pátek 17. srpna 2012

Zlatá medaile za holení. Gillette Fusion ProGlide.


Photobucket



Photobucket


Od Gillette jsem měl zatím čtyři holicí strojky (z toho jeden je asi z roku 1912) a nějak jsem nezaregistroval příchod nového modelu - Gillette Fusion ProGlide. Až teď mi padl do oka - Olympijská edice. A zlatý? Ten jsem hned chtěl :) Starožitný holicí strojek je skvělý, je to úplně jiný pocit, to ano. Ale ne každé ráno mám na to čas a tak potřebuji přejet tvář několika rychlými tahy, aniž bych se u toho pořezal.Když si představím, že jsem si kdysi holil pubertální chmýří pod nosem Gillette Mach III a srovnám to s tím s Fuision ProGlide, mám pocit jako by uplynulo bylo sto let :D Ten vývoj jde poznat.

Nejnovější model má pět tenkých břitů, které po tváři kloužou jako po másle, nikde nedrhne, takže jste oholeni ještě rychleji a ještě hladčeji než s jeho předchůdcem. Co víc bych k tomu řekl? Je to nejlepší holicí strojek, jaký jsem dosud měl. Jsou snad nějaké jiné podobné strojky na holení? Jaký používáte vy?

26 komentářů:

  1. nevyhodou techto skrabatek je, ze se strasne rychle ucpou a je problem je vyplachnout, ze kazdoou cast pusy ti prejede pet nozu misto jednoho - u citlive kuze docela problem a ze jedno holeni vyjde docela draho - cela ta sranda se tak po patym oholeni ztupi
    takze jsem zkousel klasickou brtivu - to je asi nejfajnovejsi oholeni ale docela drahy, a pak jsem narazil na bagr a to uz je jiny kafe - ziletky z turecka vydrzi jedna za 5Kc nejakych i 15 oholeni (menim cca po 10ti) holeni je rychle a navic kazdy misto tvare prejedes 2x max 3x (dolu, zboku, zespodu, nekdy vynechvam to zaverecne holeni zespodu)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo. Obyčejná žiletka (a dobrá technika holení) s přehledem překoná všechny ty super revoluční pozlacené cool výrobky, co mají reklamy v TV.

      Vymazat
    2. Právě naopak! Gillette Fusion mají ty břity tak blízko u sebe, že tam právě chloupky, vousy apod. vůbec nezůstávají a navíc se tupí hrozně pomalu -> tím pádem vydrží dlouho. Přítel pužívá Fusion Power a nemůže si ho vynachválit. A já mám stejný názor na dámské Gillette Venus s 5 břity, které mají systém stejný jako právě pánské. Taky jsou břity u sebe, dobře se vyplachují, respektive není skoro co, protože se neucpávají a taky mi vydrží dlouho, protože se jen tak neztupí. Možná by to chtělo vyzkoušet a ne jen kecat :-)

      Vymazat
    3. hele nadhero, vyzkousel jsem kde co, vcetne ruznych druhu skrabatek i Fusion - ucpava se a tupi, nejlip mi sedi klasickej bagr se ziletkou, takze kdyz se bavi chlapi, tak jim do toho nekecej a bez si oholit nohy

      Vymazat
    4. Davide Bureši, jste hulvát.
      Jan Lejsek

      Vymazat
    5. Pane Lejsku, kazda akce vyvolava reakci. Schvalne zkuste zapojit inteligenci a najit vetu na kterou jsem reagoval.

      Vymazat
    6. Davide, proč jsi místo toho "hele nadhero..." nenapsal rovnou TITS OR GTFO? Vyšlo by to nastejno a je to kratší:)

      Vymazat
    7. Bitches:)
      Asi taky záleží na tom, jak často se člověk, nebo žena holí. Pokud každý den, tak může používat škrabky, pokud jsou vousy odrostlejší, tak není nic lepšího, než jednožiletkový strojek, nebo břitva. Ale většinou je to o technice.

