pondělí 12. listopadu 2012

Vínový kabát


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Dnes byl v Praze krásný podzimní den. Pošmourno, ale nepršelo, nefoukalo a nebyla moc zima. Tak jsem si udělal procházku a byl s kamarády (a kamarádkami) v Lamborghini a v Prádelně, kde mají skvělé zákusky a domácí limonádu.

Fotky se moc nepovedly. Ta nahoře z nich byla nejlepší, a to není moc ostrá a mám na ní šíleně křivé nohy... Vínový kabát a rolák mám z H&M, přitom na první pohled vypadá luxusně. Džíny Wrangler, ponožky z Le Premier a brož z Aukra. Tassel loafers (Alfred Sargent) jsem si objednal na internetu, ale v Praze je můžete sehnat třeba v Classic shoes na Újezdu.

50 komentářů:

  1. Ten kabát! A ta brož, krása! Jen ty ponožky, to je na můj vkus už moc... Ale jinak pěkné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to bylo první, co mne napadlo, škoda ponožek - bez nich, s normální barvou, by to bylo o moc lepší.

      Vymazat
    2. To byste mu zase napsali že je to bez nápadu nebo že vypadá jak důchodce.

      Vymazat
  2. Krásný kabát. Vínová barva je letošní zimu mezi Top barvami! A skvělý nápad s tou broží, dodává tomu ten správný šmrnc! Jak už bylo zmíněno jinde, jen ty ponožky jsou tak trochu mimo mísu..

    OdpovědětVymazat
  3. Šíleně křivé nohy máš normálně, na fotku to nesváděj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I kdyby, u chlapa je to fuk. Důležité je celkové fluidum.

      Vymazat
  4. no promiňte, ale tohle opravdu ne ... !

    OdpovědětVymazat
  5. Ponožky a brož jsou zajímavé detaily, trochu mi to připomíná Chucka Basse. :) Kabát super! :)

    OdpovědětVymazat
  6. mě teda u tohoto outfitu dostaly ty ponožky :DD

    OdpovědětVymazat
  7. Pre mna to hranici s dochodcovskym stylom..

    OdpovědětVymazat
  8. Až na ponožky se mi to líbí :)

    OdpovědětVymazat
  9. wtf, dyt ty ponozky jsou bozi! kdo kde zas rikal, ze musi byt pouze cerne/bile?
    barva ponozek (sladena) dokaze takhle sokovat, lolll, kde jsme to, na Morave na vesnici, nebo v evropskem meste?
    co vim, tak barevne ponozky, stejne jako tkanicky, jdou v le premier jako horke housky a to je jen dobre.
    min sedi, vic barev!

    p.s. happy socks si radeji ani neguglite! :OO

    OdpovědětVymazat
  10. Maj domácí limonádu? :D :D loool

    OdpovědětVymazat
  11. Jak už někdo psal nade mnou... vypadáš v tomto jako důchodce

    OdpovědětVymazat
  12. sekne ti to, je to skvele! aj ponozky su super, je to kreativne a stylove!

    OdpovědětVymazat
  13. První fotka paráda, Víťo. Kytička mne pobavila a trochu dojala vzpomínkou na hřbitovní kvítí, pro někoho nepochopitelná asociace, ale připomněla mi docela zajímavé životní období.
    A konečně nemáš ty věčné šedé boty nebo tenisky :) Pěkné. (Malinko škoda, že ponožky nejsou také vínové, ale taková až holčičí růžová :) Máš docela odvahu) M.

    OdpovědětVymazat
  14. ty ponožky se mi k tomu naopak hodně líbí!

    OdpovědětVymazat
  15. Vždyť to vidí i slepejš, že ty boty s džínama absolutně nejdou dohromady. A ty to ještě zabiješ tím, že na to upozorníš svítícíma ponožkama.
    A při pohledu na druhou fotku mi to připomíná spíše výřez outfitu mojí babičky mířící ze hřbitova než oblečení třicátníka.

    OdpovědětVymazat
  16. You think it's Prada, but this is not Prada.

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Vítku, dneska super! Po shlédnutí fotek jsem si říkala, že se tentokrát po delší době zase dočkáš upřímně pochvalných komentářů (protože některé z posledních outfitů byly buď moc obyč, to můžou pochválit jen skalní fanoušci - nebo naopak objektivně nepovedené) a vida, vždycky se najde někdo, kdo si potřebuje kopnout. Chápu, že ne každému se líbí taková "extravagance" jako barevné ponožky, zvláště na mužích, ale kritizovat křivé nohy? Copak tady jde o soutěž krásy?
    Ještě dodatek: chtěla jsem přestat tento blog navštěvovat, příliš se tady řeší dokola ro samé, ale díky ponožkám ti ještě dávám šanci - když slíbíš, že už tady nikdy neuslyšíme o rejoickách, keckách a batohu! Vítku, nemá to cenu, rejoickáři netráví čas u počítače, tím méně čtením módního blogu, a my ostatní, normální lidé, přece víme, že rejoicky jen na výlet nebo na chalupu.

