čtvrtek 7. dubna 2016

Fashion Bible ForMen na jaro 2016


 photo formen-fashion-bible-jaro-2016_01_zpsy91ugn74.jpg

 photo formen-fashion-bible-jaro-2016_02_zps2j1rmb1a.jpg

 photo formen-fashion-bible-jaro-2016_03_zpsfvfsyo4z.jpg

 photo formen-fashion-bible-jaro-2016_04_zpsgqmppg6q.jpg

 photo formen-fashion-bible-jaro-2016_05_zpsz1jei1c5.jpg

 photo formen-fashion-bible-jaro-2016_06_zps3dvabvla.jpg

 photo formen-fashion-bible-jaro-2016_07_zpsjhjnyfxp.jpg

 photo formen-fashion-bible-jaro-2016_08_zpsodqrqxss.jpg

Je tady již třetí Fashion Bible časopisu ForMen. Najdete v ní třeba foto story s Ladislavem Špačkem v oblecích klasické rakouské značky Knize, kde představuje různé dress cody, a jeho 16 tipů etikety, inspirativní lookbook s outfity pro různé příležitosti na jaro a léto, foto story stylu Athleisure, článek o dandismu, street style z londýnských ulic nebo tipy na pánskou kosmetiku a samozřejmě spoustu různých módních a stylových tipů - co a jak dělat, čemu se vyhnout, jak se oblékat podle postavy... 

 photo formen-fashion-bible-jaro-2016_10_zps07jzxvrn.jpg

Obzvlášť mě zaujal článek Míry Valeše o vousech, kde hezky vysvětluje, proč všichni ti pubertální hispetři s krakonošovskými plnovousy z náplavky vypadají směšně. Cituji: "Je totiž něco jiného, když si pořídíte vousy, protože ... se vousy hodí k vašemu naturelu a životnímu stylu, a zase něco trochu jiného, když si ve dvaceti necháte narůst myslivecký půlmetrový plnovous, nad kterým vykukuje růžová tvářička a oči malého kluka."

 photo formen-fashion-bible-jaro-2016_11_zps4agfixpt.jpg

Stejně tak byste si měli přečíst článek Jirky Hofbauera z Menstyle.cz Utrpení mladého gentlemana o tom, jak najednou chlapci, kteří mají sotva hotovou střední školu, snaží být jako gentlemani - avšak pouze v rámci módního stylu, ne jako skuteční gentlemani, jde jim jen o to oblečení a image. Myslím, že oba články tak nějak vystihují aktuální módní trendy mladé generace, která chce vypadat stylově: jedni šaškují na náplavce s Lomo foťáky a plnovousy, druzí ve svých dvaceti letech v blazeru elaborují o whiskey. Předpokládám, že v šedesáti budou opět nosit ty nejnovější trendy a vypadat k smíchu.

 photo formen-fashion-bible-jaro-2016_12_zpsn6xswsvk.jpg

 photo formen-fashion-bible-jaro-2016_13_zpsqrkwlh2n.jpg

Já jsem měl také tu čest a byl jsem redakcí ForMen osloven, vyzpovídán, nafocen, a na výsledek se můžete podívat sami na straně 130. Sice tam ze mě udělali Víta, ale ta fotka je skvělá! :) Další "stylaři", se kterými si můžete ve Fashion Bibli přečíst rozhovor jsou Robin Bery, Pavel Králíček, stylista Filip Vaněk nebo rapper Johny Machette.

Fashion Bible časopisu ForMen vyšla v pondělí, má přes 200 stran a koupíte ji za 99,- korun.

5 komentářů:

  1. Neuvěřitelně ti to tam sekne! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, top! Vybrali si pro rozhovor dobře :-) Chtělo by to ale stálou rubriku s Víťou, pro takový stylový časák by se hodil, zvedl by ho ještě o level výš :-)

      Vymazat
  2. Bavi me kontrast Tveho outfitu s prostredim, v kterem jsi byl nafocen, predpokladam, ze to byl zamer, vyznelo to fakt dobre... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlastně to vzniklo úplně náhodou. Chtěli jsme fotit u čisté zdi, ale pak jsme potkali tyto dveře, tak jsme to vyfotili i tam a myslím, že to vypadá dobře :)

      Vymazat
  3. já jen doufám, že podobné časopisy nezaniknou hned jak vyjdou, protože si je nikdo nebude kupovat. Pěkné a elegantní. Jenže prostě pořád sleduji, že lidi dávají přednost módě alá nová kolekce od Alpine pro na EURO 2016. Je to marnýýý marnýýý, pořád je vesnických buranů převaha.

    OdpovědětVymazat