pátek 3. února 2012

Zima jak v Rusku podruhé


Photobucket

Peredaju plamennyj privjet iz NDR. Zdjes cholodno kak u nas v Sibiri!

Celuju, vaš Sergej

40 komentářů:

  1. Sergeji, ten kožich je nesmírně sexy, ale už mi to přijde s čepicí moc kožešiny.
    /na druhou stranu chápu, praktičnost, nemrznou ti uši. Nebo mrznou i tak? =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obvykle jej nosím bez jiných kožešin, ale včera jsem si ji vzal, protože byla hrozná zima. A vypadám v tom jako Rus, což mi i řeklo několik lidí, a tak vznikla tato fotka a text ;) A uši nemrznou :)

      Vymazat
    2. No, vypadáš, ale jako pěknej Rus. =D

      Vymazat
  2. Tak jde snad o to, že tam vypadá jako Rusák... no a s tím textem k tomu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tys mne dostal xaxaxaxaxa, no nejvic Sergeji! Vypadas jako rusky spion!

    OdpovědětVymazat
  4. moc pěkný kožich a výstižný popisek ;) i u nás je jan na Sibiři :D

    OdpovědětVymazat
  5. Víš, já to normálně nepoužívám, pač mi to přijde trochu tupý, ale - LOL.:D

    Honzouš

    OdpovědětVymazat
  6. ou méďa béďa

    http://konnichiwabitchesgotuttifrutti.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. hmmm neschvaluje komentáře, to se nám líbí

    OdpovědětVymazat
  8. i v Prage cholodno kak v Sibiri!

    vypadáš skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  9. Očeň cholodno!! U tibja krasivyj měch! :))

    OdpovědětVymazat
  10. No, to je jeden z důvodů, proč ty kožichy a beranice, všechny ty módní ušanky atd. nemám rád. Člověk v tom prostě vypadá jako Sergej.

    MBfV

    OdpovědětVymazat
  11. Měl bych takový off-topic dotaz ohledně Balmaina. Všiml jsem si, že kromě extrémně drahého Balmaina a kromě jejich levnější řady Pierre Balmain se dá narazit i na oblečení se značkou "Balmain", které je oproti dvěma výše uvedeným opravdu velice levné. Mají ho třeba tady http://www.mapaobchodu.cz/nakupni-centrum/fashion-arena-outlet-sterboholy/1330/jerem/
    Jde spíš o klasickou konzervativní módu. Víte někdo, o co jde a jaká je spojitost s uberluxusním Balmainem?

    MBfV

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ja jsem rikal, ze jsem tam videl kabat Balmain za 1800 a nikdo mi to neveril. A pak jsem na to zapomnel a uz jsem se tim nezabyval... Take by me zajimalo, co je to zac...

      Vymazat
    2. Mimojine tam tehdy meli kosile Van Laack za 350,- ve vyprodeji...

      Vymazat
    3. Myslím, že přijatelné je vysvětlení licencemi uvedené níže. Já takhle viděl kabát Balmain za 3000, nevypadal vůbec špatně, ale docela mě to zarazilo.

      MBfV

      Vymazat
  12. Ja si dnes musela půjčit od mamky kozesinovou bundu, jelikoz i v kabátě od Monclera je zima! :D
    Czechblonde

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám takový pocit, že kdysi se rozprodala velká spousta licencí a Balmain vyráběla spousta firem... Teď se snaží opět licence koupit nazpět, ale některé pořád chybí... Alespoň myslím, že to je ten důvod...

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. Na tej fotke mas pohlad ako smutny bernardin :D

    OdpovědětVymazat
  16. Skvělá výbava do takové zimy!

    OdpovědětVymazat
  17. Maximálne aktuálny outfit, naviac to máš pekne zladené:)

    Flavio

    OdpovědětVymazat
  18. na mňa je tam priveľa kožušiny a kožuch ako taký mi príde na mužskom pokolení trochu...neviem, komický?
    ale áno, treba byť v teple a to žiadny iný odev nezabezpečí tak statočne.

