sobota 9. června 2012

Rozhovor pro F&F


Photobucket


Děkuji F&F za rozhovor, ve kterém mi kladli zajímavé otázky! Přečíst si jej můžete na blogu F&F.


13 komentářů:

  1. Hezký rozhovor, vtipné komentáře a narážka na rejoice a blogerky mě pobavila. A studuješ germanistiku, zajímavý a to jsem myslel, že už nikoho v dnešní době němčina nezajímá ;)

    OdpovědětVymazat
  2. já zas nechápu lidi který nosej hadry jako stará bába a řikaj tomu že je to stylový :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš třeba toto: http://data.modnipeklo.cz/modnipeklo/images/articles/3539.jpg ?
      Toto nosí přece jen staré báby, ne? Jen si nejsem vědom toho, že by to někdo považoval za stylové, spíše naopak.

      Vymazat
  3. Když stále naříkáš, jak u nás lidé nejsou tolerantní, proč nejdeš sám příkladem a pořád se navážíš do těch, co nosí sportovní oblečení a rejoice? A ano, vím, že je to není oblečení určené do města, nýbrž do přírody, nemusíš to znovu říkat. Ale to je snad jedno, když se v tom cítí spokojeně, ne? Děkuji Ti za odpověď.

    Martin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to totiž přijde stejné jako, když lidé říkají "nejsem rasista, ale..." a řeknou něco totálně rasistického. V tvém případě " U nás všichni zůstali malí, omezení a netolerantní..." a následně "...kombinace tlustých bílých ponožek a trekových hnusosandálů je strašná" a "Ať si to nosí, ale ať v tom nechodí do společnosti" Marně tam hledám tu toleranci, kterou kážeš...

      Martin

      Vymazat
    2. Tolerance je jedna věc, ale... Šli byste do kostela v plavkách? Hrát fotbal ve smokingu? Do města v pyžamu? Na koupaliště ve velké večerní? Do hor v patnácticentimetrových jehlách?

      Vezměte si například takovou kolekci Louis Vuitton na toto jaro a léto. Jsou v ní kousky inspirovány outdoorovým stylem, ale jsou různě nakombinovány a výsledek podle mě není špatný. Ale potkat někoho v kompletním outdoorovém úboru i s batohem a doplňky (třeba takové ty švýcarské kovové lahve) a obuví v centru Prahy/škole/v sobotu večer v baru mi zvláštní prostě připadá. Vojenské sako s tričkem a džíny vypadají dobře, ale kompletní uniforma s rajtkami, holinami, brigadýrkou a vyznamenáními už trochu zavání fetišem, víte co chci říct, ne?

      Vymazat
    3. Na obrázku vidím, že chodíš do společnosti v neoprenu, tak proč se tak hloupě ptáš ostatních?

      Vymazat
    4. Je to tričko z materiálu, který připomíná neoprén, není to však neoprénový surfařský úbor. To jsem měl na mysli.

      Vymazat
  4. Zajímavý rozhovor. Líbí se mi tvůj názor na blogerky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neříkám, že jsou všechny bloggerky takové, ale toto je takové to klišé a proti tomu se vyhraňuji, protože když se řekne bloggeři, tak to zahrnuje i mě.

      Vymazat
  5. Nemuzu rict, ze se s tebou ztotoznuju (nebo nedej boze s jinymi ceskymi muzskymi blogy ala cesti muzi nebo elegantne), ale ocenuju, ze jdes s kuzi na trh a i pres tu pomerne silnou nenavist pokracujes. Palec nahoru.

    Mimo jine je skvele, ze neprodavas veci tak okate, jak ostatni.

    Tesim se na dalsi clanek.

    OdpovědětVymazat
  6. No, hlavně si ti s rejoice kalhotama občas umí vybrat svoji velikost...narozdíl od rádoby blogera. Nic proti ničemu, taky nemusím sportovně založenou módu, ale kritizuješ to jako každá druhá blogerka a vůbec v podstatě s ničím novým moc nepřicházíš, tak mi není jasné o jaké toleranci a originalitě tam v tom rozhovoru mluvíš...To už můžeš fotit makronky jako všichni ostatní...

    OdpovědětVymazat
  7. Inspirativní. Dobře, tyto rozhovory jsou poněkud stejné a pokud otevřete módní časopis a bude tam rozhovor s nějakou celebritou a otevřete druhý, bude to víceméně to samé. Jenomže tyto názory jsou podle mě docela dobré. Copak nemá ten člověk trochu soudnosti a musí si brát do divadla rejoicky? To nemá žádnou úctu?

    OdpovědětVymazat