úterý 13. prosince 2016

Do třetice všeho nejlepšího: Dunhill Icon Elite


 photo dunhill-icon-elite_01_zps86oadjtp.jpg

 photo dunhill-icon-elite_02_zpsjzrqkwzi.jpg

 photo dunhill-icon-elite_03_zps5tendcpz.jpg

 photo dunhill-icon-elite_04_zpswbaj2ame.jpg

 photo dunhill-icon-elite_05_zpsfynhbv9o.jpg

Dunhill Icon Elite doplnil řadu dvou předchozích parfémů z řady Dunhill Icon - pomerančově peprný Dunhill Icon ve stříbrném flakonu (který je mým favoritem) a opulentní oudový Dunhill Icon Absolute ve zlatém flakonu. 

Po Dunhill Icon Absolute jsem byl zvědavý, jaký tento parfém bude - po luxusní a orientální vůně už přeci nejde jít dál, ne? Dunhill Icon Elite však odbočil a je úplně jiný než předchozí dva parfémy. Opět je stočený v masivním kovovém flakonu, tentokrát matně černé barvy.

Po těžkém, oudovém předchůdci je tady vůně, která spájí klasické a moderní tóny - vůně moderního elegantního muže. Klíčový akord tvoří sicilský hořký pomeranč, vetiver a santalové dřevo. Robustní kořeněný akord kardamonu a černého pepře dodává parfému hloubku a sílu. V srdci mu přidávají eleganci modrá šalvěj a jalovec. Základ vůně tvoří mužné ebenové dřevo. 

Nástup vůně je svěží a aromatický, pak se začnou uvolňovat elegantní kořeněné a dřevité tóny. Výdrž vůně je na toaletní vodu poměrně dobrá, postupně se mění, až vám zůstane opojná vůně ebenového dřeva. 

Seženete v dobrých parfumeriích nebo na Sensualite.cz, odkud jej mám já. 

Žádné komentáře:

Okomentovat