úterý 6. listopadu 2012

Víkend s Annou


Photobucket

Photobucket

Photobucket


V sobotu jsme to s Annou roztočili na Eiffelovce. Jaký byl Váš víkend?

Tričko Alexsander Palombo for Eleven Paris koupené na Slevomatu, bunda a kalhoty H&M, Kedsky a Happy Socks z Urbanluxu.

58 komentářů:

  1. Boží!!!!
    Já mám Karla :)

    http://imperfect-fashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám všechny... nemohl jsem odolat :)

      Vymazat
  2. Samotné tričko pěkné, ale outfit strašný!

    OdpovědětVymazat
  3. Boty super retro, barva kalhot mě baví a tak vůbec dobrý. : )

    OdpovědětVymazat
  4. tričko som si chcel aj ja objednať, ale som to prešvihol, čo mi je ešte stále ľúto..

    OdpovědětVymazat
  5. sorry, ale vypadáš jako bezďák. kdybys takhle ležel na lavičce v parku nebo na hlaváku, tak bych se nedivil.

    OdpovědětVymazat
  6. Kdyby to oblečení bylo zvlášť, tak snad ok. Ale takto, bije se jedno s druhým. Bunda se nehodí k tričku atd. Vítku, umíš to rozhodně líp! Tedy doufám.
    A kde je Robo? Už se tu zas maže? Minula jsem ho? Ale né... tak jsem se těšila na další dávku jeho osobitého humoru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, jak ty, ale bundu nosím, když jsem venku, protože je zima, tak proč by měla ladit s tím, co je pod ní?

      Vymazat
    2. P.S. Pokud to neladí, tak to a) nenosím, pokud si nemohu pomoci nebo vlastním pouze jeden svrchník, přichází b) nerozepínám v kombinaci s c) nefotím!
      Neladí hlavně tričko s kalhotama, ty odstíny červené se prostě podle mě nepodporují, nicméně to zřejmě také nevadí, protože jsi v tom někde jen seděl, že?
      Můžeš mi tedy laskavě vysvětlit, jak se po tomto výkřiku výše odlišuješ od rejoice lidí a jejich 'pohodlí především'? A znamená to, že si můžu obléct kabát na pyžamo a vyrazit na nákup? Děkuji.

      Vymazat
    3. Ještě připojuji podpis. Jana

      Vymazat
    4. Nesmazal, je ve spamu, jak jsem říkal. Není to k tématu a ani mi to nepřipadá vtipné. Ať si založí vlastní blog ;)

      Vymazat
    5. Ať to zkusí tady: http://www.invogue.cz/write-or-die
      Na InVogue mají koutky pro externí pisatele...

      Vymazat
    6. Neblbni ty vole, Robovy texty byly to nejlepší, co se na tomto blogu za celou dobu jeho existence objevilo:)

      Vymazat
  7. Sorry, ale ... hrůza ... takhle se oblíka každej 2-3, bez nápadu ... kdysi měl tenhle blog úroveň, očividně s časem úroveň výrazně poklesla.

    OdpovědětVymazat
  8. Víťo, jedinečnost tohoto blogu spočívá hlavně v zajímavých komentářích, ne že bys ty nebyl zajímavý, to jistě jsi, ale nikdo není zajímavý tak, aby pár fotek udrželo dlouhodobě, neřkuli trvale pozornost - móda se opakuje a než kožich už asi nic extravagantnějšího nevymyslíš. Už to známe! (nic ve zlém)

    Bez směsi více či méně blbých i inteligentně šílených příspěvků některých čtenářů se toto místo promění jen v jeden z mnoha tuctových blogů, je mi líto. Být majitelem, hýčkám si své trolly, dodávají blogu šťávu.

    OdpovědětVymazat
  9. tohle je fakt průser! vypadáš huř jak všichni které tu kritizuješ at už to jsou džíny a tenisky, nebo ti oudoor šílenci... ale budem k sobě upřimní v ČR neexistuje kvalitní blog pánsky blog!!! každopádně mě překvapuje že ze sebe děláš navíc hlupáka komentáři že bunda nemusí ladit s tím co je pod ní...

    OdpovědětVymazat
  10. Jj, FAIL! Prosimtě, Vítku, radši to celé smaž, protože právě díky tomuto a mnoha dalším fotopříspěvkům, v rámci nichž se navíc poměrně protichůdně a neobratně vyjadřuješ (argumentuješ), vzrůstá počet lidí, pro které nemáš váhu větší než "pařmen" z TV talentové soutěže.

