středa 1. srpna 2012

Sportem k trvalé invaliditě



Photobucket


Konečně jsem si konečně koupil nové boty na běhání. Obzvlášť se mi líbí mikina, na kterou jsem si nažehlil svůj monogram. Myslím, že věci, které používáte často nebo denně by se vám měly líbit, aby vás pak jejich používání (v tomto případě běhání) více bavily, no ne? 

27 komentářů:

  1. no áno :D
    ale svoj monogram by som tam nechcela :D

    OdpovědětVymazat
  2. Urcite je dobra myslenka ze veci denni potreby by mely byt pekne a tak, ale zrovna na sport mam rad spis osoupany kecky a stary merino triko proste proto ze jde o sport - proste se v tom citim tak 'poctive'. Mate to nekdo taky podobne ?

    Uznavam ze u golfistu je to urcite jinak ;)

    Martin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "osoupany kecky" su teda hovadsky vhodne na sport, len tak dalej a zvrtnutym clenkom, spadnutej klenbe a znicenym klbom zdar! :D

      Vymazat
    2. Sportovat by se rozhodně mělo v kvalitní obuvi, jinak si zaděláváš na pěkné zdravotní problémy. A ošoupané kecky jsou na sport hodně nevhodné!

      Vymazat
    3. Ano, já to mám stejně (asi jako většina PRAVÝCH sportovců). bavlněná trika, tílka, čím víc děr, tím líp. hlavně když jdu běhat ven nebo na kolo. nemohla bych sportovat v nějakém extra hezkém oblečení, ptž by mi bylo líto jej ničit.

      Co se bot týče, pokud jste to ještě sami nezjistili, jde pouze o reklamní trik. Mnohokrát jsem četla, že nejrůznější vychytávky, vycpávky a odpružení lidské noze spíše škodí. Myslím, že zlatá střední cesta je nejlepší.)

      ošoupaný kecky FTW!

      Vymazat
    4. Škodí bota s vyvýšenou patou a celkově se silnou podrážkou, protože člověku mění techniku dopadu, běží se tzv. přes patu, a to je pro nohu a obecně pro tělo nevhodné. To tvrdí řekněme minimalistická škola a jako alternativu staví minimalistickou obuv. To znamená, že hi-tech obuv se standardní konstrukcí je nevhodná, ale laciná obuv se standardní konstrukcí je ještě nevhodnější.

      Vymazat
  3. Já mám právě krom elegantního šatníku ještě jeden, sportovní. A tam mám otrhané kalhoty a vytahané trička:) Dělám to záměrně, hrozně ráda v nich chodím a sport je jediná příležitost, kdy můžu:-))

    OdpovědětVymazat
  4. ja na běhaní taky vytahnu staré triko a nějaké šortky , miluju na běhaní to že pravě mužu vyjit v čemkoliv .

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to ja taky radsi hezky...leginky, tilko a pekny boty. Ovsem ted mam utrum - zlomena stehenni kost :/

    OdpovědětVymazat
  6. upřímně řečeno mi přijde, že moje běhací oblečení mi sluší nejvíc. vlastně svoje ty věci zbožňuju natolik, že mě mrzí, že se nedají nosit i normálně. a dost to motivuje;)
    (mimochodem úplně nejvíc zbožňuju běžeckou bundu s dokonale vyřešenými kapsami na ipod a klíče. ať poskakujete jakkoli, ani se nehnou. a ke všemu je pěkná!)

    OdpovědětVymazat
  7. Z toho by mohla být zajímavá běhací fotka :)

    OdpovědětVymazat
  8. souhlas! sportovat se musí stylově! to je občas taky to jediné, co mě k tomu sportu donutí :D

    OdpovědětVymazat
  9. já zbožňuju svoje oblečení na squash, je pěkné, slušivé a neskutečně příjemné protože někdo u jeho výroby skutečně myslel :-)
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  10. Já si nějak Vítka neumím představit když běží :D na všech fotkách je takovej křivej a dokonale antisportovní.. :D pukám smíchy při té představě :D
    Myš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč ne, vypadá velice dobře, antisportovně vůbec ne. Pravda, než ve sportovním, spíš by mu možná slušelo běhat v obleku, jako běhával Zindulka v seriálu Vlak dětství a naděje. A do ruky pořádnou palici a mlátit hatery hlava nehlava :) Ovšem dneska by při běhání v takovém úboru byl za totálního exota, takže sportovní výbavu naprosto chápu. Hatery může mlátit i moderně - při turistice nordickými holemi :D

      Vymazat
  11. Kromě fashion a odpočinkových kolekcí, dělají sportovní firmy hlavně účelové a funkční oblečení pro sport. To je jejich hlavní produkce. Takže sportovat by se mělo ve funkčním oblečení, které usnadňuje tělu "unést" tělesnou zátěž a námahu. Sportovní "hadry" zásadně nenosím na ulici, ale pouze na sport. M.

    OdpovědětVymazat
  12. Pravda je, že to běhání potřebuješ už jako sůl ... ale přeci jenom sis měl zvolit na běhání, lepší obuv než Nike ... nohy máš jen jedny a klouby také ... samozřejmě za předpokladu trvalého tréninku a aerobní aktivitě alespoň 3x týdně ...

    Pokud zamachruješ, že jdeš běhat ... a po 5 km už budeš popadach dech ... na to Nike fakt stačí ...

    Držím palce ať Ti trvalá sportovní aktivita vydrží ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vítku, vůbec takové řeči neposlouchej. Nevzhledných vychrtlin (anebo osvalených monster) je všude víc než dost, ty jsi tak akorát :)

      Vymazat
    2. Můžeš být naprosto klidná, ani jedno Vítkovi fakt nehrozí ... :-)

      Vymazat
  13. co máš proti NIKE?

    OdpovědětVymazat
  14. Nemám nic absolutně proti této firmě ... nicméně si myslím, že na trvalé běhání by bylo vhodnější zvolit jiné boty ... jde hlavně o došlap ... každý míme jiný supinace, pronace apod.

    Ale na to Víťovo běhání ... :-) ...

    OdpovědětVymazat
  15. Zajímalo by mě kolik toho Víta naběhá, skoro pokaždé ho tu vidím s cigaretou a to neni zrovna nejlepší před-tréningový doplněk. Jinak mikina a boty slušivé, jen by sis k tomu mohl vzít třeba i nějaké sportovní kalhoty, nebo trencle, běhat jen tak na ostráka jen v mikině a botkách je sice dost extravagantní a myslím, že i velmi pohodlné, ale mohl by jsi za to být pokutován městskými strážníky, ne-li rovnou zatčen za obnažování a veřejné pobuřování:)

    OdpovědětVymazat
  16. Mě by spíš zajímalo, kolik toho Vítězslav denně vykouří. Kadmia, polonia, kyanovodíku, dehtu, arsenu a dalších přísad v cigaretovém dýmu. Je to jako neustále chodit na rentgen. Zvlášť když se zajímá o módu a svůj vzhled, tak by ho mělo zajímat, co s ním taková cigareta dělá, jako s každým. A život bude mít tak o deset, patnáct let kratší, o zdravotní a pro něj nejvíc zajímavé vzhledové devastaci nemluvě (výsledkem bývá vrásčitý plešoun) Aneb sejdeme se na pitevně, Víťo!

    OdpovědětVymazat