    OdpovědětVymazat
  19. vito, vito.. vis co je to "anal electrocution"? to se takhle blogerovi strci jeden kolik elektrody (muze si vybrat zda + nebo -) do ritniho otvoru, druhy do blogerskeho chrtanu. pak se zapne elektricky proud tak vysoky, ze sebou bloger zacne spasmicky klepat tak mocne, az si samovolne zlomi vaz. ano, je to bez krve a bez pozkozeni drahocene kuze, z ktere se pak muzou vyrobit paradni blogerske rukavicky a limecky. mozna by sis s tim mnozstvim animalii na svem tele mel davat pozor, aby te jednou nepotkal nejaky analni electro-executor, ktery nosi v ucte jemnou blogerskou korresovou kuzicku.
    laterz.

    jon

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laskavě toto napiš nějaké kožešinové farmě, ano? ;)

      Vymazat
    2. A nebo lidem, kt. kožešinové farmy podporují kupováním jejich výrobků.
      Dokud bude poptávka, bude see to vyrábět dál, tím pádem i krutě týrat a zabíjet zvířata.
      Nechápu, že je někdo tak lehkomyslný a s klidným svědomím si nakupuje tyto odporné výrobky.
      Kdyby takoví byli všichni, zvířata by dávno vymřela.
      Člověk je nejmocnější aby pomáhal, ne aby týral ostatní žijící bytosti (ať zvířata, tak lidi) a zneužíval své moci.
      Je 21. století - existují umělotiny, tak PROČ ZBYTEČNĚ UBLIŽOVAT/PODPOROVAT UBLIŽOVÁNÍ??
      Ze srdce nesnáším takové sebestředné sobce, přeji ti, abys byl někdy v kůži těch BEZMOCNÝCH zvířat, které nikomu nic neudělali aneb největší svině jsou lidi.

      Lenka Fidlerová, 16 let, Praha

      Vymazat
    3. "A nebo lidem, kt. kožešinové farmy podporují kupováním jejich výrobků." Tak jim to laskavě napiš, ano? ;) Většina kožešin, které nosím, je vintage, včetně tohoto kožichu, takže tady pláčeš u nesprávného hrobu.

      Já umělotiny (při jejichž výrobě zvířata také, sice nepřímo, umírají) nemám rád, přijde mi to nepřirozené.

      Přečti si Flaviův komentář níže. Když už ti jde tak o to zabíjení nevinných zvířat, nikdy jsi nezabila mouchu, komára či nezašlápla brouka? Oni snad právo na život nemají? A proč vlastně všichni brojíte jen proti kožešinám a ne proti chovu dobytka, slepičím farmám či rybolovu? Jste pokrytci. Stříkáte kožešiny barvou a píšete lidem, kteří je nosí, že jsou vrazi. Ale nikdy jsme neviděl, že by nějaký eko-fanatik někomu vydřel z ruky hamburger, rozmlátil v obchodě vajíčka či vzal KFC útokem. Vysvětlí mi někdo proč? Argumentujete přece tím, že zvířata musí umírat. Zvířata chovaná kvůli masu umírat také. Nebo ne? Je snad kráva méněcennější a podřadnější než lasička?

      Vymazat
    4. Musím se připojit k Lence...
      1/ Jak můžeš vědět, že ten kdo Ti spílá kvůli kožešině, není angažován i jinde...?
      2/ Já osobně brouky, pavouky atd...nezabíjím... uznávám to, že člověk má právo zabít jen to, co ho ohrožuje...a to pavouk v rohu místnosti není..., blecha ohrožuje...můžu zabít...
      3/ i když kupuješ kožichy z druhé ruky a zvláště pokud jsi módní blogger, děláš tomu reklamu a zvyšuješ poptávku
      4/ opravdu si neviděl demonstrace proti KFC a pod..? ted zrovna proběhla jedna proti zabíjení žraloků kvůli ploutvím...na polévku... Nehledáš, tak nevíš... Angažovaní, co to dělají ze svého volna i za své peníze je spousta - a různými směry. Že Ty o nich nevíš, neznamená, že nejsou... Takže kde je to pokrytectví..?
      http://www.youtube.com/watch?v=kKi_5rO5seQ
      5/ pokrytec je člověk, co se fotí se psem na vodítku a z jiného má kožich...


