pátek 27. července 2012

Fialové sako



Photobucket

Photobucket


Určitě se Vám také stává, že nestíháte, že nevíte, co na sebe nebo se vám prostě nechce nic vymýšlet? V takových případech obvykle sáhnu po džínách nebo chino kalhotách a k tomu nějaké tričko či košili a sako. Máte i vy nějaké "univerzální kombinace"? Nosíte barevná saka? 

46 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Proč jak, Vítek je píča.

      Vymazat
    2. i kdyby byl, tak ovšem velmi stylová ;)

      Vymazat
    3. Malá vsuvka z anatomie: píča nestojí.. A vůbec, má chudák skákat po hlavě, aby se vám to líbilo? (btw, outfit je moc fajn ;)

      Vymazat
    4. Nechápu, co se na komu na tomhle nelíbí. Být i největším konzervativcem, nemůžu na tom najít nic ke kritice. I český muž bez fantazie a vkusu (triko, džíny, kecky stokrát jinak) by se snad v tomhle necítil úplně mimo mísu. Je to elegantní kompromis mezi oblekem a těmi výše zmíněnými džínami s trikem. Podle mě parádní insipirace, jak to do města na sraz s kámošem oživit a nebýt za křupana. Pánové, tohle se DOOPRAVDY VĚTŠINĚ ŽEN LÍBÍ!!!
      Ori

      Vymazat
  2. Ve spechu zapominas i sklonovat, koukam...

    OdpovědětVymazat
  3. Vítku, ukliď ty komentáře, zas se tu někdo vyzvracel.

    OdpovědětVymazat
  4. Sice vidím fialovou jako modrou, ale nevadí. Až na boty, které mi k tomu úplně nesedí, dobré. Ležérní nošení saka chválím, mohlo by být takových víc (v ulicích)

    OdpovědětVymazat
  5. Úžasný! Fialová ti hrozně sluší a celkově vypadáš.. fresh :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle ti sedne daleko líp než pyžamo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pyžámko je taky dobré, jenom né naven

      Vymazat
  7. Přesně tak! dneska je to pěkné a je dobře, že křidélka zůstala doma

    OdpovědětVymazat
  8. Super sako :))

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Proč jsi ve svém oblečení pokaždé tak nasoukaný? Evokuje to křečovitost, staženost, posturální onemocnění, cokoliv. Jsou slušivě oblečení chlapi, kterým jejich outfit perfektně sedne, pak jsou chlapi, kterým oblečení obvykle bývá volnější, ale neznamená to, že by vzhledem k jejich tělesné konstituci působilo nepatřičně (širší ramena = větší velikost).

    U tebe mám pocit, že jen pouhý zlomek toho, co zde prezentuješ splňuje něco z výše uvedeného. Většinou se nasoukáš do úzkých kalhot, těsného svršku a působí to jako sraženina z pračky nebo jako bys šmátral mladšímu sourozenci v šatníku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to asi špatně vidím, moje oči vidí to oblečení dost volné.

      Vymazat
  10. Tohle se mi libi, mam sako uplne stejne barvy, ale vzdycky mi prislo jako tmave modre :D kazdopadne je moc hezke, asi zkresluje barvu fotka.)

    OdpovědětVymazat
  11. Sluší Ti to. Sako se mi líbí, hlavně barva. Jsem ráda, že teď jsou víc v kurzu saka v pánském stylu pro ženy. Ráda je nosím. Celkově pánský styl. Nebo naopak šaty, šaty a šaty.
    Ach jo, proč nechodí víc mužů jako Ty? :( Na ulicích jsou samé sportovní hadry, rejoice a trekovky. Nic proti nim v lese, ale na ulicích? Mužům ani extra nelichotí.
    Máš tu hodně haterů, co na tobě hledají jakoukoliv chybu, ale i kdyby vše nebylo dokonalé, pořád jsi v úplně jiném levelu, než co vídám kolem.

