čtvrtek 2. června 2016

Letní Karl Lagerfeld Ocean View



 photo parfem-karl-lagerdeld-ocean-view_01_zpserdmlh83.jpg

 photo parfem-karl-lagerdeld-ocean-view_02_zpsgyzzpri2.jpg


 photo parfem-karl-lagerdeld-ocean-view_03_zps4qepv2ow.jpg

Vždy když přijde jaro, respektive teď už léto vzhledem k tomu horku, začnu používat lehčí a svěží vůně. Ty těžší a kořenitější si nechávám na večer a na chladnější období. Také to tak děláte? Mám svého oblíbence, ale rád vůně střídám, a protože se mně líbily předchozí vůně Karla Lagerfelda, chtěl jsem zkusit i tuto. Toaletní voda z limitovaná edice Ocean View je únikem z každodenního života, má nám navodit atmosféru dovolené ve vile na pláži nebo na dalekém ostrově plném palem a bílého písku, v ráji na zemi.

Flakon se nezměnil, tentokrát je však v krásných chladivých odstínech modré se stříbrně nalakovaným logem, které krásně vyniknou na bílém podkladu - připomíná mně Azurové pobřeží :)

Vůně je svěží, avšak důmyslná. Líbí se mně, že i když je jiná než ty předchozí od Lagerfelda, stále v ní cítím něco, co je s nimi spojuje, hned si řeknu "ano, to je Karl Lagerfeld". Karl Lagerfeld Ocean View je směsicí ovoce, bylinek a dřeva. Kontrast bergamotu a lístků fialky je podtržen zelenou mátou, jablky a borůvkami. Následně vás zahalí do vetiveru a kašmírového dřeva. Je docela intensivní a vydrží dlouho - pak se rozvoní dřevité tóny.

Toaletní vodu Karl Lagerfeld Ocean View seženete v parfumeriích Douglas nebo na Sensualite.cz.

3 komentáře: