pondělí 30. dubna 2018

Čištění pleti s Foreo Luna Mini 2


 photo pece-o-plet-30_02_zpss8wq2oqj.jpg

 photo pece-o-plet-30_06_zpssaxeqxy3.jpg

Dostal jsem k recenzi sonický kartáček Luna Mini 2 značky Foreo. Docela mě to zaujalo, protože už pár let používám sonický kartáček Clinique. Tento je však úplně jiný. Nemá klasické štětinky, ale silikonové body, které jsou pevnou součástí přístroje, nikdy se neopotřebují, a není tedy potřeba je měnit, což ušetří peníze za provoz; není potřeba cokoli dokupovat. Také je celý vodotěsný a pohodlně omyvatelný, takže se snadno čistí a nehromadí se na něm bakterie.

 photo pece-o-plet-30_03_zpsckeouiqp.jpg

Celý sonický "přístroj" (nechci říkat kartáček, protože to kartáček v tom pravém slova smyslu není) se vejde do dlaně. Na jedné straně najdete husté a tenké body, které čistí suchou a citlivou kůži. Body seskupené v horní části jsou určeny pro přesné místo pleti. Širší dotykové body na zadní straně přístroje čistí a osvěžují mastnější pleť. Je tedy vhodný pro všechny typy. 

 photo pece-o-plet-30_04_zps18kpo9nh.jpg

Na zadní straně má dírku k připojení nabíjecího kabelu. Ten je sice trochu krátký, takže sotva dosáhne k mojí zásuvce, na druhou stranu na jedno nabití vydrží prý až 300 použití, takže jej často nabíjet nemusíte. Mám jej dva měsíce a ještě jsem jej dobíjet nepotřeboval. Jak jsem říkal, je malý, kulatý, pohodlně se vejde do dlaně, a v pouzdře, které je součástí balení je ideální na cesty. 

 photo pece-o-plet-30_05_zpsyhmqgqry.jpg

Použití je velice jednoduché a trvá jen chvilku - minutu ráno, minutu večer. Navlhčete obličej a naneste svůj oblíbený přípravek, zapněte sonický kartáček, a po dobu jedné minuty přejíždějte jemnými krouživými pohyby po obličeji. Opláchněte, osušte obličej a použijte svůj oblíbený hydratační přípravek. "Kartáček" má osm intenzit rychlosti, takže si vyberte tu, která vám vyhovuje. Po použití kartáček omyjte a osušte. Hotovo!

A jak jsem s Foreo Luna Mini 2 spokojený? Samozřejmě jsem nezažil wow efekt jako když jsem kartáček na čištění pleti začal používat poprvé, protože pleť je díky pravidelnému čištění čistější. Funguje ale velice dobře. Pleť mám stále čistou, a přesto je opravdu jemný.

Kdybych se měl rozhodnout, který z kartáčků je lepší, tak opravdu nevím, oba jsou super a záleží na každém, jak se rozhodne. Řekl bych, že Foreo je lepší na jemnou či suchou pleť, snadněji se převáží (pokud často cestujete, a nemusí se k němu nikdy dokupovat nástavce. Ten od Clinique má i nástavce s pevnějšími štětinami, a dobře si tedy poradí s mastnou pletí, což oceníte při prvním používání - viditelný účinek se dostavuje rychle.

4 komentáře:

  1. Já mám nějakou dobu ten jiný model a jsem spokojená. Zase neznám ty klasické kartáčky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám, už dva roky, jemně růžový a funguje skvěle. Nabíjela jsem jej jen dvakrát zatím, a to ten program vždy přetahuju a čistím déle (je to příjemné, taková obličejová masáž). Nicméně - mám kombinovanou pleť a dospělácké akné a s touto věcí si ten svůj xichtík udržuji alespoň prezentovatelného vzhledu.
    Ta černá vypadá skvěle. Kéž by byla nějaká zelená... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, díval jsem se (měl jsem dojem, že mají spoustu barev!), ale zelenou právě nemají... Máš na mysli zmijozelskou zelenou? :D

      Vymazat
    2. Zelená je obecně v péči o pleť dost nedostatková barva. Jakoukoli zelenou bych brala všema deseti, ale zmiozelská by byla extra och :D

      Vymazat