úterý 24. července 2012

Mikina Boy London


Photobucket



Photobucket


Když mi včera konečně přišla moje mikina Boy London, měl jsem z ní takovou radost, že jsem si ji hned musel vzít ven a s Gábi jsme si udělali hezké odpoledne :)

33 komentářů:

  1. Moc se mi líbí logo téhle značky, ta nadsázka, ale nemám moc ráda mikiny, tak teď nevím.
    Jinak musím říct, že jsi velmi fotogenický.
    Snad se neurazíš, ale připomínáš mi mou babičku. Za mlada byla neuvěřitelná kočka a měla roztomilý úsměv a poťouchlý kukuč. Dlouho chodím koukat na tvůj blog a i když se mi úplně všechny kombinace nelíbily, stále jsem se vracela a uvažovala, proč se mi líbí tvá tvář, protože obvykle preferuji jiné typy mužů (spíš ošklivce). A pak doma koukám na fotku bábí a vím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby jen babička. Mně kamarád řekl, že vypadám jako Vítek s vlasama po pás. Musím popřemýšlet, jestli to měl být kompliment nebo urážka :D

      Vymazat
    2. Já bych to brala jako kompliment :)

      Vymazat
    3. nadsázka ?? máš to v hlavě v pořádku ? o nic takového tu nejde. nikdo si neuvědomuje, že se nosí oblečení se začkou nacismu to je neuvěřitelný ! v jaké době to žijeme. Label vede gay, kterej nemá absolutní páru o historii nemluvě o zakladateli. proboha, proberte se vy rádoby módní bloggeři a místo stránek american apparel bych doporučila německou historii

      Vymazat
  2. ježiši :)) Ale jinak dobrá recese :) Jsem zvědavá, kdy se objeví dotazy na orlíky :DDD

    OdpovědětVymazat
  3. Mikina sama o sobě je hezká, ale myslím, že tobě by mnohem víc slušela ta jednoduchá s jedním nápisem Boy London. Takže se ptám: nechceš mi ji dát? :D

    OdpovědětVymazat
  4. V pyžámku si moc roztomilý, hned bych si tě namazala na chlebík. Tvá pravá česká nefalšovaná Májka.

    OdpovědětVymazat
  5. Jo na spaní to vypadá velmi pohodlně. Nepsal si jednou náhodou, že nechodíš ven v pyžamu a papučích?No tak ted budeš chodit v pyžamu, to je určitě lepší.

    OdpovědětVymazat
  6. Dokud si člověk nerozklikne celý příspěvěk, vážně mikina vypadá trochu jako pyžamo. I tak je to slušivé

    OdpovědětVymazat
  7. Zbožňuju Boy London! to jejich logo je skvělé!! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Blablabla, tak už se konečně smiřte s tím, že je Víťa debil/prvok/hloupej/namyšlenej/arogantní/dětinskej/doplňte si a neotravujte. Fajn, už jste nám to sdělili, jemu taky, tak proč? Přece si nemyslíte, že když to po sté zopakujete, tak se změní (vzhledem k některým jeho označaním to je nemožné pojmově).
    A nejlepší jsou hlášky typu: víš, měl by ses nad sebou zamyslet.

    Jinak mikina ti, Víťo, sluší (chce ale odvahu) a na fotce vypadáš nějak jinak - ale dobře!

    OdpovědětVymazat
  9. vtipná mikina :)
    a děkuju... já ráda zvířata ve všech formách :D Akorát okolí si o mě myslí, že jsem blázen, když sbírám suché žáby.

    OdpovědětVymazat
  10. Mám pocit, že pyžamo se obvykle kupuje trochu volnější, kvůli pohodlnnosti, ty sis ovšem tohle koupil asi o dvě čísla menší, někde se stala chyba..

    OdpovědětVymazat
  11. Nekazte Vitězslavovi pořád radost, něco nového si pořídí a hned se mu to tady musí zhnusit. Až se jednou vážně na*ere a přestane se dělit o nové úlovky, co pak? :) Mikina je sice lehce pyžamoidní, ale působí v ní roztomile. Takže nic proti.

    OdpovědětVymazat
  12. Tak můžeš to tak vnímat, pak to ale znamená, že jakékoliv adjektivum k sobě člověk v rámci běžné konverzace přiřadí ,automaticky se tím škatulkuje, takže i zdánlivě banální otázka ( co jíte, co máte rád, navádí dotazovaného, aby se někam sám přiřadil. ) Slečna podle mě položila na módním blogu obvyklou otázku, na kterou jsou blogeři zvyklý běžně odpovídat a nepřijde mi to nijak zvlášť obtížné (kdo jiný než jedinec sám by se měl trochu znát a být schopný něco o sobě vypovědět ) Já tedy nechápu ten proud Vítkovo myšlenek, který se týkal všeho možného jen ne toho na co byl tázán.Pokud má však někdo problém s extrémním škatulkováním jedinců ( zde bych spíše použil výraz předsudek ), je to bohužel autor sám ( viz … ale kdo tak dnes přemýšlí? Každý je skejťák, lesana, horolezec, sportovec, šampón, ... a všude to musí dávat najevo, ať už jde kamkoli a má na sobě cokoli… )

    Módní blog dnes není bohužel jen o fotkách, ale na základě článků, komentářů atd. se o jeho majiteli leccos dozvídáme,z čehož na mě Vítězslav at chci nebo ne nějak působí, pro některé může být sympatický, komplikovaná osobnost, charismatický, nadprůměrný, módní guru, pro jiné nikoliv –záleží jen na tom kterém čtenáři.

