by také vypadaly blbě a ořezávat si nohy jako Popelčiny sestry se mi nechce ;)

      Vymazat
    2. Proč by široké kalhoty vypadaly blbě? Zrovna tobě by mohly slušet (víc).

      Vymazat
  8. I like your coat and I fall in love with color of it :)
    Tommy

    OdpovědětVymazat
  9. Ten kabát ti nedělá mocpěknou postavu, vypadáš trochu jak 'pantáta'.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to vypadá, když se rozepne dvouřadý kabát a samozřejmě vypadá lépe zapnutý (a i z toho důvodu se dvouřadé sako nerozepíná ani když si člověk sedá). Myslel jsem, že každého napadne, že je to proto, aby bylo vidět, co mám pod kabátem.

      Vymazat
  10. Botky! Botky!
    Super kombinácia :)

    OdpovědětVymazat
  11. Poprvé se mi fakt libí, jak si oblečený. Palec hore!
    Btw. s kým ses byl projít? O:)

    OdpovědětVymazat
  12. Jenže tvým problémem je neschopnost vybrat si správný střih kalhot, mimo jiné. Co na tom, že jsou úzké nebo široké, když ti proporionálně nesedí. Existuje spousta diskuzních fór věnovaných denimu - a světe div se - je to rozšířený problém. Někdo chce mermomocí Dior 17cm a pak zjistí, že pří výšce skoro dva metry tohle zkrátka nikdy fungovat nebude, ať si koupí o dvě či tři čísla větší velikost. Musí proto zvolit 21cm model. A ty bojuješ se stejným problémem, vidíš, že vychrtlí a postavou adekvátní modelové nosí zužující se střih, a zrovna to letí, tak se do toho narveš taky. Ale o tom to prostě není.

    OdpovědětVymazat
  13. Ať už je to in nebo ne, trčící košile je strašná. Hrůzná a příšerná. Pro mě trauma. Místo mladého milého muže vidím skrze ni vagabunda nebo hospodského povaleče, i kdyby její nošení nadiktoval kdokoliv, nic ve zlém, to je zautomatizovaný reflex :)) Tento čouhající kus oděvu mě strašně irituje bez ohledu na to, jestli to je nebo není výkřik poslední módy. Foto z profilu, bez trčících svršků, je moc pěkné, fajn kabát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krátké dámské sestřihy byly poůvodně také jen výkřiky módy a krátké sukně a kalhoty byly vulgární a nosily je jen feministky. Trička byla původně také jen spodní prádlo, červenou rtěnku nosívaly prostitutky, které si také holily intimní místa. A vidíš, jak je tomu dnes. Některé věci se prostě mění.

      Vymazat
    2. abych poopravil pana bloggera - krátké vlasy nosily odjakživa dělnice, sukně pochází ze skotska, trička nosil již Marat, červenou rtěnku používala Kleopatra a intimní místa si vyholovali již staří Chetité!!!

      Vymazat
    3. k te Kleopatre: Egyptanky se licily ( včetně ust) jiz nekolik tisicileti pred ni.
      Vita ted ale prijde s teorii o evropskem prostoru.
      PS: na ty delnice jste prisel kde?

      Vymazat
    4. Mluvím o Evropě a minulých desetiletích či stoletích, ne o tom, co bylo před několika tisíci lety v Africe.

      Vymazat
  14. Proč se z tebe stal takovej slušňák. Když srovnán tu geniální fotku v hlavičce blogu se všema fotkama z poslední doby, kde se vyžíváš v korektním, ale příliš konzervativním oblečení, tak si říkám, jestli to není škoda. Ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na fotce v hlavičce mám košili, svetr a duffle coat - tedy oblečení ne o moc jiné oproti tomu, co označuješ jako konzervativní. Nemůžu se zavděčit všem. Jednou je to konzervativní, jindy příliš extravagantní... Na ČR jsou moc i ohrnuté nohavice nebo mokasíny bez ponožek.

      Vymazat
    2. Na ČR jsou moc i mokasíny jako takové

      Vymazat