pátek 25. ledna 2013

Karel nebo Miloš?


 photo DSC_0027_zps8288f996.jpg

 photo DSC_0030_zps2cd5887c.jpg

 photo DSC_0014_zps7d0382dd.jpg

 photo DSC_0023_zpsea20d1b9.jpg


Nebudu se tady rozepisovat o kladech a záporech kandidátů na prezidenta. Ale ať už vám Karel Schwarzenberg sympatický je nebo ne, dejte hlas jemu a nevolte Miloše Zemana. Už proto, že příznivci komunistů, socanů a podobných zlodějů a příživníků dají hlas Zemanovi.

U nás na vesnici mě staří komunisté probodávali pohledem, když jsem do volební místnosti přišel s tímto odznáčkem... Doufám, že Karel vyhraje!


Na sobě mám košili Strellson, hedvábnou kravatu ze sekáče, blazer a duffle coat H&M, džíny Levi's, boty Allen Edmonds a rukavice z Art deco galerie v Michalské.

74 komentářů:

  1. Víš, že termín příživník vymysleli komunisti, že? :) Jinak, volební outfit je moc pěkný.

    OdpovědětVymazat
  2. "...dejte hlas jemu a nevolte Miloše Zemana" - to je rozkaz?

    OdpovědětVymazat
  3. @anonym 15.14: proč by to měl být rozkaz? spíše doporučení. seš velkej/velká a předpokládám, že i plnoletý/á, tak si vybereš, koho chceš. tady se už napadá fakt úplně všechno.

    OdpovědětVymazat
  4. Nechci prezidenta, kterému přijde znásilnění jako velmi mužné....

    N.

    OdpovědětVymazat
  5. Psát o volbách už i na "fashion" blogu je trochu moc...Navíc ta forma, jakou je to napsaný. Prostě rozkaz. Tohle je každýho věc co volí a co ne...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Praveze je to kazdyho vec, kdo koho voli a clovek, kterej prispiva do tohoto blogu proste svobodne vyjadril, koho bude volit, ma na to plne pravo. To, ze nekoho doporucuje je vec, kterou nemusis bud vubec cist, nebo se ji nemusis ridit, to je zase Tvoje pravo ;)

      Vymazat
    2. Vykřičník ve větě jsem nepostřehla a pistoli Vám k hlavě asi také nikdo přikládat nebude, takže rozkaz bych v tom nehledala. Ale na druhou stranu, kdyby mi někdo doporučoval volit Zemana, dvakrát nadšená bych z toho také nebyla.

      Vymazat
  6. Jesn jestli tě neprobodávali kvůli kalhotám. Jinak ti to sluší, kalhoty jsou sice barevně OK, ale vždyť ti nepadnou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také myslím, že to bylo spíš kvůli kalhotám:)

      Vymazat
    2. Outfit dneska opravdu pěkný, ale souhlasím, ach ty kalhoty... :))
      MarekP

      Vymazat
  7. Hezky :) Vypadas jako mlady aristokrat ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Karla nevolím, ale komunista, zloděj a příživník nejsem. Rychle do mě!

    OdpovědětVymazat
  9. ať už vám Karel Schwarzenberg sympatický je nebo ne, dejte hlas jemu a nevolte Miloše Zemana.

    Jo takže jen proto, že to nějaký vypallaný blbeček řekne tak ho mám jít volit? Promiň, ale nejsem vymaštěná blogerka abych neměl svůj názor a papouškovala názory ostatních a šla volit KARLA. To si radši uříznu obě ruce než ho jít voli. ZEMAN NA HRAD!!!

    Nebudu volit senilního dědka, kterej se podílel na zvýšení DPH, chce zavést školné, navrátit restituce a mnoho dalšího. Mimo to, více jak půlku života žil(schovával se) v Rakousku a sem se vrátil až když byl klid. No promiň, ale pro mě je to víc Rakušan než Čech. To kde se narodil pro mě není argument, víc jak polovinu života tu nežil...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý má právo na svůj názor, ale než tady budeš psát ty svoje názory zjisti víc o tom, o čem mluvíš (potom jsi to ty, kdo papouškuje /často lživé/ názory svého kandidáta) ;)

      Vymazat
    2. Schwarzenberg žil v Rakousku, protože k tomu byla jeho rodina donucena tehdejším režimem. A byl dítě, takže si těžko mohl vybrat. Také by mě zajímalo, jak interpretuješ "navrátit restituce".

