čtvrtek 26. srpna 2010

Díky, Rave.cz!

Nedávno jsem byl požádán redaktorkou rubriky Fashion na serveru Rave.cz, Julií, o pár mých fotek, které zveřejnila pod hezkým nadpisem Vítězslav: Konečně muž udávající trendy! Díky, Julie :)

7 komentářů:

  1. http://www.design-house.sk/plysovy_maco_Karl_Lagerfeld/
    - mohlo by tě zajímat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Fííha, poprvé, co vidím blog nějakýho chlapa :) A koukám, že snad i víc rozumíš módě, než kdejaká ženská :) Nezbývá mi, než se stát pravidelnou čtenářkou... Takže jen tak dál!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Velká gratulace ! Často přemýšlím nad tím, proč se muži tolik bojí změn a módních výstřelků. Je to strachem z toho, že by působili " babsky " ?! Je to každopádně škoda, ještě, že tu máme takové výjmky.. :)

    OdpovědětVymazat
  4. přidávám se ke gratulacím, kdy bude nový post? už se moc těším, nejenom na fotky, ale na tvůj styl psaní, který se mi moc zamlouvá :)
    Koukněte na můj nový blog a komentujte :)
    Budu se těšit
    Mambule.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravim!
    Prichazim pres odkaz z modniho pekla a jdu ti vyseknout pochvalny komentar.
    Libi se mi tvuj cit pro estetiku a hlavne odvaha byt originalni, coz se v CR samozrejme neodpousti.. Z pozice chlapa to mas podle me jeste tezsi, tak se hlavne nenech otravit. Takovyhle blog - pocitam ze podobnych v Cesku opravdu moc nebude - se ti muze v budoucnu velmi vyplatit jako polozka do CV..
    Pozdrav ze Skandinavie
    Panenka_bohemica

    OdpovědětVymazat
  6. Jezis vubec neni zac, to ja dekuju :)) jsem rada, ze jsem ti udelala radost :)

    OdpovědětVymazat