pátek 3. srpna 2012

Bílý župan



Photobucket


Já když se vykoupu, tak sáhnu po tlustém froté županu, takže se nemusím utírat a v zimě hezky hřeje. Když jsem bydlel na koleji, tak to byla nutnost. Také snad udělám radost těm, kteří chtěli vidět, jak vypadám po ránu nebo před spaním :D Také máte takový? Nejlepší je stejně ta osuška Gant. Jsou na ní opičky a jedna prý vypadá jako já! :D Foto: Martin Janas, blankfoto.com

20 komentářů:

  1. Ještě by to chtělo komorníka a je to dokonalé :D

    OdpovědětVymazat
  2. Musim říct, že v tom županu se mi líbíš víc, než v jakýmkoliv oblečení a neber si to vůbec nějak osobně =D

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Je pravda, že tam jsou i štěnice?

      Vymazat
    2. Inak celkom exotika fotit sa v chodbe byt. domu!
      To je mi jasné že si pravdepod. nechceš púštat do súkromia cudz pohlady,ale muselo to byt celkom stresujúce
      dávat pozor či náhodou nepojde okolo další majtel/ia nie? Ono hlavne starší ludia by ta mohli označit nelichot prívlastkom a potom... Ale zas má to aj výhody, kedže nerobia bordel a nakoniec spoloč prestory patria všetkým, ale, ale klebety...:)

      Inak skús to vrecko odpárat nahradit ho iným a našit tam svoje inciály:)
      To bude potom originál!:)

      Flavio

      Vymazat
  4. ááá, předpříprava na pitevnu, ovšem tam to nebude tak luxusní. Bude obyčejná bílá plachta. Vítku, kolik cigaret denně vykouříš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda ne, že by ti do toho něco bylo, ale kouřím spíše ve společnosti, některý dne vůbec...

      Vymazat
    2. Ale no tak, nebuď zlý, Víťo, když jsi internetová celebrita, tak se to číslo uvést dá ;) Já jen pro výpočet, kdy tě očekávat :) Vážně je tě pro drogy škoda (závislost na cigaretách je srovnatelná s heroinem a realita je bohužel taková, že mladí kuřáci se závislosti málokdy zbaví) A co bys měl místo cigaret nových oblečků, páni :)

      Vymazat
    3. Tohle antitabákové tažení začíná být pěkně trapné. To nemáte nic lepšího na práci, než tlachat lidem do soukromí? Je to jeho věc, taky se vás nikdo neptá, kolik jíte týdně hamburgrů, baget a podobně, a ne, ani nezkoušejte odpovídat, protože mě to skutečně nezajímá. Neřeknu, kdyby Vítek s cigárem v ruce uváděl Večerníček, ale tady těžko někoho zkazí. J.

      Vymazat
    4. Sobě zdraví. A pasivním kuřákům taky

      Vymazat
  5. v cem nema soudnost? na jeho blogu je elegance a originalita. Kdyz se podivam k tobe na blog, reknu si, ze nemas soudnost ty.
    Ale chapu, jako "mala" (17), jsem se snazila co nejvice sokovat, coz se mi darilo. V te dobe jsem byla spis emo, ne hipster/ladygaga.
    Postupne mi vsak doslo, ze nejlepsi je byt sama sebou. Tak se pozna originalni clovek, ne ten, ktery si porad na neco hraje.

    OdpovědětVymazat
  6. "ty snad nemáš soudnost".. řekl člověk, co má na bundě napíchané špendlíky.

    OdpovědětVymazat
  7. Měl by sis pořídit nějaký s vlastní iniciálou, bylo by to víc classy. Tenhle vypadá jako součást vybavení hotelového pokoje. Nebo promiň. Od tý doby, co jsi sem dal svou běžeckou mikinu, jsem posedlá věcmi s vlastními iniciály. Ďáble.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tento je z hotelu :D Ale je zatím nejlepší, který jsem kdy měl. Tlustý, měkký a savý :)

      Vymazat