úterý 12. června 2012

Leopardí tričko Versace for H&M


Photobucket


Tričko s leopardím potiskem a náramek z kolekce Versace for H&M. Ten kýčovitě barevný potisk mi připomíná prázdniny a před dvěma týdny v těch horkách to pro mě ideální tričko na nedělní povalování s v parku a přežírání se výbornými dorty ve Šlágru Theresou. Sluneční brýle mám z Cheap Monday.

A co vy? Máte něco z této kolekce? Líbila se vám nebo na vás byla příliš extravagantní? A co říkáte na tuto odvážnou barvu a potisk pro pánské tričko?


A Slyšeli jste už, že dalším návrhářem, který bude s H&M spolupracovat, je Maison Martin Margiela? Já už se těším a jsem na tu kolekci zvědavý :)

42 komentářů:

  1. bydlím v Brně takže sem si max. mohla myslet na krásné palmové legíny :/

    OdpovědětVymazat
  2. ta kolekce byla neuveritelne kycovita! Zato na MMM se hrozne tesime!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc vám to sluší:)..Máte vytříbený vkus a styl..Nechápu lidi,co kritizují vaše outfity..

    OdpovědětVymazat
  4. skvělá fotka a sluší ti to!
    a kolekce se mi líbila!

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle že je styl? bych si na sebe nevzal ani kdybych byl ženská..strašný

    OdpovědětVymazat
  6. Náhodou mě se to líbí. Strašně Ti to v tom tričku sluší !
    Co se týče spolupráce s Martinem Margielou, nemůžu se jí dočkat a jsem taktéž zvědavý na výsledek :-)

    www.fashionphotography-cz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Pár kousků se mi líbilo. Tohle triko Ti moc moc sluší, vypadáš v něm fakt Super!!!

    OdpovědětVymazat
  8. mě se taky líbí :)
    aspoň máš odvahu a styl což se bohužel o většině kluků-mužů u nás říct nedá :/

    OdpovědětVymazat
  9. ty si asi jeden z mála, komu to triko pristane a nevyzerá divne na ňom

    OdpovědětVymazat
  10. Me se to triko i bryle libi a tobe to slusi;) Treba dat si nekdy od old-school obleceni pohov;))

    OdpovědětVymazat
  11. Super, sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  12. To tričko je naprosto šílené a na nikom jiném než na tobě si ho nedokážu předstvit. Přidávám se ale k většině a chválím! Neskutečně ti sedne a ta fotka je super :)

    OdpovědětVymazat
  13. Vypadá to sexy! Fakt super, Terka.

    OdpovědětVymazat
  14. Vítku, zase ti to nesmírně sluší. Hned mám hezčí den :) Majka

    OdpovědětVymazat
  15. Ja hladám z tejto kolekcie teraz ten palmový sveter, lebo som zistil že ho chcem :D :/.ale za normálnu cenu.
    no a MMM je obrovské prekvapenie pre mňa, že do toho šiel a moc sa teším

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ten svetr ti závidím! :) Také jsem jej chtěl, ale byl hned pryč...

      Vymazat
  16. Jak už jsem jednou psal kolekce Versace for HM se moc nepovedla, nicméně tohle tričko/tílko, není zas až tak hrozné, problém je v tom, že ti bohužel střihově zase vůbec nesluší. Působí dojmem, že je ti malé a vážně bych za tebou nechtěl stát když by sis zrovna zavazoval tkaničku. Největší mínus, ale dávám za nevypracované paže, tlustý krk a velkou hlavu, zkus s tím něco udělat. Poradil bych ti například pověsit koníček fashionisty na hřebík, ale to bych si pak zase nebyl jistý tím co si určitě neobléct.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že je mi malé? Už zase? :D To s tou tkaničkou jsem nepochopil - ujišťuji tě, že je dlouhé. Nejsem zvědavý na to, aby lidé hleděli na moje lezoucí spodní prádlo či něco jiného. Za svůj krk a velikou hlavu se ti hluboce omlouvám, hned napíšu dopis matce a budu si stěžovat, co že to s otcem zplodili. Pokud chceš vidět vypracované paže, podívej se sem: http://www.kulturistika.com/, tento blog je o něčem jiném. A pozdravuj na Okounovi ;)

      Vymazat
    2. Ale není malé. Třeba tyto přispěvatele podobné excesy časem přejdou, mě některé zavrhující soudy vůči tvé osobě taky přešly :)) Je to rok, dva, co jsem o tobě někde četla pomlouvačný článek, samozřejmě odkaz na fota s kožichy atd., sám nejlíp víš, jaké to mívá odezvy (přiznám se, reagovala jsem podobně). Sice jsem stále proti pánským kožichům trochu zaujatá, ale s odstupem času unávám, že jsi jeden z mála chlapů, kdo si je může dovolit nosit, dokonce tady máš v historii i některé velice pěkné příspěvky v tomto duchu, kde ti i ten kožich sekne (jak to nemá nožičky okolo krku, za mě gut :) A co se pomlouvačů na internetu týká, když jsem si pročetla pár tvých věcí, je jasné, že to, z čeho tě různí experti obviňují (jako absolutní nedostatek inteligence apod.), se týká spíš dotyčných (už vzhledem k volbě jejich slovníku). Nevšimla jsem si, že by někdy pomlouvači jen náznakem zmínili nějakou knížku anebo jiné hobby než tobě (nebo někomu jinému) nadávat do p***, úchyláků apod. Kašli na ně a věnuj se svému ;) Soudný člověk si nakonec udělá obrázek. Majka

      Vymazat
  17. Největší mínus, ale dávám za nevypracované paže, tlustý krk a velkou hlavu, zkus s tím něco udělat.