    OdpovědětVymazat
  12. ty boty jsou hnusné, ale sako je fajn

    OdpovědětVymazat
  13. Ty vole, Češi poprvé viděli mokasíny a můžou se z toho podělat. Jsou to naprosto normální boty a šedá je neutrální a k tomuto se hodí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Češi neviděli poprvé mokasíny. Na Vítězslavovi určitě ne, nenosí je náhodou ke všemu? :))

      Vymazat
  14. všiml jsi někdo taky té otázky co tam píše Vítek? nebo každej otevře vidí nějakou fotku a napíše cosi? mě nikdy nezklamou džíny většinou šáhnu po mých oblíbených diesel či dsquared2 a podle počasí bud nějaká košile nebo jednoduché triko mám rád s větším kulatým "výstřihem" nějaké doplňky a jde se!
    k tvému outfitu to sako mě baví celé je to hodně simple, takže já bych sáhl po jiném tričku ! hodinky mi přijdou otřesný a díkybohu že si zapomněl křidýlka! a k botám mě mokasíny vůbec nevadí,jen by sis měl koupit třeba patery a střídat je! Honza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všiml jsi? Snad všiml si!!! Proboha! Jsi je tvar slovesa být. Si je zvratné zájmeno. Něco jako všiml sám sobě. Copak necítíte ten rozdíl?! To je hnus hnus hnus hnus. Běžně hrubky a různé prasárny ignoruju, ale záměna slovesa a zájmena začíná být obrovským nešvarem. Proboha lidi naučte se mateřský jazyk. Občasnou chybu vem čert, ale tohle vypovídá o elementárních neznalostech.

      Vymazat
    2. Mateřský jazyk jde *** Škoda slov. A největší ostuda často u rádoby vzdělaných lidí, to ještě zlaté blogy.

      Dotazu jsme si všimli, ale na ty tady nikdo jaksi neodpovídá přímo, pokud vůbec :)

      Vymazat
  15. Tentokrát mi přijde velikost oblečení správná. Mírně křečovitý postoj je druhá věc :D

    OdpovědětVymazat
  16. klasická kombinácia, ktorá neurazí... jedna z mojich obľúbených!

    OdpovědětVymazat
  17. Sak mám plnou skříň, ale moc je neunosím:( A to mám i super kostkované made in UK ze sekáče!:) Líbí se mi ty brýle, mohu vědět, odkud jsou?

    OdpovědětVymazat
  18. Nooo, nevím - vytahané triko pod volné fialové sako, společně s ohrnutými úzkými jeansy a těmi šedými mokasíny - trochu mi to připomíná Discopříběh..
    Není to můj šálek kávy..

    OdpovědětVymazat
  19. máš u těch jeansů hrozně hnusně vytahaný kolena. buď nos legíny, pokud to chceš mít přiléhavý nebo prostě nějaký rozumnější střihy.

    OdpovědětVymazat
  20. Měl jsem s Vítkem kdysi rande a přijde mi škoda, že mě nechtěl. Nevím co jsem udělal špatně... Oblékám se podle jeho blogu, nakoupil jsem si i pár podobných kousků a nezabralo to. Máte s tím někdo také takové zkušenosti? Potkal jsem ho pak s takovýma divnýma klučinama, co byli mnohem ošklivější, ale uznávají asi mnohem více jeho styl. Měli kratase, vysoko vytažené ponožky a saka... skoro jako dvojčata. Jen mi to přišlo až směšné jako by to byl pár figurek co se hledá... neforemná kostnatá postava... nevím zda není lepší vyčkat až zmužní a bude jim oblečení lépe pasovat. Možná s mimi Vítek nakupuje... Já jsem se nedočkal ani toho...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD dej foto, ať tě můžeme posoudit :DDDD kterýpak ty jsi hater?

      Vymazat
  21. sama ráda nosím jeany a pestré modré sako a nějaké jednoduché tričko hlavně na cestovaní to si k tomu dám conversky :-) tvoje sako se mi moc libí ;-)

    OdpovědětVymazat
  22. Jeden z nejlepších outfitů... prostě třikrát hurá jednoduchosti ;)

    http://theinfiniteheaven.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  23. VYHOĎ TIE PAPUČE!!

    OdpovědětVymazat
  24. kromě těch bot se mi tento styl opravdu líbí :)

    OdpovědětVymazat