pondělí 7. května 2018

Made in Grasse: Unisex niche parfém Alex Simone


 photo alex-simone-apres-vous_01_zpsqd5nc4ky.jpg

Před dvěma lety byla v Monte Carlu založena značka Alex Simone, která vyrábí niche parfémy pro muže i ženy. Přináší kolekci šesti unisex vůní, jejichž jedinečnost spočívá ve výběru přírodních esencí, které v Grasse, hlavním městě parfémů, míchá do parfémových vod evokující francouzskou riviéru. Vůně neodpovídá žádným současným trendům či módním parfémům, a proto mě tak zaujala. Výběr byl těžký, protože všechny parfémy jsou úchvatné, ale nakonec vyhrála vůně Après vous; směs pudrových nót mísící se se vznešeností mého oblíbeného kosatce a vzácných dřev. 

 photo alex-simone-apres-vous_02_zpsrsd9k33r.jpg

Jednoduchý, avšak elegantní flakon z čirého skla s černým motýlkem z hedvábného rypsu s těžkým kovovým uzávěrem skrývá opojnou vůni, která překvapí jemností pudrových tónů, které ukrývají směs kokosu, kosatce a vanilky. Hlava parfému voní pudrovými akordy, kokosovým mlékem a bílým cedrem. Srdce tvoří kosatec, čekanka, jemné santalové dřevo, a srdce skrývá vůni ambry, vanilky, a vzácného dřeva. 

 photo alex-simone-apres-vous_03_zpsjwmtvvxs.jpg

Šest vůní, které v sobě nesou stopy ženskosti i mužnosti jsou dostupné ve třech velikostech: 30 ml, 50 ml a 100 ml a koupíte je na Sensualite.czv nezávislé parfumerii Esta v Brně a v síti parfumerií Marionnaud na Slovensku.

1 komentář:

  1. Tak to je hodne dobry vyber, stejne jako TF Noir Anthracite, mas dobry vkus! :)

    OdpovědětVymazat