    Úplně jsi zdiskreditoval význam pojmů "vysokoškolák", "muž", "styl", apod.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se to líbí. Připomíná mi to tohoto: http://lookbook.nu/look/4213835-Paris-I-love-you

      Vymazat
    2. :D vždyt to je jak černá/bílá :D copak nevidíš ten obrovský rozdíl mezi tím :D

      Vymazat
  11. A mně se to taky líbí. Hlavně ponožky sou super. A Vítek v tom vypadá, jak normální kluk z ulice, což je milá změna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, vypadá v tom hrozně, opravdu jako z ulice. Nemám kdo ví jaký vkus a netajím to, ovšem takto blbě kombinovat oblečení by ani mě nenapadlo. A když je venku taková zima, která omlouvá i k celku nehodící se bundu, jak může být dostatečné teplo na chatrné tenisečky, vhodné v zimě tak možná do tělocvičny? Prosím vysvětlit

      Vymazat
    2. Nevím, proč si myslíš, že právě ty mě můžeš soudit. Ale budiž. Řekneš mi alespoň, čím se ta bunda k čemu nehodí? To víš, názoru anonyma, který mě pravděpodobně nenávidí a automaticky haní cokoli, co si na sebe obleču, si nesmírně cením a pokládám jej za směrodatný. Zkoušel jsem to vylučovací metodou, ale nemohl jsem vyloučit ani kalhoty, ani tričko. A jestli je etiketa týkající se kombinování tenisek a svrchníku, tak o něm nevím. Ale kombinovat péřovou bundu s oblečením, které ke kterému se obvykle nenosí, je trend, který se opakuje už několikátou zimu, stejně jako různé odstíny červené pohromadě. Mimochodem, neříká se tomu náhodou móda? Asi v tom mám zmatek. Ještě, že je tu stádo mých anonymních haters, kteří mě, doufejme, osvítí. Poroučím se.

      Vymazat
    3. Bože. Snažíš se o vtip v odívání, ale je to tak křečovité, a voila, zde máme odpověď. Už nejsi schopen přijmout ani normální kritiku. Nakolik musí být člověk neanonymní, abys ho nenazval haterem? Každý, komu se tvé kombinace nelíbí, a vyjadřuje se slušně, je hater? Mám sem dát fotku a adresu, nebo si mám založit blog, aby můj názor mohl být brán vážně? Spíš bereš vážně jen komentáře obdivné, že? Všiml sis, že jich rapidně ubývá? Nejsem autorem toho komentu, který předcházel, btw. Už jsi to dotáhl tak daleko, že je na čase, abys zakázal anonymní komentáře, nebo je schvaloval před zveřejněním. A uvidíš, jak ti to pohne návštěvností. Stejně tak blokace Roba je celkem smutná, protože nebyl zlý, pouze vtipný. Ale asi ti někdy vyfouk nějakou antik lžičku.
      Takže, různé odstíny červené jsou možná trend, ovšem záleží na oné kombinaci, že? V rejoickách jsou také různé odstíny červené a nepřijde mi, že by to bylo nějaké módní bingo. Ta bunda se příliš nehodí k triku, ke kalhotám mi přijde ok. Ponožky jsou vtipný. Všechno dohromady to moc nefunguje. Ale nejsem zastánce názoru, že je to nějaký hnusný či co. Co mě vyděsilo, byla tvoje reakce, že kabát se nemusí hodit k tomu, co je pod ním, protože to překrývá. To mi přijde fakt zcestný od někoho, kdo kritizuje přesně tenhle pohodlný přístup k módě u jiných (a ano, jedná se de facto o totéž). Vysvětlení tvého svérázného přístupu se asi nedočkáme.
      A jen tak na vysvětlenou, soudit tě anonym výše smí přesně z toho samého principu, z jakého smíš ty soudit lidi v sandálech a s batohama. A to tě ještě nikdo nikde nefotí a neumisťuje tvé fotky na nějaký srandaweb. Trochu se zamysli, jo? Sám tady hned hudruješ jako krocánek a přitom děláme všichni totéž.
      Jana

      Vymazat
    4. Děkuji za vyčerpávající odpověď.