    OdpovědětVymazat
  18. Ponožky se mi moc líbí, jen boty jsou naprosto asexuální :-/

    OdpovědětVymazat
  19. U R such amazing guy! Keep doing what U R doing! I love your style and ideas! Just perfect. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ach jo, Vítku, proč ve všem vypadáte jako nacpaný nahrbený párek? Nejen u sak, ale i u kabátu máte krátké rukávy. A tyhle loafers se k černým džínám skutečně nehodí.

    OdpovědětVymazat
  21. Začínám nabývat dojmu, že si Vítek ty pochvalné anonymní komentáře píše sám.

    OdpovědětVymazat
  22. Roba tady trpět prostě nebudu, smiřte se s tím. Ať si založí svůj vlastní blog a neparazituje tady.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jenom ti zvyšoval návštěvnost blogu, nic jiného. Už není důvod sem chodit, nejhorší je duševní malost - ani pomíjivá krása, ani nejlepší a nejdražší outfit takový nedostatek nespraví. A trochu zrcadlem ti Robo byl, samozřejmě s nadsázkou, proto taková nesnášenlivost? Nad tím by ses mohl aspoň zamyslet, jestli jsi toho schopen. Měj se

      Vymazat
  23. Mně Robovy komentáře také vtipné nepřijdou a vy co se jim to líbí jste trapní. Když tu píše Vítězslav o "lůze" a svém životě se starožitným porcelánem a šampaňským tak vám přijde jako snob a o čem píše Robo? Přitom Vítkova nadsázka se mi líbí víc než ta Robova. Robo je přehnaně trapný. Robovy komentáře sem nepatří a Vítka chápu. Ať si Robo založí vlastní blog, když má potřebu se někde prezentovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiši, tady si tolik lidí sedí na vedení... až se tomu nechce věřit. Jestli má někdo nulový smysl pro humor, je to Vítek. Navíc kdyby měl rozum, Roba by tu chvilku nechal působit, nás by to nakonec omrzelo, o to dřív, kdyby Robo nebyl vržen do ilegality, a jeho určitě taky. A Vítězslav by si zachoval tvář a jakous takous image. Že tohle nikomu nedochází, škoda slov.

      Vymazat
  24. Zacneme hrát hru: či koment se tu udrží nejdýl??

    OdpovědětVymazat
  25. Vítku, prosím, u kabátu máte krátké rukávky a podívejte se pořádně do zrcadla, případně na fotografii.... Kabát Vám nesedí v ramenou, na rukávech se Vám dělají varhánky, což značí, že je Vám kabát malý, nebo je špatně ušitý. U člověka znalého módy bych očekávala, že se zaměříte i na takovéto detaily.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zajímavé. První věc, co mi řekla kamarádka, když mě v tom kabátu viděla, byla, že mi to dělá krásná ramena. A to je stylistka.
      Záleží také na tom, jak se to nafotí. Jsem normální kluk, který se občas vyfotí (tedy nechá vyfotit) během cesty do školy nebo do práce a ne model ze stránek Vogue, který má oblečení různě zašpendlené a nažehlené tak, aby vypadalo dokonale, a kolem kterého poskakuje armáda stylistů, kteří hlídají každý detail nebo jej pak vyretušují. Když mě někdo fotí, tak nevidím detaily jako to, že se mi trochu povyhrnuly rukávy, protože dnes se kabáty šijí celkově užší, vypasovanější než kdysi a rukávy se někdy vyhrnují, to se prostě stává. Stejné je to i u sak. Jinak vypadá sako se širšími a jinak s užšími rukávy. Čekal bych, že si toto moji čtenáři uvědomí a nebudou tady hledat něco, co viděli v časopise nebo na plakátu. Zkuste se někdy vyfotit. Jen tak, během dne. A pak mi řekněte, jak jste tam byla nahrbená, pokrčená, ...
      Nevím, jestli Vás více rozčiluje takový detail nebo jestli jen hledáte cokoli, co byste mi mohla vytknout. Jinak nevím, proč si myslíte, že bych si kupoval kabát s krátkým rukávem. Aby mi v zimě mrzla zápěstí? Aby mi z pod kabátu lezl svetr?
      A zkuste to vzít i z jiné stránky - dnes se v módě schválně porušuje tolik zažitých pravidel, že nechápu, co mají všichni s "krátkým" rukávem.