      Vymazat
    3. anonymní 17:47 Vítek má naprostou pravdu. vol si koho chceš, je to tvoje právo, ale nenazývej vyhnání "schováváním se", je to sprostý.

      Vymazat
    4. školné na vš je rozumnou věcí, alespoň se konečně oddělí zrno od plev a nebudou studovat ti, co chtějí jen někde pár let přežít, aby nemuseli do práce a mohli prokalit pár semestrů, než je vyhodí (ne, nemám zazobané rodiče, žiju a vydělávám si sama a další studium si klidně platit budu). a jestliže Zeman lže i v obyčejných předvolebních debatách v relativně zbytečných věcech (co kde kdo o KS řekl, kde co KS řekl pro které médium) a dané listy se od toho distancují, jelikož nikde nic takového nepadlo, jak mu vůbec má pak člověk věřit v zásadních věcech? s nadsázkou, raději budu žít v knížectví pod vládou knížete než na statku pod vládou (ulhaného a ješitného) zemana. amen.

      Vymazat
    5. Nikdo mu však poté nebránil, aby se do ČR vrátil.

      Vymazat
    6. No jasně :D až na to, že kdyby se vrátil, tak jde okamžitě sedět :D jako kdyby ty si se vrátil do náruče kriminálu ... Okamžitě jak mohl, tak se vrátil...achjo

      Vymazat
    7. A myslíte si, že školné se Zemanem nebude? :D On moc dobře ví, jak se zalíbit studentům, kteří si neuvědomují, že ať naslibuje, co chce, vláda ho může přehlasovat - a on s tím počítá. Karel je aspoň schopný přiznat, že nás čeká něco, s čím nejsme tak úplně spokojení. Neříkám, že Karel nás spasí, ale je to rozhodně lepší, než volit minulost a zkorumpovanou budoucnost.

      Vymazat
  10. Já mám Karla ráda, je mi jako člověk hodně sympatický a myslím si, že kdyby se stal prezidentem, byla by to velká čest pro naši republiku. Na druhou stranu, proti Zemanovi nemám to nejmenší a nemyslím si, že by jej volili jen komouši a socani. Co mě ovšem štve, je nesmyslný boj mezi příznivci obou kandidátů. Otevřu noviny/facebook/stránky ČT24/whatever a vyskočí na mě milion článků a diskuzí na téma, proč je Karel lepší než Miloš a naopak. A taky mě sere to podporování celebritami, když už jsem u toho. Asi před třemi týdny jsem poprvé viděla spot se Svěrákem a s Vojtou Dykem a řekla jsem si, tyjo to je dobrý! Postupně se však přidávají další a další, až je toho příliš a celé to ně mě působí jako násilný tlak veřejnosti "Kdo nevolí Karla, jde proti nám." Všichni z něj svými hesly udělali fenomén, přitom pochybuju, že by alespoň polovina lidí volila Karla na základě zhlédnutých debat v televizi nebo načtených informací. Volí jej proto, že jim je to podsouváno ze strany médií a protože volit Karla je teď v módě. Pozor, to neznamená, že bych byla proti němu, naopak! Ale už těch žlutých plakátů bylo dost. U nás ve městě visí Karel v nadživotní velikosti celkem na třech plochách a vždycky když jdu kolem, mám pocit, jako by na mě shlížel Velký Bratr. Ať si každý volí koho uzná za vhodné, podle jeho přesvědčení, a ne podle toho, že to řekl tamten a tamten a celý Facebook nemluví o ničem jiném.

    Jinak outfit perfektní. A tu placku mám taky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pozor, neříkám, že kdo volí Zemana je komouš nebo socan. Ale voliči komunistů a socanů dají svůj hlas jemu. A to mě celkem děsí.

      Vymazat
    2. "Už proto, že příznivci komunistů, socanů a podobných zlodějů a příživníků dají hlas Zemanovi." Konečně jsem se dozvěděla, co jsem zač. Sice mám dvě vysoké školy a umím tři jazyky, můj muž má dvě vysoké školy, chudí nejsme, ale jsem - podle vás - prakticky příživník. Do rozpočtu dávám docela dost, daně mám vcelku vysoké. Před revolucí jsem nemohla studovat, protože jsem byla kádrově nevhodná a ejhle, dvacet let a opět mne někdo nálepkuje. Co mi to jen připomíná? Víťo, četla jsem vás ráda, ale nemyslím, že bych se chtěla nechat urážet. Jakkoliv asi patřím reálně mezi elitu, přesto si uvědomuju, že jsou lidé, kteří takové štěstí nemají. Možná by bylo dobře, kdybyste si to uvědomil taky.