      K té pohodlnosti: To si snad děláš srandu. Nebo mi chceš říct, že k puntíkatému tričku máš puntíkatou bundu? :D Nezlob se na mě, ale to, že by bunda měla ladit k tričku pod ní, když si ji při příchodu do místnosti svlečeš, mi přijde naprosto zcestné... To myslíš vážně?

      A co se souzení týče - je rozdíl, když řekneš "vypadáš hrozně" a "myslím, že toto ti zrovna nesluší" nebo "nelíbí se mi to". Představ si, že bys někoho oslovila, čekala odezvu, a on ti řekl "Máš ohavný ksicht". Určitě by ses urazila, ale "Sory, nejsi můj typ", už je něco jiného... Víš co tím chci říct? Je podstatný rozdíl v tom, jak to formuluješ. Možná by tě zajímala Kantova "Kritika soudnosti", myslím, že rozdíl mezi vyjádřením názoru a souzením tam popsal výstižně.

      A když řeknu, že nosit rejoicky a trekové boty v centru města je nevhodné, tak je to konstatování skutečnosti, stejně jako když řeknu, že v džínách chodí do divadla jen burani. To je můj názor, protože oblečení do města podle mě vypadá jinak než oblečení z katalogu, ve kterém jsou všichni obklopení horami a lesy. To není o tom, že by se mi to líilo nebo nelíbilo nebo to podle mě bylo hrozné, ale že to do města nepatří.

      Vymazat
    5. Zcela souhlasím s Janou. PS: Toho Roba je škoda, že si ho hodil přes palubu. Vždycky jsem se těšila na jeho komenty. Byly možná mimo, ale byly vtipné a zábavné - narozdíl od tvých podrážděných a křečovitě-hysterických reakcí na někoho, kdo nesdílí tvůj názor. Lucka

      Vymazat
    6. Ne, nemám bundy ve vzorech všech svých trik a šatů, trochu vyhrocené, ne? Stejně ale nemůžeš říct, že to nemusí ladit- nosím to alespoň barevně a stylově tak, aby se to k sobě hodilo, anžto ne vždy nosím bundu zapnutou. To, že se to k sobě nemusí hodit, protože v místnosti se to svleče, je přesně názor těch mužů, kteří si na oblek vezmou červenou větrovku. Dále mám pocit, že při kritice rejoice lidí padaly z tvé strany o dost expresívnější výrazy, než zde uvádíš, nicméně nerada bych se mýlila. A ano, některé komentáře zde mají do slušnosti daleko, ovšem házet vše do jednoho pytle se mi nezdá fér, přestože chápu, že je pro tebe obtížné je odlišit. Mně třeba ten outfit až na drobné nesrovnalosti přijde celkem normální, ale žádná hitparáda to není, co mě ovšem štve čím dál tím víc, je tvá neschopnost přijmout jakoukoliv kritiku. A to opravdu nemluvím o extrémních komentářích typu 'je to hnus'. Díky za předchozí odpověď, přestože k pochopení zřejmě nikdy nedojde. Jana

      Vymazat
    7. Přečti si ty "kritické" komentáře. Jedněm se to líbí, druzí říkají "hnus, vypadáš jak bezďák, fail, průser, hrůza" a podobně. To není kritika...

      Vymazat
    8. S urážením je zajímavé, že se mě dotkne spíš "nejsi můj typ" než průpovídky o ksichtu, to by mě spíš pobavilo :DD Vítku, poslední dobou se bereš strašně vážně a výsledky vidíš v současných komentech. Chodíš s kůží na trh už nějaký pátek, tak bys mohl být zvyklý. A s kritikou má Jana pravdu, v rámci svobody projevu, i když u nás trochu omezenější, si můžeme kritizovat všichni, co se nám zlíbí. Tedy i tebe. A kritika nevybraných komentářů také není na místě, sám máš máslo na hlavě. Přečti si po sobě, cos tu v minulosti psal. Víťo, ty máš neuvěřitelný dar metamorfózy a výroby haterů, z ukázkového prvorepublikového gentlemana, hodného obdivu, se umíš ve vteřině proměnit v narcisticticko-buranského egocentrika, který všem pije krev (a není to vůbec míněno na tvou vizáž nebo oblékáná, ale na tvůj přístup a písemné reakce) A tos byl ze začátku můj idol. Už je to dávno. Majka

      Vymazat
    9. myslím že slovo průser není nic tak hrozného přes co by ses nepřenesl. horší je že ty máš guláš v hlavě (alespoň podle tvých reakcí a obhajobě) tak i v oblečení

      Vymazat
    10. "Nevím, proč si myslíš, že právě ty mě můžeš soudit." - za tohle hodně dík, na tomhle blogu to vysloveně zahřeje u srdce. Kdy přijde další článek o rejoicekách?