    ...paže budiž,ale co udělat s velkou hlavou za cviky?oversized roláky nebo rovnou jak z reklamy na D&M ...ÁÁÁjo já vím co ti pomůůůže

    tohle mi přijde trochu mimo ačkoliv většinou též Vítkovi netleskám,mám rád jeho dobové převleky,současnost mu málokdy sedne,protože současnost je na skinny hochy s malou hlavou a výraznými lícními kostmi

    Prorsum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, co pořád proti Vítkovi máte. Snad že by komplexy méněcennosti, když se vám nelíbí, tak jeho stránky nečtěte nebo při fotkách zavírat oči :) Podle mého ženského oka je Vítězslav velice pohledný mladý muž, a že nevypadá jak zombie, co právě vylezla z rakve, ale ani jako kulturista na anabolikách, je jeho obrovská devíza. Majka

      Vymazat
  18. Musím říct že tohle je snad nejlepší co tu máš! Vypadáš v tom přirozeně nenásilně což u tebe není zvykem! (teda nevidim kalhoty) Ale nesouhlasim s tím že kolekce Versace je styl jak tu někdo píše!!! To zase nelžeme si do kapsy! a ke komentáři s velkou hlavou řeknu jen to že lepší mít velkou hlavu než žádnej mozek jako autor komentáře! Honza S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně. Co to je za komentář - velká hlava?! - to si ji má Vítek uřezat? Tady si někdo plete upřímnost a hulvátství. Ještě tak kdyby měl velké břicho, s tím se dá něco dělat, ale s hlavou? A koneckonců, i kdyby měl to velké břicho, tak je to jeho věc!
      H.

      Vymazat
  19. Vítku,netvrdím, že se mi vždy vše, co máš na sobě, bez výhrad líbí, ale kéž by všichni muži o sebe dbali alespoň z poloviny jako Ty. Nenech se prosím znechutit.
    Tričko se mi na Tobě moc líbí. Vypadáš trochu jako hejsek, ale sexy hejsek :)
    H.

    OdpovědětVymazat
  20. Na mě je to teda moc kýčovitý. Ale padne ti, řekla bych.

    OdpovědětVymazat
  21. celá ta kolekce byla kýč, ale Tobě to překvapivě fakt sekne:)

    OdpovědětVymazat
  22. To tričko je šílený, ale sekne ti, trocha extravagance v našich ulicích rozhodně neuškodí, chtělo by to více odvážných, kteří se nebojí jít s kůží na trh. Jen je trochu smutné, že "obyčejné" tričko s barevným letním potiskem je považováno za extravagantní - nejsem žádná konzerva, ale kdyby ses v něm prošel u nás v Hradci po pěší zóně, to by lidi čuměli! Musím poznamenat, že pěkně, ať už klasicky nebo originálně oblečených žen přibývá a v centru města převažují, ale pánové mají ještě co dohánět.

    OdpovědětVymazat
  23. Já nevím, to tričko se mi zoufale nelíbí. Ale tobě sluší. Dává to smysl?

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, mě přijdeš sexy a ruce máš moc hezké ! Karinna

    OdpovědětVymazat
  25. ježiš, tak ten komentář "máš tlustej krk a velkou hlavu, zkus s tím něco konečně udělat" mě fakt dostal :D
    jako já tě taky párkrát kritizovala, když se mi to prostě nelíbilo, tak proč lhát žejo ;). A jestli jsem někdy napsala něco vostřejšího, tak vždy jen v tom prvotním rozlícení nad tím, že jsi (podle mého nemístně) kritizoval někoho jiného :D... ale prosímtě, s tou tvou hlavou bys fakt měl něco dělat :D:D:D
    Toto tričko ti náramně sedne, je naprosto šílený a představa, že by se do něj navlíkl můj přítel, mě upřímně děsí :D ale tobě fakt sluší, nemůžu si pomoct ;)a po všech těch fotkách v sáčkách je to dobré zpestření ;)

    OdpovědětVymazat
  26. Ježiš někteří anonymové by měli ukázat jak vypadaj, i když radši ne, protože už jen ty kecy jsou kupa sraček :-))))).
    Mě se náhodou kolekce Versace líbila a něco jsem i ukořistila viz zde: http://kacabos-seen-through-my-eyes.blogspot.de/2011/11/versace-for-h-vip-elle-shopping.html
    Tobě to trikno sedne úplně super, nevím, co se komu zdá kde malé :-). Navíc paže náhodou dobrý a krk a hlava bez chyby, takže remcalové běžte k šípkům :-D.

    Mě upřímě dojímají komentáře typu, že je někdo tlustý, ošklivý atd. U jedné slečny jsem dokonce četla komentář na jejího přítele jakože, co to máš za prasátko - no hrůza. Módní blog přeci není o tom, kdo jak vypadá, ale jak se ke svojí postavě umí obléci a co zkombinovat. Takže kritika by určitě neměla směřovat k tloušťce, ale například k nevhodnému střihu šatů atd.

    OdpovědětVymazat