    OdpovědětVymazat
  13. V prvé řadě je Vítězslav velmi mlád, tak ho nechte. Nebo srovnejte s dívčími blogy (výjimkám se omlouvám, taky neznám všechno, co kdo píše) Tady chodí kafrat a léčit si komplexy asi i postarší exempláře. Opravdu mimo se mi zdá chtít po mladém klukovi přemoudřelost a chování obstarožního padesátníka. A kdyby tím disponoval, zřejmě by se mu to vyčítalo. Trochu kontroverzní Vítězslav jistě je, ale proč ne, taky je to potřeba. S věkem o to možná přijde

    OdpovědětVymazat
  14. http://apocketfullofdeez.wordpress.com/2012/04/24/rihanna-boy-london-and-millions-of-idiots/

    http://examplemagazine.com/features/post/1009/Boy-London-&-Swastikas

    OdpovědětVymazat
  15. http://readplatform.com/boy-london-what-does-it-mean/

    OdpovědětVymazat
  16. Nacisté si orla s rozpjatými křídly půjčili od starých Římanů a svastika je dodnes náboženským symbolem (Hinduismus, Buddhismus), záleží však na tom, jak jsou používány. Skinhead s runovým tetováními v mikině Thor Steinar a svastikou je něco jiného než buddhistický mnich uctívající hákový kříž.

    Neonacisté používají i symboliku čísel - např. 88, zakážete tedy hokejistům s číslem 88 na dresu, aby hráli nebo je dokonce zatknete? Ne, na hákovém kříži nebo 88 nic není, pokud je někdo nepoužívá k tomu, aby propagoval organizace potlačující lidská práva. Nemůžete to brát tak jednostranně. Logo Boy London na Třetí říši odkazuje, ale nepropaguje národní socialismus.

    Jo, a ty odkazy jsou podle vás relevantní zdroje?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. www.h-g-r.eu, "stránka proti pravici", říká:

      "Heute ist der Adler auf der ganzen Welt als Wappentier verbreitet und der Adler ist nicht immer direkt mt Nazis in Verbindung zu bringen, es kommt immer auf den Kontext an! Auch ist seit 1945 der Bundesadler Wappentier der Bundesrepublik."

      česky: "Dnes je orlice rozšířena po celém světě jako erbovní zvíře a tato orlice se nemusí vztahovat k nacistům, vždy záleží na kontextu! Od roku 1945 je také "Bundesadler" erbovním zvířetem Spolkové republiky."

      Tak se vyjadřuje i profesorka z berlínské Freie Universität, které jsem se na to ptal, ještě než jsem si něco od Boy London koupil. Podle ní není Boy London na indexu zakázaných věcí, používání jejich loga nemůže být trestně stíháno a dodnes používá Spolková republika Německo orlici ve svém státním znaku.

      To vám snad stačí.

      Vymazat
    2. Nechápu proč si smazal ten komentář o té orlici. Myslím, že to byl zajímavý koment, který měl na rozdíl od toho tvého hlavu a patu a myslím, že autor věděl o čem píše. Ty pořád meleš to samá dokola, pochybuji, že je tam více pravdivých informací než o těch římanech a svastiky. K číslu 88, zajímalo by mě jestli o tom vůbec něco víš, třeba jako proč zrovna 2 osmičky? Předem dík za odpověd. Mazáním se ani neobtěžuj, komentáře si už jako spousta lidí tady ukládám.

      Vymazat
    3. "Logo Boy London na Třetí říši odkazuje, ale nepropaguje národní socialismus." ...seš úplnej debil?

      Vymazat
    4. Nejsem si jist, co tím chceš říct. Něco jako "Když budeš nosit znak ČSSR, tak propaguješ komunismus"?

      Vymazat
  17. Kdybys v té mikině (nebo tričku) vyrazil na Iron Sky, to by teprve bylo nařčení. Nebo by konečně třeba někteří pochopili, co znamená slovo "recese", i když se někdy může jevit trochu na hraně. (A že třeba někdy může mít myšlenku, i když se ji někteří nepokouší ani pochytit, natož pochopit - viz třeba Laibach, na jejichž koncertě se bohužel prý dá najít dost hnědých mozků, kterým naprosto nedochází, jakou srandu si z toho Laibach samotní dělají).

    OdpovědětVymazat
  18. za jak dlouho ti přišla mikina??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rychle. Objednal jsem ji v úterý, zaplatil přes Paypal a v pátek jsem ji měl.

      Vymazat
    2. aha, tk já už čekám 3.týden a stále nic :(

      Vymazat
    3. Tak jim napiš, asi ji pošta ukradla. Totiž ztratila, jak říkají.

      Vymazat