pondělí 17. července 2017

Letní maličkosti


 photo bazen-leto-opalovaci-krem_01_zpss7bhjotq.jpg

 photo bazen-leto-opalovaci-krem_02_zpsg75uicaq.jpg

Ochrana před sluncem a UV zářením je důležitá, a proto se teď stále natírám opalovacím krémem. Zůstávám věrný svojí značce Clinique a pořídil jsem si krém na obličej a na tělo. Ten na obličej je vlastně krém proti vráskám s SPF 30. Je hutný a stačí jej nanést jen trochu před tím, než vyjdete na slunce. Je trochu mastnější, ale dobře se roztírá, hydratuje a chrání. Tělový krém s SPF 30 má rozprašovač, takže se snadně nanáší, je neviditelný a lehký, a nezanechává bílý povlak. Nosím je stále v tašce a používám podle potřeby.

Bylinná osvěžující a hydratační voda z Havlíkovy přírodní apotéky poskytuje skvělé osvěžení a hydrataci - není to jen voda ve sprayi, ale obsahuje bylinné výtažky, ideální je pro suchou pleť a osvěží a hydratuje v klimatizovaných místnostech nebo když máte suchou pleť od slunce. Ve velkých vedrech si jej stříkám také na vlasy.

 photo bazen-leto-opalovaci-krem_03_zps8qidzbye.jpg

Ve Vans jsem si chtěl původně koupit nějaké plátěnky nebo novinku z podzimní kolekce, která pomalu začíná chodit do obchodů, ale protože Vansky v mojí velikosti jsou u nás nesehnatelné (největší mají 46), odnesl jsem si nakonec tyto gumové pantofle, které se mně skvěle nosí na terasu, na zahradu a k bazénu :) A když už jsem tam byl, vzal jsem si také sluneční brýle z kolekce Vans x Peanuts, které vypadají jako ty, které nosí Snoopy. Na mně jste je mohli vidět tady.

Happy Plugs, šťastná sluchátka, mám ve zlaté a stříbrné a střídám je podle nálady. A plastový pohár Moët et Chandon už mám dlouho, a používám jej halvně při cestování vlakem, kdy z něj piju víno, nebo v zahradě u bazénu, kde bych mohl lehce rozbít sklenici a pořezat se.

1 komentář:

  1. Díky za připomenutí Vans x Peanuts! Úplně jsem na to zapomněla! :)

    OdpovědětVymazat