středa 11. května 2016

Modrá bunda Barbour


 photo modra-bunda-barbour_01_zpsfwbpydsn.jpg

 photo modra-bunda-barbour_02_zps4vtrvgnk.jpg

 photo modra-bunda-barbour_03_zpskkafkd7j.jpg

 photo modra-bunda-barbour_04_zpsybuw9ff9.jpg

 photo modra-bunda-barbour_05_zpsv5c6fqyc.jpg

 photo modra-bunda-barbour_06_zpsns77uunq.jpg

 photo modra-bunda-barbour_07_zpsqeniinvs.jpg

 photo modra-bunda-barbour_08_zpsmrjfaxdo.jpg

 photo modra-bunda-barbour_09_zpsxoicphtr.jpg

 photo modra-bunda-barbour_10_zps982docet.jpg

Minulý týden jsme se Sandrou udělali v rychlosti nějaké fotky. Část jich byla pořízena mobilním telefonem, byl jsem zvědavý, jak to bude vypadat. Už proto, že si brousím zuby na nový Huawei P9, který má foťák vytvořený ve spolupráci s Leicou a skvělé ostření, takže fotkám dodává hloubku... No tak už se na to těším. Třeba budu v budoucnu fotit fotky na blog - mobilem! Což by mně ušetřilo práci s vláčením zrcadlovky :)

Když jsem se byl v nové pražské prodejně Barbour podívat na aktuální kolekci, padla mně do oka tato bunda; další z jejich klasik, z prošívané látky, která vás chrání před nepřízní počasí a je ideální na jaro nebo podzim (nebo chladné letní večery). Mám už podobnou, ale v černé barvě. Tato má propracovanější střih a detaily (třeba pod límcem nebo kolem kapsy na zip jsou proužky kůže) a praktickou vnitřní náprsní kapsu na zip. Teď ji nosím skoro pořád, protože je lehká, takže v ní není horko, když ji mám přes triko nebo košili, ale neprofoukne a nepromokne. A se svetrem vám v ní bude teploučko. 

Kalhoty jsou H&M, vlněný svetr Lyle and Scott, na nohou mám svoje oblíbené Happy Socks (na Urbanluxu je stále mají! :) a boty Loake z Le Premier, taška je Gucci a brýle Calvin Klein.

8 komentářů:

  1. Ty ponožky jsou boží! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná bunda a ty modré jsi hezky zkombinoval.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný outfit.

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mně, jak si ke klasickému a elegantnímu outfitu bereš ty barevné ponožky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pekny outfit a konecne dobre kalhoty s rozumnou dlzkou. Parada.

    OdpovědětVymazat
  6. Promiňte, Vítězslave, ale pro mne Barbour ne! Vím, že je to kvalitní značka, ale pro mne je to jen "luxusní vaťák". (To Vaše taška je jiná liga) V jednom se Vám ale musím omluvit. Před nedávnem jsem negativně hodnotil Váš tip na pánskou vůni Dunhill Icon Absolute. Nechtěl jsem "očuchávat" nějaký vzorek, a tak jsem si ji prostě koupil. Dnes patří k mým "libůstkám" a rád si ji dám jako zpestření. Zdravím P

    OdpovědětVymazat
  7. Jako vždy skvělé! :-) A ty fusky... ty fakt žeru, dokonalý detail! :-)

    P.S.: Ta bundička je fajn, neposlouchej anonymy! :-D + zeštíhluje a dělá dobrou postavu. Nebo jsi nám zhubnul? :-( :-D Chtělo by to zase skočit do nějaké fajn restaurace (a těším se na recenzi plnou super fotek ;-) )

    OdpovědětVymazat