      Vymazat
  20. Lenka a topánky nosíš z čoho ak sa smiem spýtat? Z koženky? Plastu? Plátna? Papieru? A obzvlášt teda teraz v zime. Opasok tiež z plátna prepokladám. Alebo? Alebo nosíš sandálky, teraz v zime? Hmm, máš moj rešpekt!
    Máš vznešené postoje, no len pozor na jednu vec, ked náhodou zašlapneš chrobáka, tak vedz, že to je tiež živý tvor a ty si v tom prípade usmritila nevinného tvora! Ako sa ku tomu postavíš?

    Flavio

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nie je ti to trochu hlúpe, porovnávať povedzme líšku ktorú /vo väčšine prípadov/ za živa zvlečú z kože a potom odhodia aby pomaly umierala s hmyzom ktorý nemá ani zďaleka tak vyvinutú nervovú sústavu a umrie doslova do sekundy?

      Ja napríklad mám len jednu jedinú vec z pravej kože. Dá sa to, keď človek chce. Topánky sa vyrábajú aj z PU, áno aj tie drahšie.

      Vymazat
    2. ..to je typický argument někoho, kdo nedělá vůbec nic, kritizuje druhýho, že dělá alespon něco ( v tomto případě nenosí kožichy)
      Jinak Vítek je pravděpodobně velmi spokojen, stále publikuje fota s kožichem, aby vytáčel a provokoval... a raduje se , když se někdo chytne...Bohužel mu tím nedochází, že shazuje sám sebe, své priority a žebříček hodnot empatického člověka...smutné...

      Vymazat
  21. Na zabíjení zvířat, ať už na maso či kožešinu, jsou směrnice, které popisují způsob, jakým musí být zvíře usmrceno, aby netrpělo. Většinou se zabíjejí elektrickým proudem. Ale pokud si myslíš, že u krav nebo prasat je to jinak, mýlíš se. Viděla jsi někdy zabíjačku prasete? Prase je omráčeno, pak se mu prořízne tepna, z ní se valí litry krve, a prase sebou křečovitě škube v agonii několik minut, protože není mrtvé, jen omráčené, a umírá na vykrvácení. Na jatkách to není o nic jiné.

    Další věc je to, jakým způsobem se zabíjí zvířata v Asii. Většina těch nechutných videí pochází odtud. Ale když si jJaponci ještě na konci čtyřicátých let dobrovolně dělali harakiri, tak se nediv tomu, že tam dnes stahují zvířata za živa. Tak dejte pokoj, a jděte otravovat jinam!

    A boty z umělotiny? Ne díky. Měl jsem je jednou a stačilo mi to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Približne viem, čo sa deje na zabíjačke, preto bravčové či iné mäso nejem. Či ide o kožušinové zvieratá, kravy, prasatá alebo "polievkové" psy a mačky v Ázii, mne je ľúto všetkých bez ohľadu na to, na aký účel boli odsúdené.

      Len mi prišlo hlúpe ich porovnávať s komárom. Komár je škodca, štípe nás a niektoré druhy prenášajú choroby. Kdežto taká líška ktorá si pobehuje niekde 1500km od nás v lese asi málokomu ubližuje, že áno.

      Dokážem rešpektovať potravinové účely, je utopické si myslieť, že raz budú všetci vegetariáni/vegáni a kravičky si budú kupovať namiesto psov. Kožuchy mi však prídu oproti tomu MALICHERNÉ. A myslím že svojim slušným názorom tu nikoho neotravujem.

      Vymazat
  22. Super post:). Trochu nešťastné je, že kdekoliv se objeví kožešina, tak se to automaticky zvrtne ve vášnivou debatu na téma drastické zabíjení zvířat pro kožešiny. Víceméně ale souhlasím s názorem Cherry Stelly... A pak mi taky přijde pokrytecké, když někdo "káže vodu a pije víno" - čili kožešiny ne, ale bůček si klidně dám. Aby si člověk dal ten bůček, tak to prasátko taky muselo zemřít - a jak víte, že právě to, ze kterého je ten bůček netrpělo? No nic, každý ať se na sebou zamyslí. Tak jsem zvědavá, kolik přibude vegatariánů. Btw. já maso nejím...

    OdpovědětVymazat
  23. The Wii U install base is somewhat low right now, however, making it a little harder
    than it should be to get a full match going. In general, the
    game is available in two temporary spaces - past and future.

    A dialog box pops up with the options that are available for that command and if you wish context sensitive
    help is available.

    My page - assassins creed Toys

    OdpovědětVymazat