úterý 2. července 2019

Jimmy Choo Man Blue


 photo jimmy-choo-men-blue-edt_01_zps2iaxoiz3.jpeg

S modrými vůněmi jako by se v poslední době roztrhl pytel. Obvykle však v modrém flakonu s názvem "blue" čekáte tzv. akvatickou vůni, tedy vůni, která přidáním umělých či přírodních látek evokuje svěžest vody či moře. U Jimmy Choo Man Blue tomu tak není. Nádherný, elegantní flakon ukrývá dřevitě aromatickou vůni. Za vůní stojí parfumérka Nathalia Lorson, která už vytvořila spousty parfémů pro značky jako Boucheron, Chopard, Givenchy, Jil Sander, Lalique či Yves Saint-Laurent.

Aby stvořila Jimmy Choo Man Blue, smíchala bergamot, muškátovou šalvěj, černý pepř a levanduli v hlavě parfému, srdce skrývá tóny cypřiše, jablka, kůže a ambry. Základ parfému tvoří pačuli, santalové dřevo, vanilka a vetiver. Nezní to jako něco inovativního, ale je to příjemná vůně, která předčila moje očekávání. 

Na kůži napřed lehce cítím šalvěj, svěží citrusy a zelené nóty levandule, pak se začne objevovat kořenitost pepře a elegantní kůže. Po nějaké době se rozvoní srdce a základ, nasládlá ambra a santalové dřevo, až vám zbude dlouhotrvající jemně dřevitá vůně s kořenitými a pudrovými tóny. Mile mě překvapilo, jak dlouho parfém vydrží. Hodí se na každý den i na večer, je to univerzální vůně nejen na léto pro mladého elegantního muže. Seženete exkluzivně v Sephoře.

 photo jimmy-choo-men-blue-edt_02_zpsv3fksycc.jpg

Žádné komentáře:

Okomentovat