      David F.

      Vymazat
  12. Bože! Je to módní blog a péřovky zkombinované s oblečením které se k němu třeba i nehodí jsou prostě IN, tak se s tím smiřte. Vítek má s tou módou pravdu. Napřed chcete módu a nové trendy a pak se vám to stejně nelíbí. Za mě ano!

    OdpovědětVymazat
  13. Vítku, nejsem tvůj hater, naopak, ale tento outfit se mi též nelíbí, promiň. Jestli je to móda nebo ne, je lhostejné, zkrátka se mi to na Tobě nelíbí, podle mě ti tato kombinace nelichotí. Ovšem jestli nechceš, aby tvé oblékání lidi upřímně komentovali, aniž bys propadal lehčí hysterii, když se nechválí, pak provoz blogu asi nebyl nejlepší nápad.

    OdpovědětVymazat
  14. „Problémem módního zpravodajství je, že každý, kdo se rád obléká, si myslí, že o módě může i psát.“
    Sabine Resch-Pilmes

    OdpovědětVymazat
  15. Mnohem víc než žabomyší zdejší spory by nás všechny mělo zajímat téma církevních restitucí a dalších "projektů dne" http://www.blisty.cz/art/65932.html Zvlášť naše mladší generace se mají nač těšit, starce už tento bugr trápit nebude

    OdpovědětVymazat
  16. Mně přijde Víťova reakce na Robovy komentáře i na některé další adekvátní (některé komentáře jsou hodně daleko za hranicí slušné a konstruktivní kritiky). Přijde mi, že je Víťa často, na rozdíl od mnoha blogerek - žen, "souzen" mnohem přísněji a někteří jako by si sem přišli do Víti "kopnout" vlastně bez ohledu na to, o jaký jde příspěvek.
    A dnešní kombinace je podle mě poměrně povedená, nic mě tam vyloženě neruší, líbí se mi třičko a barva bundy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ..sklízí, co zasel. Do gentlemana by nikdo nekopal.

      Vymazat
    2. Buď je Vítězslav nevyrovnaný člověk, anebo jsou jeho reakce úmyslné, ovšem nechápu, co by tím sledoval. Zato chápu, proč do jiných mužských blogerů ani opačného pohlaví nikdo tolik neryje. Akce a reakce. Ale za tento stav můžeme samozřejmě my, čtenáři a přispěvatelé, vždycky někdo jiný, ale Vítězslav jakoukoli sebereflexi postrádá.

      Vymazat
  17. Čau Víťo,

    musím říct, že obdivuju odvahu, s jakou chodíš s kůží na trh a hlavně trpělivost, s jakou snášíš některé komentáře! Já na tvém místě bych se na to asi dávno vykašlal. Každopádně držím palce, ať už bude budoucnost blogu jakákoliv!

    Pavel Jaroš

    P.S. O lidech, kteří jsou schopni obětovat nemalé množství svého času, jenom aby si z někoho dělali srandu, navíc dost pitomým způsobem, (Robo) si myslím svoje. A o lidech, kterým toto chybí, taky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic z "Robových" komentářů na sebe nevztahuji, ale nepřipadá mi to vtipné a nevidím důvod, proč bych takové spamové komentáře měl trpět. Ať si založí vlastní blog, pokud chce mít pozornost. Jinak nevím, co to má se skutečným šlechtickým chováním společné... Že by předsudky vůči šlechtě? Haha.
      Mimochodem, když chápeš "Robovu" nadsázku a humor, tak proč nechápete (anonymové) můj humor? Nebo si myslíte, že všechno myslím vážně?

      Vymazat
    2. U tvého humoru jsem nerozpoznal, že jde o humor. Nevím, v čem spočívá :o
      Vůči sockám předsudky náhodou nemáš, když můžeš zesměšňovat batohy, ponožky a tak? Utahování si ze šlechty je jiná, to je hned předsudek. Vítku, Vítku. Tvé duševní pochody jsou mi záhadou. Ty jsi horší než ženské :D P.

