úterý 31. května 2016

Olympijské zlato za nejhnusnější oblečení získává opět Alpine Pro


 photo Alpine-Pro-Olmypiada-Rio_res_zps6sho9vnw.jpg

Kolekce Alpine Pro z Olympijských her v Londýně možná byla vrcholem esence nevkusu českého národa milujícího polyesterové oblečení s podivnými potisky (vzpomínáte na gumové holínky?), ale reakce na tuto kolekci bude nejspíše "kdo je dealer návrhářky?" nebo "je příčetná?".

Vlastně mě ani neudivuje, že je oblečení pro Olympioniky od Alpine Pro hnusné. Proč by najednou měli udělat něco hezkého? Jen nechápu, proč s tím někdo něco nedělá. To se to opravdu někomu líbí? Vždyť tak ohavné hadry nebývají ani na Fleru či na jakože módních přehlídkách na venkovských Sokolovnách.

Jak jsem ale zjistil z interního zdroje, bohužel, líbí. "V Českém olympijském výboru v managementu probíhalo hlasování o návrzích. Tento návrh byl celým vedením odsouhlasen, jen jedna osoba byla myslím proti. Návrh se jim dokonce líbil a byli z něj nadšení, prý výborně reflektuje party a happy náladu a karnevaly v Brazílii a Riu." Jak smutné.

Potisky vypadají jako z osmdesátých či devadesátých let, všechno je z polyesteru a autorka je zjevně pacientkou Dr. Chocholouška nebo si jede LSD. Polyester je obzvláště vhodný do horkých letních dnů. Než ty lidi začnete potkávat a při ucítění jejich několik dnů starého smradlavého potu omdlévat, rychle si obstarejte čichací sůl. Celá kolekce je k prohlédnutí a zakoupení zde.

16 komentářů:

  1. Nasa slovenska, je trochu menej farebna, ale inak podobny otras ako ceska ..

    OdpovědětVymazat
  2. Jak píšeš - to už snad ani nikoho nepřekvapuje :D

    OdpovědětVymazat
  3. Chudáci ti, co to budou nosit.

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá to jako kolekce pro instruktory dětského letního tábora na cracku :D

    OdpovědětVymazat
  5. Koukám na to dneska už asi po šestý a pořád nemůžu uvěřit tomu, že to fakt někdo myslí vážně.

    OdpovědětVymazat
  6. https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--X4B6TBMd--/c_scale,fl_progressive,q_80,w_800/fd4vprybnfjpqkuhllrh.png

    OdpovědětVymazat
  7. Souhlas, tohle je opravdu "skvost" :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jenom by mě zajímalo jakou barvu ponožek zvolí do těch sandálů... :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty z nabídky Alpine Pro, ale až budou patřičně zaprané.

      Vymazat
  9. Tak ještě aby češi nebyli za trapáky co se hader týče. Však ponožky v sandálech navždy.

    OdpovědětVymazat
  10. Je to z polyesteru, protože polyesterovou košili/tričko vyrobí někde v Číně pod 1 dolar a pak to tady prodávají za 1000,- - nemravnost a ostuda...

    OdpovědětVymazat
  11. Krom kloboučku za tři tuzemáky z letního parketu ve Vlkově pod Oškobrhem hodnotím kladně také kapsičku na lahváče na kraťasech. Co se mi nelíbí? Kraťasky nemají dole gumičku na stažení pro případ Hurghadské Diaorrhea a rovněž se mi nelíbí, že šanci nedostali jiní renomovaní dodavatelé české klasiky, např. firma Envy nebo F&F.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pozor! Faf se honosí heslem: "F&F: Dostupná britská módní značka pro pány, dámy i děti" A výroba značky Envy už byla ukončena, teď tu máme místo toho Kilpi se sloganem: "Přijali jsme výzvu severu a vytvořili značku outdoorového oblečení a doplňků Kilpi. Jsou testovány severem, jeho nespoutaností, hrdostí a nekompromisními nároky země mytických hrdinů." -:)))))

      Vymazat
  12. Ty jsi den ode dne hezčí.

    OdpovědětVymazat
  13. no tak to je peklo teda. prostě asi chtěli ukázat co češi rádi nosí jiným národům, podle mne to někdo z designeru pojal tak, že si myslí, že to bude recesivně vtipné. NEBYLO

    OdpovědětVymazat