      Vymazat
    3. Čím jsem Vás urazil? Tím, že jsem konstatoval fakt? Spíše jste se sama urazila tím, že jste mému příspěvku špatně rozuměla...

      Napsal jsem, že příznivci KSČM a ČSSD budou hlasovat pro Zemana. Vy jste si to vyložila tak, že kdo volí Zemana, je komunista. A to netvrdím.

      "Bývalého premiéra většinou chtějí volit většinou členové ČSSD a KSČM...," napsali 24. ledna v MF Dnes. Mimochodem, dnes zase psali, že podle sociologického průzkumu byla většina Zemanových voličů na Moravě důchodci a lidé s nižším vzděláním.

      Měl jsem tedy pravdu a na tom, co jsem napsal, nevidím nic urážlivého. A je mi líto, že vy si to tak berete. Zvláště pak, když jste si to sama špatně vyložila a ještě se oháníte tím, kolik máte škol a co všechno umíte.

      Vymazat
  11. Vítku, upřímně ... ty tedy chceš za prezidenta někoho, kdo bez loutkovodičů neumí v rozhodující chvíli hodit ani hlas do urny? Chápu, že každý někdy může být rozrušený ... ale co když přijdou težěí chvíle, aby se jako prezident rozhodl ...

    Navíc ukaž mi jediného poliktika na světě, lterý tímto způsobem odvolil ... před novináři.

    Díky za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ----já teda nejsem Vítek, ale taky sedím v komisi a taky už se to tam dnes jedné paní ( ne staré) stalo, prostě může se to stát komukoli...a hlavně se ani nedivím, při tom rozčílení z toho hnusu v Blesku :-(

      Vymazat
    2. Každý se plete, obzvlášť před desítkami novinářů, že ano. Uznávám, že to byl trapas, ale zároveň nechápu, proč ho na to nikdo neupozornil..

      Vymazat
    3. Ani já to nechápu a toto ve článku nikdo nezmínil. "Všichni jsme se dívali, jak tam hází lístek bez obálky, ale nic mu neřekli, abychom mohli napsat, že je starý, popletený, senilní dědek." Není jim to tak trochu hloupé?

      Vymazat
    4. Tak o pár hodin máme jasno, když sem psal tento vrchní příspěvek o tom, že neumí hodit ani lístek do urny nenapadlo mě, že toho bude víc ... co rozhodne.

      Já to jen doplním, jako nějaký novináři nikoho nerozhodí ... jako prezident se musí denně potýkat s daleko větší mírou rozhodovaní v kritických situacích ...

      Co sem viděl i na videu ... prostě sebou neměl loutkovodiče a nejdou byl odkázaný na své schopnosti a byl upřímně ... no víte kde ...

      Za sebe sem rád, že vyhrálo menší zlo ... ikdyž ani tato volba není moc šťastná ...

      Vymazat
  12. Ať vyhraje Karel. Už proto, že Klaus slíbil emigrovat, když k tomu dojde! :D

    OdpovědětVymazat
  13. Mimochodem víte, že Masarykova matka byla Němka a otec negramotný Slovák? Že jeho žena Garrigue neuměla česky? Že německé příjmení má i Václav Klaus a pět dalších kandidátů na prezidenta? A že vadu řeči měl i Václav Havel? Tolik k argumentům o tom, že Schwarzenberg je cizinec, že jeho žena neumí česky, že mu není rozumět a že má německé příjmení.

    OdpovědětVymazat
  14. taky nosím odznáček a dneska v tramvaji jsem myslela, že mě jedna babka asi usmrtí pohledem...i přesto za Karla bojuji dál a doufám, že vyhraje! Karel for president!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nosit odznáček znamená bojovat???

      Vymazat
    2. ano. Například moje maminka za komunistů (pocházím z rodiny "inteligence", jak nás soudruzi rádi nazývali) pravidelně na různá výročí nosila odznáček s americkou vlajkou, který si sama vyrobila. Proč? Ze vzdoru a také proto, aby alespoň trochu bojovala proti tehdejšímu režimu lidské debility.
      MarekP

      Vymazat
    3. Rozhodně to znamená odvahu - i v dnešní době. Jedna paní tuto placku hrdě celou dobu před volbami nosila a lidi se jí ptali, jestli se nebojí. Prý ne, kdysi přepisovala samizdat, teď aspoň tohle.

      Vymazat
  15. Dneska paráda a ten odznak je jen třešnička na dortu.

    OdpovědětVymazat
  16. Tak takto nejako sa chodí na voľby! :) Nice ;)

    www.spwfashion.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  17. Vidím, že ta mediální tlačenka švarcíka funguje naprosto perfektně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedělejte laskavě ze všech Karlovo voličů loutky. Jsou i lidé, kteří jsou si vědomi všech Karlových negativ, a přesto ho volí, a to z toho důvodu, že je jim odporný nacionální, šovinistický a prolhaný styl Zemanův a chtějí prezidenta, který nebude útočit na všechny strany. Stejně tak bych mohla říct, že Zemanovy demagogie a podněcování nejnižších lidských pudů také na čtenáře Blesku skvěle fungují. J.

      Vymazat
    2. Samozřejmě, že ne všichni jeho voliči jsou loutky, ale sama musíte uznat, že pár takových (většinou mladých a médiemi ovlivnitelných) tady je. Tu mediální propagaci pana Schwarzenberga musí vidět všichni. Bohužel znám pár lidí, kteří na fb "lajkují" Karla, ale jak se znich někdo snaží vydolovat proč ho vlastně chtějí volit, tak sami ani neví, prostě je to cool, ne? Reálná ukázka toho, že masová propagace funguje...

      Vymazat
    3. Mediální tlačenky byly na všech frontách, jenom číst, tzv. levicový tisk protlačoval zas ty své (sleduju obojí). Zúčastnění si nemají co vyčítat, krom tedy těch závěrečných špinavostí, které vyhrávají většinou volby.

      Vymazat
  18. Vítězslav: žil tam jako dítě, to sice ano, ale žil tam 40 let, mohl se vrátit kdykoliv, ale nevrátil. Už dítě dávno nebyl, mohl se vrátit, ale radši se tam schovával a vrátil se sem až když se tu vše uklidnilo zbabělec

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vrátit se a nechat se zavřít do vězení režimem, jehož schvalovači teď dali hlas Zemanovi, je možná mučednické. Ale k čemu? Má to být hrdinství?

      Vymazat
  19. Víťo, jsi odvážný. U nás (také Morava) by člověka při nošení něčeho podobného lynčovali (asi je to zde ještě víc radikalizovaná lokalita). Matky synů, kteří volili Karla, tyto dokonce nepouštěly domů. Vybarvila se spousta lidí, jiný názor je nepřípustný, propaganda a zlo pouze na straně knížete a Schwarzenbergů, druhá strana největší a nejlepší Čech, proklamace češství tak neuvěřitelné od ještě neuvěřitelnějších lidí (v Praze toto možná fungovalo zase opačně, podle většinového tábora). Že jsme národ upravovatelů pravdy, tím se někteří momentálně chlubí a jsou na výsledek voleb náležitě hrdí (původně jsem se myslně domnívala, že je to ironie. Kmotrovství na Hradě se také chápe pozitivně, je to považováno za normální) Jinak propaganda a špinění bylo samozřejmě na obou stranách, každý měl své koně a do bahna se nakonec dostali víceméně všichni, kdo zabředl víc, to ať si každý posoudí sám. Jedno pozitivum to má, aspoň se ukázalo, jak jsou lidi v ČR nesnášenliví a jak to kdysi vypadalo za bolševika a že to tak může vypadat i kdykoli v budoucnu, to by bylo konfidentů a poprav, kdyby k tomu byla příležitost :(

    OdpovědětVymazat
  20. Nevím, jestli je to tak i jinde, ale u nás docela mezigenerační spor - staří versus mladí. Mladí jsou samozřejmě za totální devianty a hlupáky, až na pár výjimek s demokratickými názory. Omladina a nerozumní přece volili všude možně skloňované "simulakrum" (hlavně že ten druhý byl podán zcela pravdivě, možná že ano, čitelnost až na půdu, ale děkuju pěkně)

    Takže čest poraženým a ať neklesají otloukaní na duchu, něco tady:
    "podle E. Fischera brání studenti jako dynamická skupina "kornatění společnosti". Vysokoškolští studenti tedy tvoří tu sociální skupinu, která je schopna protestovat a tak čelit depersonalizačním, dehumanizačním a deekologickým tlakům industriální společnosti a protestovat proti vnější manipulovanosti, skupinu, která slibuje renesanci tvořívého a kritického myšlení a tím i společenského pokroku v současném světě.
    Čím kulturně a civilizačně je společnosti vyspělejší, tím silněji se v ní projevuje individualita a důraz na respektování práv jednotlivce a důstojnost jeho osobnosti. Čím jednodušší (simplexnější) osobnost, tím větší je kladen důraz na příslušnost k nějaké skupině, na její identitu, kolektivní právo atp."http://rudolfkohoutek.blog.cz/0912/cloveka-a-socialni-skupiny

    OdpovědětVymazat
  21. Vitezslave co se tvym dvornim ritolezem Czech Blondynem rikate na vysledek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že moje komentáře tady na mojí facebookové stránce mluví za vše...

      Vymazat
    2. http://www.reflex.cz/clanek/jine-volba-prezidenta-2013/49318/milos-zeman-je-prezident-a-s-nim-i-nejhorsi-cesstvi.html

      Vymazat
  22. Až díky Schwarzenbergově kampani jsem si konečně utvořil představu, jak to asi muselo vypadat v totalitním Československu. Zástupy mých vrstevníků s odznáčky vyjadřujícími politickou příslušnost na klopách jako obdoba někdejších svazáků, kulturní fronta se svojí servilní podporou KS dala pro změnu vzpomenout na antichartu. Agresivní postoj vůči příslušníkům jiných názorových proudů a jejich stylizace do role posluhovačů zla. Zla naprosto nedefinovaného, pouze zosobněného Milošem Zemanem. Nátlak na ostatní kandidáty před prvním kolem voleb, financování stejně neprůhledné jako Zemanovo.

    O nestoudných manipulacích typu Karel - pankáč (!), Karel - ochránce nemocných, chudých a slabých (!!) a to nejlepší na závěr, Karel - pokračovatel masarykovských tradic a hodnot (!!!), ani nemluvě.

    Můžeš mi, Vítku, říct, kam se poděla ta adorovaná knížecí slušnost? Proč jí neoplývají Schwarzenbergovi podporovatelé? A když už budeš u toho vysvětlování, mohl bys mi říct, kdo je to "socan" nebo proč se 23 let po revoluci máme bát komunistů? Byl bych ti moc vděčný.

    Bylo by fajn, kdybyste vy všichni, kdo jste tak zapáleně fandili knížepánovi, přestali obelhávat jak sebe, tak ostatní a přiznali, že jste vůbec nevolili tak, jak jste volili, pro nejaké morální a jiné kvality KS. Těmi totiž neoplývá a nikdy jimi neoplýval. Volili jste tak, jak jste volili, abyste demonstrovali svoji ne-příslušnost k plebsu, lůze, sockám, říkat jim můžeme jakkoli. Zrovna ty jsi v tomhle směru snadným terčem, protože se svým maloměšťáckým, středostavovským obdivem ke všemu aristokratickému vůbec netajíš.

    Jakkoli nemám rád Zemana (volil jsem Dienstbiera), jsem za jeho zvolení nakonec rád. Ve chvíli, kdy by se v prezidentském úřadu ocitnul člověk, který se bez uzardění nechává nazývat knížetem, by Česká republika přestala být mou zemí a Češi mým národem a při první příležitosti bych emigroval někam, kde lidé na historii své země nekálejí.

    Omlouvám se, nějak jsem se rozkecal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Ve chvíli, kdy by se v prezidentském úřadu ocitnul člověk, který se bez uzardění nechává nazývat knížetem, by Česká republika přestala být mou zemí a Češi mým národem..."

      To myslíš vážně, že si tak Schwarzenberg nechá říkat? Není to spíše přezdívka, jakou mu dal tisk? Jen tak mimochodem, šlechtické tituly jsou oficiálně zakázány a kdyby už chtěl, aby byl oslovován náležitě ke svému urozenému původu, nejspíš bychom ho titulovali "Jeho Jasnost".

      A ať Karel Schwarzenberg oplývá či neoplývá morálními kvality, navenek působí, že ano. Na rozdíl od Zemana, o kterém i na BBC napsali, že je známý jako "náruživý pijan, kuřák a ponižuje svoje protivníky". A možná máš pravdu, jeden z důvodů, proč jsem nevolil Zemana je to, že lidi hlasující obvykle pro komunisty a ČSSD dali hlas jemu. A už z toho se i dělá špatně.

      V politických názorech se shodnout nemusíme, každý má jiný názor a chce něco jiného. To beru. Ale, prosím, netvrď mi, že Zeman má uhlazené chování a vystupování Schwarzenberga, když to je také jedna z vlastností, kterou by měl prezident mít.

      Vymazat
    2. Tento článek celkem vystihuje, co jsem chtěl říct:

      http://www.reflex.cz/clanek/jine-volba-prezidenta-2013/49318/milos-zeman-je-prezident-a-s-nim-i-nejhorsi-cesstvi.html

      Vymazat
    3. A ať Karel Schwarzenberg oplývá či neoplývá morálními kvality, navenek působí, že ano. - Dnes jsi krasně demonstroval svou povrchnost

      Vymazat
    4. Ne, tím jsem chtěl demonstrovat, že jestli nemáš rád ani jednoho z kandidátů pro jejich politické názory, tak Schwarzenberg má na rozdíl od Zemana slušné vychování.

      Vymazat
    5. Problém je, že ty nemáš ponětí o politických názorech ani jednoho z teď už bývalých kandidátů. Jinými slovy sis zvolil to hezčí a uhlazenější zlo

      Vymazat
    6. NAPROSTÝ souhlas s Anonymem zahajujícím toto vlákno. Také jsem v první kole volila JD a vše, co jsi zde, milý Anonyme, napsal vidím úplně stejně. Nejsem zastáncem Zemana, ve druhém kole jsem už neměla koho zvolit, ale jsem ráda, že nevyhrál KS a že (snad! doufám!) utichne na uměle mediálně vytvořená hysterie kolem něj.

      Vymazat
  23. http://www.growjob.com/clanky-personal/mentalni-mor-vlastni-neobjektivita/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro hlupáka každy hloupý... Vito nemá smysl se s některými jedinci hádat, argumentace ze Karel neni Cech a podobný kecy... vcera zklamani

      Vymazat
  24. Nehádejte, naivní je celý tento národ, který zase naletěl na vějičku dvěma velice podobným existencím, pouze rozdílně prezentovaným. Každá z nich bude a hájila by především zájmy sebe. Lidma pohrdá jeden i druhý, jen ten jeden to dává najevo zcela bez obalu. A občané se kvůli tomu rozhádají do krve, jsme velice nevyspělý národ :( Pochybuji, že tady někdy bude fungovat demokracie v pozitivní podobě, max. jen jako vláda lůzy, tou jsme, přátelé, pro vrchnost všichni. Pokud si nechceme nic nalhávat. Každopádně velká věc se podařila, na nejpalčivější problémy dneška se zapomnělo, upozadila se asociální amnestie atd. Ať žijí chléb a hry!

    OdpovědětVymazat
  25. ať je to jak chce, musíme Zemanovi nechat, že vidí do hloubi české duše, čili musel vyhrát. Slušnost se v politice už léta nenosí. Člověk, který by nedejbože takový náhodou doopravdy byl (slušný a poctivý), bude pro lidi nevolitelný. Bohužel v dnešní době slušnost = slabost.

    OdpovědětVymazat
  26. Vítku, promiň, jsi mi sympatický, ale do politických debat by ses pouštět neměl, protože o tom nevíš tolik kolik bys měl, pokud chceš polemizovat. Já taky ne, nepouštím se do toho a mám klid.

    OdpovědětVymazat
  27. Mas moc krasny blog :)

    www.wooklook.blogspot.com

    Jestli budes chtit mrkni ke me na blog. :)
    jsem studenka odevni prumyslove skoly, tak bych mozna ti mohla prinest vice inspirace. V posledni dobe davam hodne rozhovoru, mam i svou vlastni tvorbu, kterou jsem zatim nezverejnila na blog. Pokud by jsi mela zajem, staci napsat na muj blog. :)

    OdpovědětVymazat
  28. Nechapu proc se tady do nekoho poustite se slovy, ze by nemel zacinat politicke debaty, to je prece kazdeho vec vyjadrit svuj nazor. Taky nechapu, proc se tady debatuje o tom jestli je Karel vetsi Cech nez Zeman, podle me je uplne jedno kde se clovek narodi, nebo kde travi vetsinu zivota...dulezite jsou prece jine veci, ktere byly opomijeny.. dalsi vec.. "umele vytvorena medialni histerie" to je moc pekny termin, ale mam pocit, ze pan Zeman a jeho okoli tim nalety na adresu sveho protivnika take prispel..a jako tresnicka na dortu - volil\a jsem mensi zlo, to snad ani neni mozny takovou kravinu napsat, jako kdybyste meli pristup ke vsem informacim a za jake provazky se v nasi politice taha..

    OdpovědětVymazat