      Vymazat
    3. Nezesměšňuji batohy. Jen zastávám názor, že batohy určené do hor/na túry/outdoor nepatří do města.

      Vymazat

  18. Vítězslav8. listopadu 2012 23:43

    Teď si nejsem jistý, co tím myslíte... Do koho "kopu"/ryju? Do "Roba", který mi tu spamuje?


    Re: Vůbec nejde o Roba, toto je stará záležitost, psalo ti to už dřív víc lidí. Neryješ, ale nabuzuješ k rytí. Třeba je to neobratnost vyjadřování a tak tě blbě chápem. Zkrátka že neumíš přijmout kritiku jako chlap a dodáváš zcestné, obecně nepochopitelné obhajoby, když není tvůj obleček chválen.
    Konec debaty, je to tu zablokované, stránky se blbě načítaj.

    OdpovědětVymazat
  19. Aha, a čím nabuzuji k rytí? tvrzením, že zálesácká výstroj a oblečení nepatří do města? Kritiku přijmout dokážu, ale "hnus, průser, hrozné, smaž to" a podobně není kritika.

    OdpovědětVymazat
  20. Vítku, říct, že zálesácká výstroj nepatří do města, je úplně stejné, jako říct, že chlap nemá co nosit psaníčka, overaly a dámské kožichy.

    OdpovědětVymazat
  21. Rozlišovat to, jaké oblečení se hodí do města a jaké do přírody, podle mě, patří k základnímu vychování civilizovaných lidí. Vlastně i "necivilizovaných". Křováci přece také rozlišují oblečení (pokud se tomu tak dá říkat) podle různých příležitostí.

    Pro tvoji informaci: "psaníčka" vychází z pánských pouzder na doklady. Až feministky na začátku 20. století začaly nosit pouzdra a kabelky jako denní doplněk. Pokud vím, overal je také kus z pánského šatníku, stejně jako třeba kalhoty, baloňáky nebo "kozačky". A kožichy vždy nosívaly muži. I ženy, lišily se jen střihy. Chápu to správně, že nemáš rád, když ženy nosí pánské věci a muži ty věci, které v poslední době nosí hlavně ženy, ale mají původ v pánském šatníku?

    OdpovědětVymazat
  22. Dotaz: a citíš se jako chlap v overalu ??

    OdpovědětVymazat
  23. Dobrý den,
    to tričko se mi líbí a myslím, že už tu o něm zmínka byla. Nicméně, obdivuji Vaši odvahu si na módní blog dát fotku se špinavými a roztrženými botami. Trošku mě mrzí dost strohý text - celé mi to zavání PR článkem.
    S přáním pěkného dne
    Radek

    OdpovědětVymazat
  24. Vítek napsal 8.11. :
    Chcete říct, Terezo, že vaše e-mailová stránka je komunistická? Dostáváte přece spam, že, který putuje do složky "spam"? A "Robo" dostal varování. Jinak mažu jen komentáře, které obsahují vulgární výrazy, protože na to tady nejsme zvědavý.

    Jen jeden dotaz Vítězslave, prosím, Vy používáme plurál majesticus? Nejsme zvědavý my Vítězslav nebo jste myslel nejsme zvědaví my všichni na Vašem blogu?



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Předpokládal jsem, že inteligentního člověka napadne, že jde o překlep, a že tam patří "nejsem zvědavý."

      Vymazat
    2. Koukám, že Vaše zmiňovaná nadsázka platí pouze pokud se netýká Vás, není-liž pravda?

      Vymazat
  25. Je toľko produktivnych vecí ktoré sa dajú robiť a vy sa tu hádate kto komu zmazal komentár. -.- Myslím si že je to strata času. Každý má svoj názor a každému sa páči niečo iné. Každý má právo obliecť sa ako chce a tým vyjadruje svoju osobu,štýl,odlišnosť. Ak si chcete obuť ponožky do sandálov, je to vaša vec. ľudia si vytvárajú blogy aby mohli inšpirovať ľudí alebo sa podeliť o svoje názory, s týmto sa spája aj veľa kritiky ale nemyslím si že k tomu patrí zosmiešňovanie.
    Len toľko som chcela povedať.

    OdpovědětVymazat
  26. Vítku
    tato čuba (http://z0r.de/876) si to mohla náramě užít bohužel její samec tě viděl dřív než se tak stalo...

    OdpovědětVymazat