      Toto by Vás mohl zajímat:
      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151277998667110&set=a.10150226335927110.348638.103851372109&type=1&relevant_count=1

      Vymazat
    2. :)) Tomu se říká umět přijímat kritiku :)

      Vymazat
    3. Víte Vítku, oni jsou stylistky/stylisti a "stylistky/stylisti". Kamarádka Vám chtěla udělat radost .... a pokud je stylistka tak neumí dělat svoji práci.
      U kabátu z HM se nedá čekat perfektní zpracování takových detailů, jaké je správné vsazení rukávu do průramku, tak aby rukáv seděl a při nošení se nekrčil nebo nedělal varhánky. Ale to Vy jako Fashionisto určitě víte, jen je Vám moje připomínka proti srsti, proto reagujete tak jak reagujete.

      Stále jsem nepochopila, proč si říkáte Czech Fashionisto, když to co uveřejňujete na Vašem blogu nemá s kvalitní a nápaditou módou téměř nic společného. Jistě H+M,CA a ostatní masové značky jsou finančně dostupné, ale s kvalitním zpracováním a materiálem jsou mimo. A už J.A. Baťa říkal, že není tak bohatý, aby si pořizoval levné věci. Zkuste si ušetřit a koupit si kvalitně zpracovaný, vlněný (ovšem vlněná látka vysoké kvality) plášť ve správné velikosti. Potom se v něm vyfotografujte a podělte se s ostatními o fotky. Určitě nejen Vy, ale i ostatní uvidí rozdíl

      Vymazat
    4. a mimo jiné dnes si může každý Jouda/Joudová říkat stylistka. Stačí absolvovat kurz, na trhu je jich hodně. Ale absolvování kurzu a vytisknout si na vizitku Stylista ještě stylistu nedělá. Za odborníka na styling mluví jeho práce.

      Pokud se necháváte fotografovat a fotografii potom uveřejníte, tak je přeci samozřejmé, že se narovnáte, vypnete hruď, a stáhnete ramena. I po celodenním chození, třeba po obchodech.
      To by Vám Vaše kamarádka stylistka také mohla poradit.

      Vymazat
    5. Děkuji za vysvětlení, doteď jsem žil v temnu.

      Vymazat
    6. Víš Vítězslave, ona je to pravda.

      Vymazat
  26. Když tu nemůže být Robo, nechci tu ani Czech Blondýna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, navíc Czech Blondýn je falešná identita, napsalo se o tom už mnohé. A vůbec měli by tu být jen skalní fanoušci Vítězslava, nikdo jiný by tu neměl mít právo přispívat. Blondýn už tu navíc něco kritizoval, tak honem s ním pryč.

      Vymazat
  27. Robo, založ si vlastní blog!! Prosím!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také se přidávám, okamžitě se tam přestěhuju. Pravidelné čtenářství tady u mě začalo stejně hlavně kvůli Robovi a podobným vtipným komentářům. Vnucovaných trendů už bylo dost.

      Vymazat
    2. Kdo by to byl čekal, že se na blogu o módě bude psát o módě, že?

      Vymazat
    3. No právě, však Robo psal o módě nejmódovatější :) Nechápu, proč se omezovat, když může být móda zpestřena vtipem, je to umění. Ale na umění tady nejsme zavedení :-)))

      Vymazat
  28. Nechcete někdo na FB, ideálně Robo, založit stránky na jeho podporu? Pak bychom to téma mohli rozpracovat a trochu víc rozšířit :)

    OdpovědětVymazat
  29. robochevalier@gmail.com napište co byste od pana Roba chtěli na blogu. Komorní Stano

    OdpovědětVymazat
  30. Ty kriklave fialove fusekle do lesklych mokasin, to je "podnikatel" z devadesatych let jak vysity :D Jeste kozenkovou aktovku k tomu a vekslak-gone-west look bude komplet. Na ty broze uz se taky vykasli, neni to vtipny detail, ale krec.

    OdpovědětVymazat
  31. Zdravím,
    barevné ponožky jsou zde přidanou hodnotou. Vítězslave, já na Váš blog koukám jen občas a někdy jsem na vážkách, jestli místy nevypadáte spíš švihle, ale to si, prosím, neberte osobně! Věřím, že to unesete, čtenáři Vám sem píší ledasco. Nakonec vždy dojdu k tomu, že je Vaše odívání naopak bezvadný, jste ohromně zajímavý. Výrazný muž, povětšinou elegán (takových potkávám málo), fakt se mi to moc líbí. Prostě žádná nuda. Lid na Vás nejčastějc asi dráždí to, že jste vůbec hodně odlišný. Nejste sám, to je jasný, ale v anonymním smíšeném davu jste jak bílá vrána. Btw, studujete, jestli se nemýlím, na jedné VŠ, já přes patro Vaší katedry chodím často k zadnímu schodišti, asi víte, co myslím. Mám smůlu, že jsem Vás ještě nepotkala :)

    OdpovědětVymazat