      Vymazat
    8. Pane Bureši, ať zapojuji, jak zapojuji, ať hledám, jak hledám, nenacházím větu, která ve Vás vyvolává potřebu někoho nevybíravě oslovovat "nádhero" nebo nabádat, aby si šel holit nohy, a ještě mu u toho drze tykat (tedy pokud Vám Žanet tykání již dříve nenabídla).
      Honza L.

      Vymazat
  2. myslím že každý máme také jiné vousy že? já vousy jen zkracuju strniště je prostě strniště :)
    Vítku budeš se ještě někdy věnovat tomu co nosíš nebo tě otrávili natolik že si s tím seknul?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně Vítku, navštěvuju tě už nějaký ten pátek. Už když jsi měl dřív ty dva blogy, tak to bylo uplně o něčem jiném. Opravdu mě to bavilo! Teď už čím dál tím míň..

      Vymazat
    2. Kolik jsi od Gillette za tuhle nenápadnou a nevtíravou reklamu dostal?:D A taky mě zajímá co si s tím ty můžeš holit? Na tvé tváři jsem snad nikdy neviděl ani jen náznak nějakého vousu.

      Vymazat
    3. Nic jsem nedostal, reklama na Gillette to není.
      "Na tvé tváři jsem snad nikdy neviděl ani jen náznak nějakého vousu." - to bude asi tím, že se pravidelně holím, ne? :D

      Vymazat
    4. podívej se Vítku ty nadáváš že tobě pořád někdo nadává a že nebudeš reagovat na debilní otázky a kecy! a podívej já se ptal na modu nebo co se děje že se tu poslední dobou a dlouhou dobu věnuješ nějaké omáčce jako jsou nějaký přípravky na "ksicht" gumáky,olympiáda a jiné. a ty tu reakguješ na nějaký rádoby vtipný komentář s reklamou... myslím že těmahle kecama přicházíš o ty lidi co sem chodili kvuli modě at už se ti to povedlo víc nebo mín. ted tu budeš mít jen pár lidí co tě znají a pak spoustu lidí co ti budou nadavat urážet apod. zamysli se nad tím! (pokud vubec budeš reagovat nech si kecy okolo a vyjádři se přímo k věci)

      Vymazat
    5. Když má chlap vousy tak to poznáš i když je čerstvě oholený, tobě roste bohužel jen takové to nenápadné chmýříčko, které aninestojí zato si ho holit, natož pak si kvůli němu kupovat drahé holící strojky, příště práskni dveřma a vousy vypadají samy:)

      Vymazat
    6. Anonym 14:58 - Na focení nemám poslední dobou čas nebo spíš příležitost. Asi tak.

      Vymazat
    7. tak hlavně že je čas se věnovat kravinám jako je "šátek" k tričku a fotit se v županu :D

      Vymazat
    8. Myslíš, že k psaní o šátku k tričku potřebuju někoho s foťákem? Já myslím, že ne. K tomu aby mě někdo vyfotil ano.

      Vymazat
    9. Hele, ať si každý píše o čem chce, od toho je to svoboda slova ne? A blog? :-)



      www.denikklukavmodrem.blogspot.com

      Vymazat
  3. outfit! outfit! outfit!
    My chceme outfit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, letní tématiku v plavkách :-)

      Vymazat
  4. Podla mna si sa narodil v zlom storoci Vitku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takových lidí je víc, ale fascinuje mne, jak to Vítek převádí do praxe. Strojek z roku 1912, wow, opravdu rarita. Ale taky už bych raději Víťu v novém outfitu, omáčku zas až jindy. Zajímavé to tu sice zatím pořád je, ale omáčky věčně publikum neudrží. Taky hateři et al. postrádají čerstvou kořist :)

      Vymazat
    2. Vítku tak se vyblejskni před zrcadlem jako holky na facebooku:)a dej nějaký duck face

      Vymazat
    3. S ranní stolicí v záchodě v pozadí? :D

      Vymazat
  5. vito, jeste bys mohl zrecenzovat ucinky tohoto pristroje v souvislosti s genitaliemi, predem diky :)

    OdpovědětVymazat