pátek 8. června 2012

Hadí doplňky Jil Sander


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Doplňky z krajtí kůže z dílny Jil Sander na toto léto jsou podle mě nádherné... Boty, pouzdra na krk a hlavně ty tašky! Co říkáte? Jak se líbí vám?

16 komentářů:

  1. Představa že něco takovýho tahám na krku mi teda přijde dost příšerná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi to opravdu hodně ! Miluju hadí potisk a ten od Jill Sander je jeden z nejlepších pro letošní léto...

    www.fashionphotography-cz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. ty pouzdra mi přijdou eklový ale jinak mě hadíci baví moc! na tričkách a šálách třeba!

    OdpovědětVymazat
  4. já říkám, že 90´s jako prase

    OdpovědětVymazat
  5. Mně toto "dílo" spíš připomíná středověk, takže nositel = trestanec nebo jiný nešťastník. Vždyť historicky byli na pranýři s cedulí na krku jen různí odsouzenci. A pak identifikační cedule na krku měly i děti v Lidicích. Nic pěkného nejsou ani tyto "tašky", ani kdyby byly ze zlata. Proč se dobrovolně cejchovat jako odsouzenec k smrti? Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A připomínají ti džíny chudé dělníky? Krátké vlasy a oholená intimní místa jsou pro tebe znakem prostitutky? Kabelky nosí jen feministky? Kalhoty nosí jen muži a mužatky? Je podle tebe odhalování ženských nohou nemravné? Prosím tě, žijeme ve 21. století a na toto dnes každý kašle... ;)

      Vymazat
    2. Nic trestaneckého mi to neevokuje, ale rozhodně musí být za trest do takové tašky "nastupovat"- představa potřeby sundat si bundu, k tomu potřebné odepnutí karabin a následné honění těch pásků někde po zádech, to je vážně k popukání. A hadi patří do přírody, ne na tašku. Krom toho oni sami jsou jediní, kdo si hadí potisk může dovolit a zároveň budit respekt.

      Vymazat
    3. Podle mě jde o to, co to lidem opravdu evokuje, ne co by jim to podle Vítězslava evokovat mělo... Za mě, ty taštičky jsou směšné a ty boty hnusné. Ale potkat tak někoho na ulici, výborně se pobavím:))

      Martin

      Vymazat
    4. Každý možná na to kašle, ale nejsem každý, resp. snad názory mohou být různorodé, když už se oháníš 21. stoletím a existuje tady možnost komentářů? ;) Zrovna tašky na krku se mi nelíbí, s džínama apod., o čem píšeš, to nic společného nemá, zmiňované věci nic zvláštního neevokují. Že žijeme v 21.století žádná sláva není, člověk není o nic lepší než ten středověký, jen modernější technologie, ale podstata stále stejná. Stačí, když se něco semele, regrese natotata.
      Klidně nákrční taštičky nos, žádné módní hračky ti neberu, jsem v řadě věcí (včetně odívání) velmi tolerantní a nikoho nechci kvůli tašce okolo krku lynčovat, za sebe jen říkám, kdybych někoho takového potkala, hned mne napadne, co chudák udělal :)) A nevím, jestli tušíš, co my holky všechno nosíme v kabelkách, takže kdyby měla ženská nosit "taštičku" okolo krku, nemůže to přežít :D Leda mít odolného mužského nosiče, a máme týrání, které by v 21. století také být nemělo. Navzdory tomu se děje v různých podobách v celosvětovém měřítku. 21. století není příliš šťastný argument. Majka

      Vymazat
  6. Živé hady v lásce zrovna nemám... a mrtví mi přijdou ještě odpornější, asi :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ta velká taška, proč ne... Ty malý tašky jsou pěkný, ale nepraktický... Ty oranžový boty mi připomínají steely - pěkně hnusný boty... a ty poslední boty asi jsou nositelný k úplně jednoduchýmu outfitu:) Denisa

    OdpovědětVymazat
  8. Lidi, nechci nic říkat ale většina přehlídek je dělaná pro inspiraci. Nikdo vám to na krk necpe a podle mě se Víťa obléká tak jak chce a líbí se mu to co chce on. Pokud se to nelíbí VÁM tak tu asi nemáte co dělat. Jinak, ta první taška je super :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta prva kabelka je krasna ostatne ma velmi za srdce nechytili..:)

    http://vypredajoblecenia.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat