čtvrtek 7. září 2017

Na houbách


 photo na-houbach_01_zpsbp3wvjxz.jpg

 photo na-houbach_02_zpsajxbiowo.jpg

 photo na-houbach_03_zpsgnkwqdcv.jpg

 photo na-houbach_04_zps5lu4oerz.jpg

 photo na-houbach_05_zps9ftohvdv.jpg

 photo na-houbach_06_zps8hx6sqjs.jpg

 photo na-houbach_07_zpsvb7rmbsw.jpg

 photo na-houbach_08_zpsquaqz8r1.jpg

 photo na-houbach_09_zpsffxfib4v.jpg

 photo na-houbach_10_zpsfhs7mxxl.jpg

Poslední srpnové dny jsme strávil na chatě nedaleko Čáslavi. Jeden den bylo hrozné horko, a tak jsme se šli zchladit do lesa na houby, ostatní dny pršelo, což byl takový symbolický konec léta a začátek sychravého podzimu, na který se celkem těším. Nebude takové horko, a raději nosím tvídové sako než propocené triko.

Kamarádka Edita (znáte její blog Oh My Chef?) má naprostou nádhernou mopsičku Maggie, tak jsme ji vzali po dešti na procházku a udělali pár fotek.Na sobě mám svoji novou bundu Barbour. Mám ještě jednu zelenou se zimní podšívkou, a protože ty jejich voskované bundy se skvěle hodí do nepohody (a na chatě celý den pršelo), koupil jsem si ještě tuto modrou bez podšívky na jaro a podzim. Košile je Burberry, džíny Levi's 511 a boty Crocs z Urbanluxu, kterým jsem dal v mokrém lese a trnitých ostružinách pěkně zabrat :)

2 komentáře:

  1. Jsou dva druhy špatně oblečených lidí. Ti, kteří chodí i po městě jako na tůry a pak ti, kteří i na tůry chodí jako ve městě :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejsem si jistý, jak tomu mám rozumět. Chcete tím říct, že toto je oblečení do města? :D A procházka lesem není žádná túra ;)

    OdpovědětVymazat